2009 Eylül Anneleri

iyi akşmlar kimse kalmamış herkescikler gitmişşş(((
off giremiyorum artık dogru düzgün bu eşek bütün gün tepemde pc yi ele geçirdi deyimi yerindeyse ağzıma mıçıyo ((
umarım herksınlerın keyfi yerındedır

merhaba hiç giremiyorum herkese sağlık sıhhat ve kolay diş patlatma diliyorum vahşi oldu resmen egemen diş hastalık biraraya geldi sürünüyorum artık uykusuzluk yorgunluk bittim öksürürük kesilmiyodu ilaç kullanıyoruz geçiyo gibi 2-3 gün sonra tekrar başlıyo yine yeni bir doktor denedik bakalım bu iyi gelicekmi asist klamoks iburamin 3 şurup verdi 2 gündür öksürük azaldı şükür çifter çifter diş patlattı hep 2 diş birden çıktı egemenin neden böyle acaba cevaplarınız bekler gözlerinizden öperim :))benim kocam doğum ramazan hastalık hep bahane ayrı yatıyoruz alıştım aryık beraber uyuyamıyorum maalasef (

iyi geceler..yatında uyuyun sıpalar çok sinirliyim kaç saattir eymeni uyutmaya çalışıyordum.sonunda zafer kazanmış komutan edasıyla rahatım..

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler kızlar,bugunkü kontrolumuzde sorun kalmadıgını söyledi doktor allaha şükür...

yuhh sana ebru.. hakkaten çok iyi niyetliymişsin.. yatarsa yatsın ben de koca yatakta döne döne yatarım valla

ebrucum iyi niyetine hayran kaldım..üşürse bir daha artistlik yapıpda çıkıp gitmez şimdi sıkıysa gitsin yatsın...

ay ebru yok artık yaaaa....

valla bızde hiç olmadı oyle gıdıp içerde yatma. ona fırsat vermemde tutkı oldu sanırım benımde içimde bir ebru var:) kıyamam yatırmam.

Amanın kızlar yaa Meryemde olmasa kendimi uzaydan gelmiş gibi hissedecektim:))) Ama bence benim buraya daha sık takılmama ve sizden ders almam gerekiyor.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler kızlar,bugunkü kontrolumuzde sorun kalmadıgını söyledi doktor allaha şükür...
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın.
Kızlar intikam zamanı.:))) İşten geldim hiçbir iş yapmadan uyudum 2 saat Korayda şimdi yattı. Bizimkinin başı tutmuş. Az önce uyumaya gitti ve sızdı. Ben ne yapacağım dersiniz. Tabiki intikam zamanı heheheh yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

günaydınlar ebru ne yaptın kız gece gece adama...:)
bende dün sinir oldum işten mutlu mesut laylaylom çıktım eymeni almaya kayınvalideme gittim ama çocuğu alıp gidiyorlar demesinler diye muhakkak girer 5-10 dk otururz.havadan sudan konuşulur.ün misafir gelmiş kayınvalidemee .demişki gelininle oğlunun resmi varmı kayınvalidemde göstermiş kadında ayyy oğluna yazık olmuşş gelininde hiç güzel değilmiş demiş..ve bunu kayınvalidem bana söylüyor..eşimde yanımda.tabi benim surat düştü sonra kayınvalidem bende huyu yeter dedim falan ama ben dinlemedim eymeni hazırladım çıktım geldim ama çok moralim bozuldu.senin kızından güzelim diyecem olmayacak görümcemi severim...hayır kompleks sahibi yapacaklar. eşimde kızdı annem densizlik yaptı dedi adam yüzümü güldürmek için kırk takla attı akşam.oğlun öldü bayıldı aldı halaa sinirliyim ...

ayy sümeyye kaynananda densiz bir kadınmış. insanın gelini hakkında neler denir de hersey geline soylenirmi??

kaynanam hakkındada herkes kaynaannda çok fena çok cazgır nasıl anlaşıyorsun diyorlar...kadın 2 gelininide kendisi beğenerek almadı oğullar beğendi aldı .eltimde türbanlı geçen bana ben kapalı gelinde hiç sevmezdim büyük konuştum galiba diyor..ha birde seni gördüğümde hiç beğenmedim hatta oğluma ama bu mu dedim .oğlum ikna ettidiyor gelin benim gözümle bakın diye...hayır görümcemde 2 defa yüz felci geçirmiş .ergenlik sivilceleri yüzünde iz yapmış biri .sen elin kzınıa laf edersen başkaasıda senin kızına der..o zaman kötülerine gidiyor...

hayır bu kaynanalar söyledikleri lafların oğullarının burnundan fitil fitil geldiğini farketmiyorlar herhalde...amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tüm güzel annelere ve güzel ötesi bebeklere günaydınnnnn....

Canım benim yazını okuyunca hem üzüldüm hemde aha dedim benimki gibi cadı kayınvalidelerde varmıs demek...emin ol o seni kıskanıyor her eleştirirnin altında bir BEN YATAR SENDEKİ GÜZELLİĞİ GÖRDÜKÇE KENDİ YAŞLILIĞI AKLINA GELİYOR...inan bana kafana takmaya değmez ama içinde kalıcağına zamanı geldiğinde bişey söyle işte sizin için böyle dediler de inan içlerine oturuyor...

kızlar eşlerininiz sizin ailenizle ne sıklıkla konuşur benim eşim en son ramazan bayramında aramıştı...bir de dün aradı kurbanlık aldınız mı biz de ortak olalım diye..yani iş için yine durduk yere aramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…