valla bizimkiside bayram seyran öyle arar ama her aradığında da aramız bozuluyor((aiesi cidden sorunlu...ama onun dısında her tatilde artı eşimin her tatilinde buradalar...aramalar mınık kalıyor
benim eşim de hadi aileni arayalım demez. ben ararsam selam söyler ya da kısaca konuşur o kadar. ben onun ailesi ile uzun uzun konuşurum bişey varsa yoksa hal hatır sorarız sadece. takılmam böyle şeylere pek. kayınvalidem güzelliğimle ilgili yorum yapmadı ama yaparsa da olumsuz konuşan bir insan değildir saolsun. öyle laf sokma gıcık etme huyları yoktur.
valla eşime istediklerini kızların hepsinin adını nerde olduğunu .fiziki özelliklerine varan kadar ayrıntılı olarak sık sık anlatır.hatta eşimin dayısının kızı var.kayınvalidem onu istemiş eşimde akraba olmasaydı alırdım demiş. ve o kız evlendi ama kocasıyla geçinemedi boşandı. .kocası sigara içme demiş buda özgürlüğümüz kısıtlayamazsın demiş .kocasıda özgür olmak istiyorsan babanın evine git demiş..boşndılar..ama kaynanam ah ah akraba olmasaydı ben onu kaçırmazdım diyor...
günaydın benim kayınvalidemdende öle bişi duymadım hatta kağanı severken anası güzel babası güzel bu çok daha güzel der arama konusuna gelince bizimki arar ama önemli bişi varsa özzel günlerde ama bazen ben arayacağım sıra o arar
sümeyye nasıl konusturuyorsun ki böyle. bana deseler böyle b,işeyi bi daha konusturmam. evlenmişim çocugum olmus hala baskasındaysa gözü ne o benım kaynanam ne ben onun gelniyim valla. kocam ben oğlum tamam yeter
iyiliğin gözü kör olsun. bende haftasonu ayıptır söylemesi balık aldık eşime biraz fazla al annenlerde gelsin dedim. sonra tatlıda yapayım sadce balık olmaz .evde süt yok koştur koştur marketten gittim aldım.geldim yaptım..
şimdiiiii biz eşimle çok iyi arkadaştık. ben eşimin eşim benim herşeyimi bilirdik. hatta ben eşime kendi arkadaşlarımdan ayarlamaya çalışmıştım da o zamanlar bana aşık olmuş yok yok diyip duruyordu :) eşim çok önceden teyzesinin kızıyla sözlenecekti ama diyordu ki sevmiyorum istemiyorum ama annemlerin arası bozulacak falan. ben de gaz veriyordum kardeşim sevmediğin insanla olmaz falan diye. (kardeşim diye hitap ederdim kendisine kardeş ayağı ne ayağı oldu gördük:))) neyse söz kesilmedi bu istemiyorum diye çıktı. kaynanamın kardeşiyle arası bozuldu falan ama birgün bana bu konuyu açmadı kendisi. bir kere bile bahsi geçmedi. eltim çok fikfiklemeye çalıştı hatta eşimle dost olmasaydık önceden belki onların gazına gelip nişanı falan atabilirdim o ka gaz vermeye çalıştılar ama ben işin aslını bildiğimden yemedim :)))
eşim diyor ben seninle evlendiğime pişman olmadım evet türbanlı istemiyordum takii seni görene kardar der.. devamlı..ki beni ailem vermedi eşim kafayı yiyecekti..babama sözler verdi kızını hiç üzmeyecem ..beni isteyende çok olmadıki onları söyleyim hep okuyordum okul bitti kpss kazandım ist atandım hop orda eşimle tanıştım oldu..eski çıktıklarımı anlatsam olurmu...eşim ben boşar
ewet..bahar ya milletin gazına gelseydik..normalda kafama tokadan başka bişey takmam da bazen delirtiyorlar. kaynanama sen hayaller kurarken biz istanbulu 2. defa fethediyorduk diyecem olmayacak..ki oh iyi yaptım aldım kocayı bastım nikahı kıskananlar çatlasn
ya ben de kaynanamdan böyle şeyler duysam ben de çok kızarım. ben de öyle takan biri değilimdir ama insan etkilenebiliyor ister istemez. dikkat etmeleri lazım.
bahar sizinkide siyah beyaz bi aşk hikayesiymiş..
benim eşimde eniştemle aynı yerde çalışıyorken eniştem devamlı bahsedermiş .eşimde tanıştırsana bizi demiş.tabi bi kunpasa kurban gittim hiç habeim yok benim kuzenimle çarşıdayken TESADÜFEN eşimle eniştem geldi..oturduk ben tabi çaktım olayı.eşim bana sordu çalıştığın ünv kaçtane öğrenci var ne bileyim hiç saymadım dedim. adam daha cesaret edip ağzını açamadı..
kayınvalidem beni istemeye gittiğinde .yanında eşimle benim birlikte çekilmiş fotoğrafımızı götürmüş..hatta anneme demiş işte bu da oğlum yakışmışlar demi diye.annem diyo çok utandım. sanki kızınızı vermeye mecbursunuz gibi..densizliği ozamandan belliymiş
günaydın herkeseee
bu sefer geçmişi okumayı başarabildim
kayınvalideler, kocalar, güzellikler, çirkinlikler konumuz galiba
okuduğumuzu anlamışmıyız bakim
bi kere bahar senin resimlerini gördüm gayet de hoş bir hatunsun
sümeyyecim şimdi senin kayınvalidenden incileri okudum da
bence sen hiiiçç takılma
kompleksli olan kesinlikle kayınvaliden
resmini görmedim senin hiç ama dünya güzeli olsan da kayınvaliden aynı şekilde konuşur bence
eşim anlatmaz asla geçmişini ben seni gördüm hafıza kaybı geçirdim geçmişi unuttum der..3 senedi tek laf duymadım..sendende duymak istemem der..ama kız arkadaşlarını anası bilmiyor dememkki yoksa anlatırdı.
eylülcüm teşekkür ederim canım. o senin güzelliğin.
sümeyye walla çok şey bilmek dezavantaj gibi görünse de bazen avantaj olabiliyor. biz de özellikle oturup anlatmadık ama uzun süre yakın arkadaştık ayrı şehirlerde olsakta sıksık konuşur yazışırdık. bilirdik herşeyimizi. bu sayede de kim ne derse desin güldük geçtik