2009 Eylül Anneleri

eşim biraz kilo alda evli olduğun belli olsun diyor ..kafasındaki evli kadın profili kiloluymuş .genç kızlardan farkın yok diyor..

bende de hep vardı göbek aslında
ama üstüne ekleme olunca çok feci bi görüntü oldu
hala hamilemisin diye espiri bile yapsalar sinirden kuduruyorum

geçen eşimin arkadaşının hanımı geldi oda zayıf ama göbeği var ben hamile sandım tam hayırlı olsun cinsiyeti bellimi diye soracaktım ki kadın sen ne güzel zayıflamışsın bende kilo verdim ama göbeğim kaldı dedi de.pot kırmaktan kurtuldum yoksa çok ayıp olacaktı.. ama bayaa göbeği 5 aylık hamile gibi..

ben bıgun eczanede kız bana dedıkı oo ne guzel bebek. dedım sızınde hayırlı olsun. sagol dedı. bişey daha soyledı oğlum için. kaç aylık dedım:) kız dedıkı ben daha yenı evlıyım. dedım yer yarıl içine gircem:) daha oncede soran olmus ama:)

bahar geldı kızlar bende kaçar..

işte benimki de ondan

Merhaba kızlar ben geldimmm
Kaynanana yuhh yani emin ol o resme annenin komşusu baksaydı kızına yazık olmuş derdi. Yalama takımı işte anlarsınsa. Hiç takma kafana onun amacı seni üzmek üzülürsen amacına ulaşmış olur. Makaraya al iyisimi onu. Bu çirkinlikle bile oğlun tarafından beğenilmişim demekki beni ne kadar çok seviyormuş falan de. Çatlasın orta yerden ikiye. Kıskanç karıııı
Aileleri arama konusu konuşmuşsunuz. Ben yeni evliyken ailemi aradığım kadar eşimin ailesini de arıyordum hatta eşim senden bana sıra gelmiyor demeye başlamıştı. Sonra baktım benim ailemi arayan sonran yok. Ben onun ailesini aramayı kesince o benim ailemi aramaya başladı. Ne yalan söyleleyim artık içimden hiç gelmiyor onları aramak bayramlarda falan ararım ya da eşim arar ben uzaktan selam ederim yeter.

Sümeyye kaç öğrenci var sizin üniversitede biz de çok saymadım ama. Birde ne iş yapıyorsun iniversitede?

Son düzenleme:
kızlar çocuklarda kansızlık için kan verirken parmak ucundanmı aldılar kolundanmı..

telefon meselesini hiç açma hangi tuşla bağlıyorduk nasıl oluordu yeni yeni alıştım .ilk başlarda müdür sümeyye hanım bağlayamadıysanız gelip masanızdan konuşayım diyorsu..yada bağladıktan sonra gidip soruyordum bağlayabildimmi diye..çok şükür rahat sonuçta yüksekokul fazla yoğunluk olmuyor.bugün müdürün akşama kadar dersi var arayana derste diyorum ki zaten hiç aranmadı..

herkese selam.. koştur koştur ben geldim.. bu telaş ne zaman bitevek.. geçmişede göz attım.. sümeyyecin hiç kaynananı takma kafana...konuşsun kendi kendine.. bizde damardan aldılar canım.. ama dikkat et iyi birine yaptır çok hırpalamasın yavruyu..

gülcan sanada yuhh diyom kızım nasıl verdin o kiloları öyle..

hoşgeldin hüsniye ..bizde ilkten parmaktan alınmıştı rahattı sonrakinde kolundan aldılar ve yavrum ağlaya ağlaya tüm hastaneyi başımıza topladı..

hoşbulduk canım.. bizim kızda çok ağlıyo ağlıyo ama çare yok başka.. birde bitince ben hemen eline bir tane çikolata veriyom sakinleşiyo..

cuma günü aşısı var 1 yaş aşısını geç yaptırıyoruz biraz. çiçek aşısı erken olunca..çatışmasın diye bu zmana kaldı..yarında kansızlık için kan verecez .eğer geçtiyse 29 ekimde sünnet olacak yavrum..ama kaynanamların yaptıklarından sonra gidip benim memlekette yaptırmakta aklımdan geçmiyor değil..nasılsa çirkinim huyumda çirkin olsa kimse kınamaz

Bende 2 sene yaptım sekreterlik işini Hacettepe Üniversitesinde gece rüyamda bile telefon bağlıyordum.

burdada önceden sekreter yokmuş hepsi erkek çalışanların arayanlar kadın çıktı yanlış numara bacım deyip kapatıyorlardı

burdada önceden sekreter yokmuş hepsi erkek çalışanların arayanlar kadın çıktı yanlış numara bacım deyip kapatıyorlardı

Benimde sesim kalın. BAnada Beyfendi diye hitap ederlerdi bende karşımdaki kişinin cinsiyetinin tersini söylerdim anlar belki diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…