kaynımın sözlüsü Allah için güzel kız yani ama kaynanam onada yüzü güzel biblo gibi ama boyu sanki azıcık kısa gibi...kızda 165 kaynım183 olduğu için fark var kız kısa değil oğlu uzun..ama beğenmeyecek ya..
meryem hem resimden hem orjinalinden tasdiklendiğine göre olay netleşmiştir :)
sümeyye bak işte ona da kusur bulmuş
uzun olsa da kazulet gibi derdi bence
hem eşinin laflarından seni ne kadar sevdiği ve beğendiği anlaşılıyor gerisi hikaye
yok bahar kız arkadaşları olmasını çok kafama takmam hatta olmasa niye bir sorunun mu vardı sağlık her insanın 27 yaşına kadar olmuştur ilişkisi o zamana kadar hiç mi kimseyi sevmedi .vardır muhakkak.ki eşim izmirde okumuş turizm otelcilik antalyada alanyada otellerde çalışmış..umursamam yani..
tşkrler eylülcüm güzellik konusunda görecelidir. evet eşimin sevgisine güvenim olmasa kalkıpta kırşehire tayin isteemezdim ama kim ne derse desin kapıyı kapatınca evimizde mutluluyuz o da bana yeter..
meryemim saol canım o senin güzel bakan gözlerinden kaynaklanıyor.
kızlar bu ara sivilce olayı aştı kendini ya. biri geçiyo biri pırtlıyo. bi çözüm bilen var mı?
bahar sivilce bendede çok hatta sırtım felakat. eşimdehiç sevmez bende genç kızlığın gözü kör olsun ergenlik sivilceleri bunlar derim.. çıtır almak kolaymı katlanacan..