geçen eşimin arkadaşının hanımı geldi oda zayıf ama göbeği var ben hamile sandım tam hayırlı olsun cinsiyeti bellimi diye soracaktım ki kadın sen ne güzel zayıflamışsın bende kilo verdim ama göbeğim kaldı dedi de.pot kırmaktan kurtuldum yoksa çok ayıp olacaktı.. ama bayaa göbeği 5 aylık hamile gibi..
Kaynanana yuhh yani emin ol o resme annenin komşusu baksaydı kızına yazık olmuş derdi. Yalama takımı işte anlarsınsa. Hiç takma kafana onun amacı seni üzmek üzülürsen amacına ulaşmış olur. Makaraya al iyisimi onu. Bu çirkinlikle bile oğlun tarafından beğenilmişim demekki beni ne kadar çok seviyormuş falan de. Çatlasın orta yerden ikiye. Kıskanç karııııgünaydınlar ebru ne yaptın kız gece gece adama...:)
bende dün sinir oldum işten mutlu mesut laylaylom çıktım eymeni almaya kayınvalideme gittim ama çocuğu alıp gidiyorlar demesinler diye muhakkak girer 5-10 dk otururz.havadan sudan konuşulur.ün misafir gelmiş kayınvalidemee .demişki gelininle oğlunun resmi varmı kayınvalidemde göstermiş kadında ayyy oğluna yazık olmuşş gelininde hiç güzel değilmiş demiş..ve bunu kayınvalidem bana söylüyor..eşimde yanımda.tabi benim surat düştü sonra kayınvalidem bende huyu yeter dedim falan ama ben dinlemedim eymeni hazırladım çıktım geldim ama çok moralim bozuldu.senin kızından güzelim diyecem olmayacak görümcemi severim...hayır kompleks sahibi yapacaklar. eşimde kızdı annem densizlik yaptı dedi adam yüzümü güldürmek için kırk takla attı akşam.oğlun öldü bayıldı aldı halaa sinirliyim ...
Aileleri arama konusu konuşmuşsunuz. Ben yeni evliyken ailemi aradığım kadar eşimin ailesini de arıyordum hatta eşim senden bana sıra gelmiyor demeye başlamıştı. Sonra baktım benim ailemi arayan sonran yok. Ben onun ailesini aramayı kesince o benim ailemi aramaya başladı. Ne yalan söyleleyim artık içimden hiç gelmiyor onları aramak bayramlarda falan ararım ya da eşim arar ben uzaktan selam ederim yeter.benim eşim de hadi aileni arayalım demez. ben ararsam selam söyler ya da kısaca konuşur o kadar. ben onun ailesi ile uzun uzun konuşurum bişey varsa yoksa hal hatır sorarız sadece. takılmam böyle şeylere pek. kayınvalidem güzelliğimle ilgili yorum yapmadı ama yaparsa da olumsuz konuşan bir insan değildir saolsun. öyle laf sokma gıcık etme huyları yoktur.
Müdüre Hanım işin rahat ama telefonlar biraz gerer adamı.üniversitede sekreterim
hatta kendi kendime ünvan verdim özel kalem müdüresi
Damardan şekerim. Ama parmak ucundan bakan da oluyor.kızlar çocuklarda kansızlık için kan verirken parmak ucundanmı aldılar kolundanmı..
telefon meselesini hiç açma hangi tuşla bağlıyorduk nasıl oluordu yeni yeni alıştım .ilk başlarda müdür sümeyye hanım bağlayamadıysanız gelip masanızdan konuşayım diyorsu..yada bağladıktan sonra gidip soruyordum bağlayabildimmi diye..çok şükür rahat sonuçta yüksekokul fazla yoğunluk olmuyor.bugün müdürün akşama kadar dersi var arayana derste diyorum ki zaten hiç aranmadı..
burdada önceden sekreter yokmuş hepsi erkek çalışanların arayanlar kadın çıktı yanlış numara bacım deyip kapatıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?