2009 Eylül Anneleri

benim ailemin yanında rahatımdır öyle şeylere bakmazlar ama eşimin ailesinin yanında biz de resmiyizdir. ali efeyle oynarken biz de annesi babası şeklinde hitap ediyoruz.

belki eymen bizim konuşma şeklimizden sonra konuşmamamya karar vermiştir.eşim beni eşek sıpası diye severde...bilmiyorumkismile

valla istanbuldayken erzincana 1,5 saatte gidiyordum sözde yakına geldik ama şimdi otobüsle aktarmalı 8 saat.yada ankaraya gidecez 3 saatte ordan 1 saatte uçakla erzincan...
dün akşam eymen düştü yanağı kapıya geldi ve morardı .kayınvalidem aradı ben akşam kadar bakıyorum bişey olmuyor siz akşam bakıyorsunuz kaç seferdir çocuk morluk içinde dedi..valla anne istersen evimize kamera koy dedim..güldük.

meryem biz oğlanları kollasak iyi olcak bu eylül kızları pek cimcime :))) zaten bizim başımız bağlı da ali tuna playboydur yani :))
sümeyye geçmiş olsun

geçmiş olsun eymene.. bizimkide pata küte düşüyo..burda da hava alanı yok . allahtan izmir yakında çok problem yaratmıyo..çünkü otobüsle gitsek 14 saat daha rezillik.. şubata biletlerimiz ayıttım bile inşallah bir sıkıntı çıkmazda gider gelirizz

aaa benim kızım koşmaz öyle erkeklerin peşinde( ama şimdilik) .. yüz bile vermiyo valla çok nazlı... geçen arkadaşa gittik bundan 7 ay büyük oğlu fır döndü badenin peşinde ama yüz vermedi.. normalde de çocuk diye aklı gider evin içinde olunca kıymetli olmuyo.. çocuk en sonunda bizimkini hırpalamaya kalktı ama benim kız altta kalırmı..

tşkrler.valla nekadar esirgesekte kaçınılmaz oluyor bazı kazalarda..normalde kayınvalidem beni aramaz.işdeyim diye.bugün arayınca birde oğlumun yanağını morartmışsınız diyor..
benim kuzenimin bi oğlu var 4 yaşında çok fena kızları alıp annesigilin yatak odasına gidiyor.birde yüklükleri var oraya götürüyor.ne yapıyorsun diyoruz.anne ben kızları çok seviyorum diyor...

ayy kız anlatma böyle şeyler...

valla o çocuk büyüyünce nasıl biri olur tahmin etmek bile istemiyorum..ama çok komik gelip birde anne ben büyüyünce evlenecem diyor..anneside inşllh büyüyüene kadar beklersin diyor

slm kızlar nasılsınız
bana artık 24 saat yetmiyor kızlar.1 sınıflar eylülün uykusuz geceleri derken zaman bana yetmiyor.ki daha eylül yürümüyor birde yürüse nasıl olacak bilmiyorum.
biz gecen ay kızamık kabakulak kızamıkcık aşısı yaptırmıştık.bu ayda pnömokok için gittik sağlık ocağına yaptırdık.p.tesi çocuk felci için gelin dediler.çünkü 18-24 ekim çocuk felci haftasıymış.nette araştırdım 18 -24 aylar arası ikinci doz yapılır diyor.sizler ÇOCUK FELCİ aşısını ne zaman yaptırıcaksınız sizede bu haftada gelin dedilermi.
buradaki hemşireeler tam açıklama yapmadıkları için güvenemiyorum.
birde su çiçeği aşısını nezaman yaptırıcaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…