2009 Eylül Anneleri

kızlar benim acilen kilo almam lazım gerçekten çok çirkin oldum ya ( bide emzirmeyi kesince kilo alınırmı ?? yani şimdi ne yesem direk süt oluyo gökşen sağolsun :))

zeynep ben ramazandan sonra aldım. şöyle aldım gece yatmaya yakın ne varsa yıyorsun:) abur cubur olsun zeytın ekmek olsun:) ne olursa olsun hüplet

selammm
ben de yemekten geldim şimdi
zeynep yaa ne kadar tatlı bi derdin var senin öyle
emzirmeyi kesince kilo alınıyor diye duymuştum ama tam bilmiyorum
sen bol bol tahin helva ye ekmek ye tatlı ye

yiyip içip oturacan tabi çocuklarla zor..hatta geçen misafirlikte eymen hiç oturmadı tabii bende kadınlar ne biçim çocuk o yüzden kurumuş kalmışsın dediler. bende tşkr etttim

edacım her sabah tahin ve helvayı karışıtırıp ekmekle yiyorum ve iki tane yumurta pişirip yiyorum zaten :))

meryemcim bide akşam yükleniyim bakıyım :))

kızlar artık öyle bi hal oldumki herr gören ne oldu sana diyo zayıflamak önemli değilde bağışıklığımda çöktü ben her başı hasta oluyorum son 3 aydır bu ayda oldum ağrı kesici almaktan edetim erkenden kesildi (

eskiden çok güzel kalçam vardı şimdi oda yok kıyafetler iğrenç duruyo üstümde eşimde her gün aynı şeyi söylüyo biraz kilo al diye ((((

benim kızın allah var aşırı yaramazlığı yok bana çok düşkün göğsümede o yüzden gece hiç kalkmasa yine en az 3 defa kalkıyo emmeye (

eymendegündüzleri mecburen emmiyor ama akşam eve gidince direkt memem diyor.hayır anne demiyor direk memme diye çağırıyor beni ilerdede öyle olurmuş...delikafadulden ama akşam gece telafi ediyor gece bizde 3 defa en az kalkıyoruz emmeye. .bende bayaa zayıfladım eşimde kilo al sana zayıflık yakışmıyor diyor. markette hangi reyondaydı bulamadım diyorum..ha deyince alınmıyor..

hb meryemcim saol cnm bu eşek kurutuyo beni inan buhafta 50.0 kg yum haftaya 49 a düşerim

ahhhhhh zeyneppp yerinde olmayı o kadar isterdim ki
ben doğumdan sonra tam bir tahin hastası oldum
öyle ki sigara içerken bile bu kadar bağımlı değildim
eda için bile olsa eve alamıyorum kendim yerim diye :)
ama şaka bi yana seni de anlıyorum kilo alamamak zordur gerçekten de
gençken bende de aynı sorun vardı :)
ablam da o durumda şu anda
ve dediğin gibi kıyafetler yakışmıyor artık

hamilelikten önce kaç kiloydunuz kızlar ben 56 ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum

ben hamilelikten önce 62,5 kiloydum
72 ile doğuma gittim
şimdi de 59,5 kiloyum
ama yine de önceki halimden zayıf durmuyorum çünkü kocaman bir göbüşüm var

o göbek zaten he daim vardı bende ne kadar zayıflasamda göbeği ve sümeyye geliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…