2009 Eylül Anneleri

gözünaydın bahar.duyunca keşek benim babamda gelse dedim ama sonra aklıma geldi ben bayramda memlekte gidecem diye. ama 29 ekimde eymeni sünnet ettirseydim geleceklerdi..sünnette kaldı onlarda...
ayrıca face resimlerinizi gördüm. çocuklarda baya eğlenmiş gözüküyordu..

demet kıyamam çok fena uykusuzluk. bişeyler yemiyor diye açlıktan da olabilir uykusuzluğu. erdenay çok çekti dişlerden ya kıyamam kuzuma
sümeyye evet hepimiz çok çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik walla. ali efe meryem teyzesini çok sevdi ali tuna annesini taciz etmekten bizi gözü pek görmedi ama babaneme cilve yaptı biraz :)

ne güzel eğlenmenize sevindim.artık arkadaşlarla oynamaya alışıyorlar bizimkide eve misafir geldiğinde hemen oyuncak veriyor .yavaş yavaş paylaşmayı öğreniyorlar..ben şanslıyım kayınvalidem görümcemin kızında bakıyor ikisi ikiz gibi büyüyorlar..

o güzelmiş kardeşi olmadan kardeşi öğrenmiş oğluşun. ali efeyle ali tuna pek paylaşımcı olmadılar. önce ali tuna oyuncakları vermedi sonra ali efe onun biberonuna el koyup rövanşı aldı. ay çok komiktiler ama ya cep telefonu kavgası biberon kavgası :)))

dün akşam görümcemler bizdeydi.eymen kuzenine bi sarıldı.sanki yıllardır görmüyor.ama eymen akşam baktık oyuncaklarını toplamış gidiyor.nasıl güldük..kızlar çocukların solak olduğu belli olur demi şimdiden. eymen bazı şeyleri sol e ile tutyorda acaba solak mı

geçmiş olsun erdenaya.. bu diş sıkıntıları bitsin artık çocuklarda bizlerde rahat nefes alalım..
meryem yalnız değilsin bade de sürekli benim tepemde.. yürüyo güya ama evde sürekli kucağımda inmek istemiyo .. mutfakta falan bacaklarıma yapışıyo sürekli hiçbir iş yapamıyom.. arada babasıyla kovalamaca oynarken unutuyo beni..yada markete gittiğimizde reyonların arasında koşarken.. lavaboya bile gitsem iki dakika sonra anni diye aramaya başlyıo evin içinde.. sanırım özlüyolar çok ondan yapıyolar.. biz eve geldiğimizde kapıda bizi gördüğünde nasıl sevinçten kuduruyo dans ediyo çocuk resmen..

benimki galiba solak...

eline ne alsa sol ile tutuyor...bişey uzatsam solunu uzatıyor...

ebru sen neden efkarlısın canım ya?
sümeyye ben hepsiburada.com ya da bebekchik ten aldım bişiler.
Canım yaa benim adam beni çok kasıyor bu aralar. TAhammül sınırlarımı zorluyor. Ya sabır çekiyom.
kızlar babam bayramda bize gelicek. torununu özlemiş. bi daha da uzun süre izin şansı olmadığından bizimle geçircek bayramını. sevinçliyiz hepimiz :)))
Gözün aydın canım. Benim annem babam yanımda çok şükür. Geçen yıl kayınvalide ve kayınpeder yanımdalardı. Şİmdi bakıyorumda oğluma 6 ay baktılar ama ömrümden 6 yıl çalmışlar gibi geliyor yaptıklarıyla.
Gezin bakın keyfinizi bizimde burda bir esra arkadaş var o da bir sohber bir sohbet. Gece topikte yanlızdık. Konuşmadığımız konu kalmadı vesselan!:)))

valla bu haftasonu acaip yordu. benımkı kucaktan öte kucagımdayken kafama tırmanıyor ve aglıyor. derdımi var anlamıyorumkı

bu zamanlara çocukla çok düşkün oluyolar kendi eşyalarına.. bade hiç hoşlanmıyo elindeki oyuncağı vermekten ama sokakta gezerken başkasının pusetinden hemen gördüğü oyuncağı alıyo zilli.. bade de iki elini kullanıyo hangisi kolayına gelirse.. solak olmaınında bir zararı olmazki

ebrucum dönem dönem yoruyor bu adamlar bizi canım hepimizde oluyor. belki biz de farkında olmadan onları yoruyoruzdur zaman zaman(hiç sanmıyorum ama) evet babam torununu çok özlemiş meryem saolsun ucuz bilet buldu aldık 1 hafta bizimle geçirecek bayramı. sen esra arkadaşımıza sarmışsın hafiften sanki :))))

ebru esranın sessizliği seni çok etkilemiş herhalde.. dilinden düşürmedin kızı ..kırşehirde hiç eylül ayında doğuran yokmu acep.geçen eşimin arkadaşı geldi .onun eşide benim yaşlarda ama çok sessiz ben konu bulacamda kadının ağzındana laf alacam diye kırk takla attım..eşlerimiz hadi kaynaşın diyor ama tek taraflı kaynaşmak değil yanaşmak oluyor..

ayyyy evet ya o çok fena. bir yere gidiyon ya da biri geliyo konuşcak şey bulamıyon bi iki konu açıyon sonrası zifir sessizlik :) biz mi gevezeyiz sümeyye acaba ohaoldumsmile

acabası fazla ben gevezeyim ikizler burcuyum yükselenimde ikizler.artık tahmin et yani..normalde karşımdaki 1 kelime etse ben hiç susmam ama karşımdaki evet .yada hayır deyince sadece bende haklısınız deyip konu bitiyor.sizin burçlar nedir kızlar

benım esimde ikizler ama öyle konuskan değildir:) yada ben fazlayım ne biiliyim var bişi:) ben yay

Son düzenleme:
Çokmu belli oldu kız taktığım:)))
Ahanda senin dediğin gibi kendimi yanaşma hissettim:)) Tek taraflı olunca...

meryem yaylarda gevezedir demekki sen baskın çıkmışsın ikizlere. benim eşim aslansakin ve ağırbaşlıdır.ama dışarıda..

esra gelsin seni söyleyecem bir bir..eymen bize öyle yapıyor ben eymene kızdığım parmağıyla bir bir yapıyor ..yengeç burçları sessiz sakin olular ama yükselenden kurtarmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…