ne güzel eğlenmenize sevindim.artık arkadaşlarla oynamaya alışıyorlar bizimkide eve misafir geldiğinde hemen oyuncak veriyor .yavaş yavaş paylaşmayı öğreniyorlar..ben şanslıyım kayınvalidem görümcemin kızında bakıyor ikisi ikiz gibi büyüyorlar..
dün akşam görümcemler bizdeydi.eymen kuzenine bi sarıldı.sanki yıllardır görmüyor.ama eymen akşam baktık oyuncaklarını toplamış gidiyor.nasıl güldük..kızlar çocukların solak olduğu belli olur demi şimdiden. eymen bazı şeyleri sol e ile tutyorda acaba solak mı
Canım yaa benim adam beni çok kasıyor bu aralar. TAhammül sınırlarımı zorluyor. Ya sabır çekiyom.ebru sen neden efkarlısın canım ya?
sümeyye ben hepsiburada.com ya da bebekchik ten aldım bişiler.
Gözün aydın canım. Benim annem babam yanımda çok şükür. Geçen yıl kayınvalide ve kayınpeder yanımdalardı. Şİmdi bakıyorumda oğluma 6 ay baktılar ama ömrümden 6 yıl çalmışlar gibi geliyor yaptıklarıyla.kızlar babam bayramda bize gelicek. torununu özlemiş. bi daha da uzun süre izin şansı olmadığından bizimle geçircek bayramını. sevinçliyiz hepimiz :)))
Gezin bakın keyfinizi bizimde burda bir esra arkadaş var o da bir sohber bir sohbet. Gece topikte yanlızdık. Konuşmadığımız konu kalmadı vesselan!:)))gözün aydın bahar. ilk kez duymus gibi davranıyım:)
kızlar bu arada biz baharlara gittik çok guzel agırladı bızım baharcım sağolsun. oğlu şeker şeker. zaten tatlıydı saclar kesılmıs ıyıce guzel olmus kuzzmm
ebru esranın sessizliği seni çok etkilemiş herhalde.. dilinden düşürmedin kızı ..kırşehirde hiç eylül ayında doğuran yokmu acep.geçen eşimin arkadaşı geldi .onun eşide benim yaşlarda ama çok sessiz ben konu bulacamda kadının ağzındana laf alacam diye kırk takla attım..eşlerimiz hadi kaynaşın diyor ama tek taraflı kaynaşmak değil yanaşmak oluyor..
Çokmu belli oldu kız taktığım:)))ebrucum dönem dönem yoruyor bu adamlar bizi canım hepimizde oluyor. belki biz de farkında olmadan onları yoruyoruzdur zaman zaman(hiç sanmıyorum ama) evet babam torununu çok özlemiş meryem saolsun ucuz bilet buldu aldık 1 hafta bizimle geçirecek bayramı. sen esra arkadaşımıza sarmışsın hafiften sanki :))))
Ahanda senin dediğin gibi kendimi yanaşma hissettim:)) Tek taraflı olunca...ebru esranın sessizliği seni çok etkilemiş herhalde.. dilinden düşürmedin kızı ..kırşehirde hiç eylül ayında doğuran yokmu acep.geçen eşimin arkadaşı geldi .onun eşide benim yaşlarda ama çok sessiz ben konu bulacamda kadının ağzındana laf alacam diye kırk takla attım..eşlerimiz hadi kaynaşın diyor ama tek taraflı kaynaşmak değil yanaşmak oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?