2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin ebru.. maşallah koraya bizimkileride geçmiş dil gelişimi konusunda.. bak sonra hiç susturamıcan bu çocuğu haberin olsun.. eşin depresyona falan mı girdi acaba? zaten biz doğuruyoz onlar deprasyona giriyo ya.. yada bazen öprüleri yıkıp iyice bir haşlamak gerekiyo ondan sonra düzeliyolar..

erdenayın yıne dişimi çıkıyor acaba

offffffffffffffffff kizlar bilmiyorum ama cok yoruldum yaaaaaaa
eve bile zaman ayiramiyorum neyi nereye koydugumu unutuyorum sikinti stresssss bilmiom ne olacak offf erdenayin uyku saatleri sasdi

selam herkesee
sabahtan beri bir girdim topike bir çıktım
sözde geçmişi okuyacaktım ama bi fırsat bulamadım
ben de selam vereyim dalayım dedim
geçen hafta kızımın kolu yüzünden rapor almak zorunda kalmıştım haftayı evde geçirdim
hem kızıma da iyi gelir diye düşünmüştüm ama ters tepti
iyice bana düşkün oldu mızır mızır mızır beynimi yedi sağolsun :)

esra gelsin seni söyleyecem bir bir..eymen bize öyle yapıyor ben eymene kızdığım parmağıyla bir bir yapıyor ..yengeç burçları sessiz sakin olular ama yükselenden kurtarmışsın.
Heheheheh söle gülüm benden de selam söleee:))))

Hoşbulduk canım. Bana da öle geliyorki vallahi anası gibi geveze olup çıkacak. Eşimin depresyona girdiği kanısını bende taşıyom ama adama anlatamıyorumki. Hür yük bizim üstümüzde ama onlar nazlanmayı bekliyorlar.

aslan burcuyla anlaşmakta bayaa zor hep dediğim olsun istiyor.bende burnumun dikine giderim çok inatçıyım bizim kavgalarımızda hep dediğimiz olsun diye çıkıyor.ama kadının fendi erkeği yeniyor tabii

eymen pek düşkün değil bana göğüslerime düşkün emince gider .bizimki babaya düşkn. baba lavaboya girse kapısında ağlıyor gel desemde gelmez sanki o doğurdu

bende yayım ama acaip rahatım hiç gergin değilimdir:)
eylul nasıl oldu kolu iyileşmşitir artık

yani bizim konuşmalarımızı duyanlar kavgamı ediyorlar konuşuyorlarmı anlaamzlar.sakin sakin kavga ederiz artık alışkanlık oldu çünkü..mesela dün eşime ayy canım ailenle ilgili dedikodu yapmak istiyor dedim o da anlat anlat ben oklavayı alıp geliyorum dedi..

sağol meryem daha iyi tabi
artık gayet normal hayatına devam ediyor
bugün kamuran beye götürdü kuzenimle kardeşim
hem su çiçeği aşısı hem de genel kontrol için
üzerinden 20 gün geçtiyse hiçbi sorun yoktur artık demiş
yalnız bu ay hiç kilo almamış benim cadaloz

eylül canım hoşgeldin. çok çok geçmiş olsun minnoşa. iyi olmasına çok sevindim Allah bi daha göstermesin canım kıyamam.
deniz hoşgeldin.
meryemi test ettim onayladım rahatlığını :)) beni de kendisi rahatlatır hep saolsun
bizde de eşim sakindir ben gergin def gibiyimdir :) aileden gelen bişey hep yüksektir sesim ilk başlarda eşim bağırıyorum sanıyordu en ufak bişeyde artık o da alıştı :)))

valla resımnlerı görenlerde anlamıstır rahatlıgımı uzatmıs ayaklarımı oturuyorum:) ama bahar zaten benım kardesım valla çok rahattım:)

canım arkadaşım tabi rahat olcan. ben de gelince uzatcam ayaklarımı sen koştur iki veletin peşinden :))) hem ali efe öyle çok tırmaşık ta değil bana uğraş dur bakalım ikinciyi çok istiyon ya :)))

geçmiş olsun eylül inşallah bir daha tekrarlamaz ...boşver sağlıları yerinde olsunda elbet büyüyolar ..bende eskiden çok rahattım ama gittikçe agresifleşiyorum.. sanırım ilerde hiç çekilmeyecem.. evde de hep benim sesim yükselir eşim sağolsun hiçbir zaman kavga etmez ama bile bilede beni kızdaracak şeyler yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…