2009 Eylül Anneleri

sempatiksalakcinni duvardan duvara tebrik koyuyorum sana sümeyye :)
o kadar çok konuştuk ki bugün b konuyu
seni hiç görmediğim için oğlunun bu resmine göre kafamda canlandırmaya çalışıyorum seni

bende aynisini yaptim biliyormusunnnnnnnn
sumeyye resim eklesene kiz

demet o oğluşunun totisini yerim.. çok tatlı uyuyo.. benim kızımda bugün sabaha kadar başını göğsüme dayadı öyle uyudu kuzum.. valla bende yetişemiyom koştur koştur yarı atı gibi hissediyom kendimi.. iki dakika boşluk bulduğumda bile birşeyler yapmaya çalışıyom evde totom yer yüzü görmüyo valla

41. çirkinsin lafını kim söylemek istiyor.terliğimi çıkardım elimdealsanaalsanasmile

hüsniye bende gördünde dedin diye aps ile gönderiyordum terliğimi.neyse kızlar mesai biter çirkin kız gider..

ben geldim herkes gitmiş (
evimi süpürdüm banyo tuvaletimi yıkadım çamaşırımı astım gökşenin yemeğini yedirdim şimdi sıra gökşeni yıkayıp elmalı turta ve yemek yapmakta :))

İyi geceler kızlar. Ben geldim kimse yok::)))
Sümeyyenin buğünkü çirkinlik meselesinden sonra şöyle bir şey yapalımmı diye aklımdan geçirdim.
Mesela çirkin sümeyye, ..... Ebru,.......Bahar.......Meryem vb. nasıl olur.?
Sümeyye senden taktik almak şart ama sen de beni bir dinle yahuu.

BAk Tülay yazmazsan yarın bütün gün seni konuşurum. Esrayı konuştuğum gibi anlarsın ya:)))

günaydın...ebru yani herkese lakab mı takalım tmm ben çirkin sümeyye ..sende senin konuşmayanları dilni sardığın için makara ebru olabilir.. :)))))))) teklif benden daha iyi teklif gelirse değiştiririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…