geçmiş olsun erdenaya.. bu diş sıkıntıları bitsin artık çocuklarda bizlerde rahat nefes alalım..
meryem yalnız değilsin bade de sürekli benim tepemde.. yürüyo güya ama evde sürekli kucağımda inmek istemiyo .. mutfakta falan bacaklarıma yapışıyo sürekli hiçbir iş yapamıyom.. arada babasıyla kovalamaca oynarken unutuyo beni..yada markete gittiğimizde reyonların arasında koşarken.. lavaboya bile gitsem iki dakika sonra anni diye aramaya başlyıo evin içinde.. sanırım özlüyolar çok ondan yapıyolar.. biz eve geldiğimizde kapıda bizi gördüğünde nasıl sevinçten kuduruyo dans ediyo çocuk resmen..
demet kıyamam çok fena uykusuzluk. bişeyler yemiyor diye açlıktan da olabilir uykusuzluğu. erdenay çok çekti dişlerden ya kıyamam kuzuma
sümeyye evet hepimiz çok çok eğlendik çok güzel vakit geçirdik walla. ali efe meryem teyzesini çok sevdi ali tuna annesini taciz etmekten bizi gözü pek görmedi ama babaneme cilve yaptı biraz :)
erdenayın yıne dişimi çıkıyor acaba
Heheheheh söle gülüm benden de selam söleee:))))esra gelsin seni söyleyecem bir bir..eymen bize öyle yapıyor ben eymene kızdığım parmağıyla bir bir yapıyor ..yengeç burçları sessiz sakin olular ama yükselenden kurtarmışsın.
hoşgeldin ebru.. maşallah koraya bizimkileride geçmiş dil gelişimi konusunda.. bak sonra hiç susturamıcan bu çocuğu haberin olsun.. eşin depresyona falan mı girdi acaba? zaten biz doğuruyoz onlar deprasyona giriyo ya.. yada bazen öprüleri yıkıp iyice bir haşlamak gerekiyo ondan sonra düzeliyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?