2009 Eylül Anneleri

Ben de sakinim. Ama eşim çok sinirli hep bağırır durur. Ben de alıştım bu haline susacağı zamanı bekliyorum sakin sakin.

benim sesimde yüksekdir hatta işyerinde bile bir iki kelime edecek olsam kendini buranın müdürü sanan kişilerce aaaa sümeyye hanım biraz sessiz diye uyarı alırım sanki kütüphanede çalışıyoruz ha onlar önce müdürü kontrol ederler sonra bağıra çağıra konuşurlar.

selam kızlar nasılsınız melekleriniz nasıl bayagıdır yazamıyorummm kızçem yürüdügünden onla geçiyo günlerimmm

evet aynen benimkide öyle.. ondan sonra ben sinirli agresif geçimsiz olurum.. kendisi melek..

ya bi de laf arasında habire bağırma işte millet bizi dinliyo diyo. abi bağırtma bağırttıysan da önce sorunumuzu çöz sonra ben susarım zaten cırcır böcüğü değilim herhalde.
yasemin hoşgeldin. ay minnoşlar birer birer başladı yürümeye ne güzel

ebrucum işte birbirini dengeliyo taraflar sanırım. iki kişi aynı anda bağırdığında kötü oluyor be zaten

evet sanırım.. garip bir uyum içerisinde yaşayıp gisdiyoz bakalım..
bu arada biz kızıma hafta sonu yeni ayakkabılar aldık..ilk defa ayakkabı aldım kızıma deneyerek diğer ayakkabıları hediye gelmişti çok mutlu oldum

ya benim kızı hala yürümüyor elinden tutunca o kadar hızlı ki hep o hızla hareket etmek istediği için dengeleyemiyor kendini

ilk tanıştığımızda yaptığım zekice espriler hoşuna gidiyordu ama şimdi bişey söylese bende cvp versem sinirleniyor..pat pat cvp verme diyor önceden zekana aşık oldum derdin diyorum . o zaman sık sık görüşmüyorduk diyor

evet bizimkiler aynı modelmiş bahar..insanı çileden çıkarıyolar sonrada niye kızıyon diyolar..birde hep aynı laf haklısın.. küfür gibi geliyo artık bu laf bana

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
geç geç yazıyorum kusuruma bakmayın
malum raporun acısını çıkarıyorlar
konu kim daha çok konuşuyor ve bağırıyor galiba
bizde ikimiz de az konuşuruz ama çok bağırırız
tipik karadenizliler olarak sinirlli tipleriz galiba

ya benim kızı hala yürümüyor elinden tutunca o kadar hızlı ki hep o hızla hareket etmek istediği için dengeleyemiyor kendini
canım ali efe de öyleydi. hatta bi elinden tuttuğumuzda da ayakta durmak istemiyordu sonra bi baktım iki gün önce kendi kendine ellerini bırakmış yürümeye çalışıyo. hala çok iyi değiliz ama uyurgezer şeklinde eller önde uzanmış paytak paytak gidiyo bu aralar
canım davulun sesi uzaktan hoşgelirmiş bilmiyormuydun deseydin eşine :) ben öyle derim hep te.
evet bizimkiler aynı modelmiş bahar..insanı çileden çıkarıyolar sonrada niye kızıyon diyolar..birde hep aynı laf haklısın.. küfür gibi geliyo artık bu laf bana
ayyyy evet. sırf uzatmamak adına haklısın sonra birgün aynı konuyu açıp suçlu çıkarmaya çalışma. e hani haklıydım?
badenin ayakkabıları güle güle kullanın canım. bizim de iki tane hediye geldi ama meryem teyzesi ali tunaya güzel bir tane almış altları çok yumuşak yani patikten hallice yürümesini engellemeyenden ben de onlardan alıcam bunlarla yürümesi zorlaşıyo dün denedik zor oldu baya

İyi günlerde giysin. Ayağında paralansın.

Ya sizin yazdıklarınızı okuyunca bağırasım geldi. Sizi gidi cazgırlar siziiiii:)))))

maşallah kuzuma benim ki hem yürümek istiyor hem de hızlı olsun istiyor bakalım ne yapacağız bugün 13. aylık oldu alkisalkisalkis

benim kocamda küser sinir olurum.hatta geçen ufak bi tartışmada geçti içerde yattı ilk defa senmi gider yatarsın bende yatak odasının kapısını kiltledim gece dayanamdı geldi ama kapı duvar..ertesi gün bana kızıyor niye kilitledin diye bende kusura bakma o oda istediğin zaman girip istediğin zaman çıkabileceğin biyer değil sen istediğinde çıkarsın ben istediğmde girersin dedim. 3 gün giremedi odaya artık süt dökmüş kediye döndü pişmanım özür dilerim dedi affetmezdimde üşütmüş affettim...
ama küsen erkekte hiç çekilmiyor.

valla biz kavga etmek istesekde edemiyoruz hafta için annem bizde haftasonuda annem yok diye keyif yapıyoruz iyi oluyor yani ama iki ay önce iş yerinde sıkıntıları vardı o ara suratı asıktı çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…