hüsniye benim eşim de sakindir genelde. sakin sakin söyleyeceğini söyler beni sinirlendirir ben bağırınca suçlu olurum.
evet aynen benimkide öyle.. ondan sonra ben sinirli agresif geçimsiz olurum.. kendisi melek..
ebrucum işte birbirini dengeliyo taraflar sanırım. iki kişi aynı anda bağırdığında kötü oluyor be zaten
ya bi de laf arasında habire bağırma işte millet bizi dinliyo diyo. abi bağırtma bağırttıysan da önce sorunumuzu çöz sonra ben susarım zaten cırcır böcüğü değilim herhalde.
yasemin hoşgeldin. ay minnoşlar birer birer başladı yürümeye ne güzel
ya bi de laf arasında habire bağırma işte millet bizi dinliyo diyo. abi bağırtma bağırttıysan da önce sorunumuzu çöz sonra ben susarım zaten cırcır böcüğü değilim herhalde.
yasemin hoşgeldin. ay minnoşlar birer birer başladı yürümeye ne güzel
canım ali efe de öyleydi. hatta bi elinden tuttuğumuzda da ayakta durmak istemiyordu sonra bi baktım iki gün önce kendi kendine ellerini bırakmış yürümeye çalışıyo. hala çok iyi değiliz ama uyurgezer şeklinde eller önde uzanmış paytak paytak gidiyo bu aralarya benim kızı hala yürümüyor elinden tutunca o kadar hızlı ki hep o hızla hareket etmek istediği için dengeleyemiyor kendini
canım davulun sesi uzaktan hoşgelirmiş bilmiyormuydun deseydin eşine :) ben öyle derim hep te.ilk tanıştığımızda yaptığım zekice espriler hoşuna gidiyordu ama şimdi bişey söylese bende cvp versem sinirleniyor..pat pat cvp verme diyor önceden zekana aşık oldum derdin diyorum . o zaman sık sık görüşmüyorduk diyor
ayyyy evet. sırf uzatmamak adına haklısın sonra birgün aynı konuyu açıp suçlu çıkarmaya çalışma. e hani haklıydım?evet bizimkiler aynı modelmiş bahar..insanı çileden çıkarıyolar sonrada niye kızıyon diyolar..birde hep aynı laf haklısın.. küfür gibi geliyo artık bu laf bana
İyi günlerde giysin. Ayağında paralansın.evet sanırım.. garip bir uyum içerisinde yaşayıp gisdiyoz bakalım..
bu arada biz kızıma hafta sonu yeni ayakkabılar aldık..ilk defa ayakkabı aldım kızıma deneyerek diğer ayakkabıları hediye gelmişti çok mutlu oldum
ilk tanıştığımızda yaptığım zekice espriler hoşuna gidiyordu ama şimdi bişey söylese bende cvp versem sinirleniyor..pat pat cvp verme diyor önceden zekana aşık oldum derdin diyorum . o zaman sık sık görüşmüyorduk diyor
canım ali efe de öyleydi. hatta bi elinden tuttuğumuzda da ayakta durmak istemiyordu sonra bi baktım iki gün önce kendi kendine ellerini bırakmış yürümeye çalışıyo. hala çok iyi değiliz ama uyurgezer şeklinde eller önde uzanmış paytak paytak gidiyo bu aralar
canım davulun sesi uzaktan hoşgelirmiş bilmiyormuydun deseydin eşine :) ben öyle derim hep te.
ayyyy evet. sırf uzatmamak adına haklısın sonra birgün aynı konuyu açıp suçlu çıkarmaya çalışma. e hani haklıydım?
badenin ayakkabıları güle güle kullanın canım. bizim de iki tane hediye geldi ama meryem teyzesi ali tunaya güzel bir tane almış altları çok yumuşak yani patikten hallice yürümesini engellemeyenden ben de onlardan alıcam bunlarla yürümesi zorlaşıyo dün denedik zor oldu baya
benim kocamda küser sinir olurum.hatta geçen ufak bi tartışmada geçti içerde yattı ilk defa senmi gider yatarsın bende yatak odasının kapısını kiltledim gece dayanamdı geldi ama kapı duvar..ertesi gün bana kızıyor niye kilitledin diye bende kusura bakma o oda istediğin zaman girip istediğin zaman çıkabileceğin biyer değil sen istediğinde çıkarsın ben istediğmde girersin dedim. 3 gün giremedi odaya artık süt dökmüş kediye döndü pişmanım özür dilerim dedi affetmezdimde üşütmüş affettim...
ama küsen erkekte hiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?