2009 Eylül Anneleri

çirkiiiin çirkinnnn sümeyye çirkinnnnnn delikafadulden

kız niye taktın bu kadar... bu kadar takıldığını belli edersen her defasında yapar aynı şeyi.. gül geçç kuzum

evet çirkinim kabul ediyorum ama bir sorun niye
takmayım diyorum ama en iyisi akşaam eymenei almaya gitmeyim eşim alsın gelsi kayannamlar sorarsada göz zevkiniz bozulmasın diye sık sık gelmeyecem derim.

takmayım diyorum ama en iyisi akşaam eymenei almaya gitmeyim eşim alsın gelsi kayannamlar sorarsada göz zevkiniz bozulmasın diye sık sık gelmeyecem derim.

oyy kıyamam sen baya baya alınmışsın sümeyye
ya hani samimiyetine inandığın biri söylemiş olsa neyse de
bunu söyleyen kaynanan
ebrunun da dediği gibi çatlatsana sen onu

böyle yaparsan taktığını daha çok belli edersin sen en iyisi hiçbirşey olmamış gibi davran.. zamanı gelince lafını sokarsınnn

samimiyetine inansam hadi len sanane derdim..iş çıkışı yaklaştıkça daha bi kinleniyorum..kuaföre gidip öylemi gitsem.yada aşkı memnudaki nihalin kına geceindeki gibi manken maskesimi taksam

selam kizlar nasilsiniz
cirkin sümeyye sen nasilsin kizt gul gec boyle seylere helede KAYNANA KAYNAR KAZANDA KAYNAYAN birisi dediyseeeeee
hamile kalmadan once64kg
doguma giderken 96kg
suan 66kg
baska hangi konu olmusduuuuuuuuuuuuuuu
meryem bahar bulusmasi hala bitmemis kaynatiyorlardir simdiiiiiiiiiiiiii
kizlar yaaaaaaaaa kafayi yiyecem ya ben cok beceriksizim yada bilemiyorum yaaaaa yetisdiremiyorum ev isi erdenay ve issssssss hepsi bir arada olmuyorrrrrrrr offffffffff

ya aslında kaynanam öyle konuştukça eşimin gözünde daha da düşüyor ben alttan aldıkça eşim bana dahada hayran oluyor...o yüzden susma taktiğini uyguluyorum arada da hafif yapmacık bi gülümseme tabi eşim yanımdayken.

hoşgeldin demet
ben de yetiştiremiyorum valla
kelin ilacı olsa....
eve gidiyorum bir sürü iş beni bekliyor
eda paçalarıma yapışıyor ilgi istiyor
ikisini de yapmaya kalkınca da ikisini de elime yüzüme bulaştırıyorum

kizlar oglusum suan boyle uyuyorrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz
cirkin sümeyye sen nasilsin kizt gul gec boyle seylere helede KAYNANA KAYNAR Kf

39 kişi söylemişti sen 40. oldun iyice inandım.-tatlicadiarzu- gideyim dağlarada kurt yesin beni..................kaydirigubbakcemile3

bendeki bu taktikelr olmasa bu çirkinlikle kocayı nasıl buldum.tabiki bizans oyunları ile ha ha haaaa

maşallah demet
yerim ben onun yanaklarını yaaa
ne kadar masumlar insan izlemekten bıkmıyor

ewet yaaa herseyi unutturuyorlar wallaaaa benim oglan mutfak esyalarina nam saldi ne tencere nede caydanlik birakkiyorrrrr kendince muzik yapiyo ve bagiriyor bir halini gorseniz kizamiyorumdaaaaaa kicini yaylandira yaylandira muzige eslik ediyorrrrrr

eymende flüt çalıyor nefesi yetmiyor ağzından çıkarıp nefes alıyor bi daha müzik adamı olacak herhal de..

bendeki bu taktikelr olmasa bu çirkinlikle kocayı nasıl buldum.tabiki bizans oyunları ile ha ha haaaa

sempatiksalakcinni duvardan duvara tebrik koyuyorum sana sümeyye :)
o kadar çok konuştuk ki bugün b konuyu
seni hiç görmediğim için oğlunun bu resmine göre kafamda canlandırmaya çalışıyorum seni

demet kızamıyorsun kızınca sen daha üzülüyorsun bir de eymen kızınca hemen ağlıyor..eşim yüksek sesle bana bişey anlatsa eymen ağlamaya başlıyor .hayır çocukluğuna inecem inecek biyer yok

Eklentiler

• $sümeyye.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…