yuhh sana ebru.. hakkaten çok iyi niyetliymişsin.. yatarsa yatsın ben de koca yatakta döne döne yatarım valla
ebrucum iyi niyetine hayran kaldım..üşürse bir daha artistlik yapıpda çıkıp gitmez şimdi sıkıysa gitsin yatsın...
ay ebru yok artık yaaaa....
valla bravo bende kinciyimdir eğer öyle birşey yaparsa valla zor barışırım. Bu arada kinciyim dedim de aklıma geldi eşimin yengesi doğumgününe gelmemişti tanıdıklarının nikahı varmış bir ay oldu her hafta telefon ediyor hala kabul etmedim kötü bir müslümanım kabul ediyorum ama ne yapayım affedemiyorum
valla bızde hiç olmadı oyle gıdıp içerde yatma. ona fırsat vermemde tutkı oldu sanırım benımde içimde bir ebru var:) kıyamam yatırmam.
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın.geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler kızlar,bugunkü kontrolumuzde sorun kalmadıgını söyledi doktor allaha şükür...
günaydınlar ebru ne yaptın kız gece gece adama...:)
bende dün sinir oldum işten mutlu mesut laylaylom çıktım eymeni almaya kayınvalideme gittim ama çocuğu alıp gidiyorlar demesinler diye muhakkak girer 5-10 dk otururz.havadan sudan konuşulur.ün misafir gelmiş kayınvalidemee .demişki gelininle oğlunun resmi varmı kayınvalidemde göstermiş kadında ayyy oğluna yazık olmuşş gelininde hiç güzel değilmiş demiş..ve bunu kayınvalidem bana söylüyor..eşimde yanımda.tabi benim surat düştü sonra kayınvalidem bende huyu yeter dedim falan ama ben dinlemedim eymeni hazırladım çıktım geldim ama çok moralim bozuldu.senin kızından güzelim diyecem olmayacak görümcemi severim...hayır kompleks sahibi yapacaklar. eşimde kızdı annem densizlik yaptı dedi adam yüzümü güldürmek için kırk takla attı akşam.oğlun öldü bayıldı aldı halaa sinirliyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?