maşallah canım. bu veletler değişik değişik gelişimler gösteriyor denizcim. ama yürümeye çalışırken o mutlulukları bir ömre bedel.maşallah kuzuma benim ki hem yürümek istiyor hem de hızlı olsun istiyor bakalım ne yapacağız bugün 13. aylık oldu alkisalkisalkis
bizim öyle uzun küslüklerimiz olmaz pek. eşime öyle kapıyı kitlesem bi daha girmez o kapıdan eminim. kürt damarı tutarsa. ben kendimi inat bilirdim Allah beterini verdi gösterdi inat nasıl olur. ha öyle kinci değildir ama inadı tuttu mu tutar.benim kocamda küser sinir olurum.hatta geçen ufak bi tartışmada geçti içerde yattı ilk defa senmi gider yatarsın bende yatak odasının kapısını kiltledim gece dayanamdı geldi ama kapı duvar..ertesi gün bana kızıyor niye kilitledin diye bende kusura bakma o oda istediğin zaman girip istediğin zaman çıkabileceğin biyer değil sen istediğinde çıkarsın ben istediğmde girersin dedim. 3 gün giremedi odaya artık süt dökmüş kediye döndü pişmanım özür dilerim dedi affetmezdimde üşütmüş affettim...
ama küsen erkekte hiç çekilmiyor.
hu hu kızlarrrrrr.....selamlar....:)
hu hu kızlarrrrrr.....selamlar....:)
maşallah canım. bu veletler değişik değişik gelişimler gösteriyor denizcim. ama yürümeye çalışırken o mutlulukları bir ömre bedel.
bizim öyle uzun küslüklerimiz olmaz pek. eşime öyle kapıyı kitlesem bi daha girmez o kapıdan eminim. kürt damarı tutarsa. ben kendimi inat bilirdim Allah beterini verdi gösterdi inat nasıl olur. ha öyle kinci değildir ama inadı tuttu mu tutar.
Kız sümeyye senden korkulur yahu. Demek sen isteyince çıkarsın ben isteyince girersin. Tuttum bu lafı bizimkide küsüp koltukta yatıyor eee ben niye gidip ah canım gel yatağımıza burda üşürsün. İstersen sen yatakta yat ben koltukta yatarım diyoruumm. Alooooo ne oluyor bana yahuuuu..
Bendeki fazla iyi niyet kanımca.
Kız sümeyye senden korkulur yahu. Demek sen isteyince çıkarsın ben isteyince girersin. Tuttum bu lafı bizimkide küsüp koltukta yatıyor eee ben niye gidip ah canım gel yatağımıza burda üşürsün. İstersen sen yatakta yat ben koltukta yatarım diyoruumm. Alooooo ne oluyor bana yahuuuu..
Bendeki fazla iyi niyet kanımca.
bizdede ilk defa olmuştu ha birde doğumdan sonra normalde eşime demiştim gider yatarsan küserim . ama o zaman kayınvalidem bizdeydi eşime yan odada yatak hazırlamış oğlum rahatsız olma gece sen geç içerde yat dedi .eşime tmm anne dedi gitti yattı. ayy çok zoruma gitmişti..
bende yapılanları kolay kolay unutmam.muhakkak yeri gelince lafımı kibarca söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?