2009 Eylül Anneleri

kızlar eymen süt içmiyor hala biberondan. dün çilekli süt aldım kaşıkla içti ama aynı sütü biberona koyduğum an tükürüyor..ya biberondan su içiyor ama süt içmeyi reddediyor.hatta su içeken bile ilk yudumu korkarak içiyor süt veriyorumdur diye...
evde büyük yapraklı bi çiçek vardı dün ben mutfaktayken sen git yapraklarını kopar gittimki sadce sapı kalmış ama beni gördü bi kaçıyor biliyor yaptığı yaramazlığı

doğrudur ben hamilelikte ekim annelerine takılıyordum ama eymen erken davrandı ve eylül annesi oldum o yüzden kişileride yavaş yavaş tanıyorum

ben herşeyi yüzeysel yaşadığımıza inanmıyorum. burdan birkaç arkadaşımla gayet derin konuşup görüşüyoruz ama eskiden herkes herkesle derin şeyler paylaşırdı. sayfalar uzar giderdi.

bahar benim hayatım yüzeysel demek daha kırşehirde derinlemesien bi arkadaşım yok..aynı geçmişi paylaştığım bi akrabam yok.işe git eve gel bi kayınvalidemler var ..öf herkese gülmekten sıkıldım..

sümeyye ben de buraya gelin geldim. burda arkadaşlarım vardı ama istanbul hali çok görüşemiyordum. bi abim vardı akrabam onla da görüşemedik çok fazla. hamileliğimde burayla tanıştım. burdaki arkadaşlıklar sayesinde çok şey öğrendim herşeye dair. çok çok güzel dostluklar kurdum kendi adıma. hayatım boyunca hep yanımda olacak arkadaşlarım oldu.

ya beişe başlayana kadar çok dert etmedim nasılsa iş arkadaşlarım olur idye işyerinded hiç arkadaşım yok..zaten görüyorsunuz her daim burdayım zaten kadınlar kulübü olmasa iyice bunalım takılırdım..haftasonu hava kapalıydı biryerede çıkamadık gidecek yer yok zaten..sonuçta eşimide çok buynaltmak istemiyorum eşim arkadaşlarıyla görüşmeye gitti..ben yine evdeyim kadınlar kulbünde diğer topicleri okudum

Ay bahar efkarlıyım zati ağlatacaksın beni. Topiğin havası bolzuldu hakkikaten. Neden böyle oldu ki?

kızlar istanbuldaki arkadaşımın çocuğunun bugün doğum günü ilk yaşı .intentten hediye göndermek istiyorum .ne göndersem kıtafetmi oyuncakmı..güvendiğiniz site varmı

kızlar babam bayramda bize gelicek. torununu özlemiş. bi daha da uzun süre izin şansı olmadığından bizimle geçircek bayramını. sevinçliyiz hepimiz :)))

gözün aydın bahar. ilk kez duymus gibi davranıyım:)
kızlar bu arada biz baharlara gittik çok guzel agırladı bızım baharcım sağolsun. oğlu şeker şeker. zaten tatlıydı saclar kesılmıs ıyıce guzel olmus kuzzmm

hehhe evet hatta biletleri sen almamışsın ve biz bugün ilk kez görüşüyormuşuz gibi dimi :)))
canım seni ve oğluşunu görmek sizinle vakit geçirmek nasıl zevkliydi anlatamam. iyi ki geldiniz misafirim oldunuz. ne ağırlaması hiçbirşey yiyip içirtmedi oğluşun sana zaten. ama çok güldürdü veletler bizi ya. biberon ve telefon savaşları sonra aynı saflarda yer alıp tv ve dvd çökertmeler falan.

yedım içtim ben zaten hep oyle beslenıyorum:) beyfendı annesının kılo almasını ıstemedıgınden hep agzımlamı yedım burnumlamı modunda kalkıyorum sofradan:)
valla çok güldürdüler bizi:) kesşe çok yakın olsakda sık sık görüşsek şu eşeklerde bizi güldürse:)

selammm.. bahrım meryemim resimlerinize baktım maşallah oğluşlar birbirinden yakışıklı olmuşş.. ali efe yede keltoş kafa çok yakışmış maşallah.. çok özendim valla sizlere keşke bende yakın olsam görüşsek ne güzel olurdu..
sümeyyecim hiç moralini bozma bende seninle aynı durumdayım.. üç yıl önce geldik buraya yeni yeni arkadaşlarım oluyo..zamanla ortamın güzelleşir..
meryemcim bu arada cold mixi burda hiçbir eczanede bulamıyom.. hatta adını bile yeni duyuyo çoğu.. onu bulana kadar benim minik iyileşti..

hüsniye teşekkür ederim canım. walla keşke sen de buralarda olsan görüşürdük ne güzel. bade hanım iyileşmiş çok sevindim canım
meryem hakkaten hep sütüne tırmandı ali tuna işin zor canım. ali efe de vık vık yapar ama o kadarını sadece hasta olduğunda yapar bana.

canım sağol valla o tarafa yolumuz düşserse yada senın yolun bu tarafa düşerse bizde güzel kızını görmek isteriz.
neyse kızın ıyılessınde cold mix olmadan ıyılessın:) gecen sene bende alırken bana daha yenı vs dedıler. sanırım buradan oraya gelmesı zaman alıyor:)

selam kizlar
nasilsiniz
bebisler nasil
erdenay bisey yemiyor ve gece hep agliyor uyuyamiyor
ssaat 7rahat bir uykuya gecebildi suan uyuyor yavrum gece his uyumadi bizide uyutmadi

bahar benımkının ruhu hasta:) hep anası gıdecek sanıyor off calısan anne olmanın en huyuk zorlukları. çocuk bitek benı istiyor ya. ne baba ne dede . sadece ablamlarda benım yakamdan düşüüyor. orada yiğenımle oynuyor falkan zaman gecıyo. hoş cuma onlara gıtımızdede durmadı hiç. halbukı bi umut gitmiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…