2009 Eylül Anneleri

günaydın herkeslereee
sümeyye şimdi gördüm resmini
hiiçç de çirkin falan değilsin boyun posun endamın da yerinde
salla sen o kaynanayaı
ama ben oğlunun resmine göre seni tahmin etmeye çalışıyodum da oğlunla pek benzetemedim resminizi

evet bana pek benzemez vefat eden kardeşime çok benziyor..hatta yine çok üzüldüğüm ağlayarak uyuduğum bir gece rüyamda eymeni fotoğraf çekiyorum ama fotoğraflara bakıyorum kardeşim oluyordu. ozaman bende demekki kardeşini görmek istiyorsan eymene bak olarak yorumlamıştım..
ayrıca dün kayınvalidemlere eymeni alamya gittim hiç konuşmadım eymeni aldım çıktım sonra kayınvalidem pasta börek koymuş tabağa göndermiş....

evet Allah acını unutturmasın lafını ilk duyduğumda çok kızmıştım ben
ne yani hep acı çekmem için mi böyle söylüyorlar derdim
çookk sonra anladım ne denilmek istendiğini
bu arada edayı heeepp babasına benzetiyorlar bazen de halasına
bana benzeten bi iki kişi ancak çıkmıştır
o da sadece gözlerini bana benzetirler
napalım ben de ilerde erkek çocuk yapıcam kendime benzeticem diyorum

eylül hiç heveslenme oğlumu bana benzeten çok az:) herkes babasının kopyası dıyor:) bende kız yapar benzetırım dıyordum:)

zaten unutulacak bi acı değil..
ama ilk doğduğunda kayınvalidemler eşime çok benzetiyorlardı..ay ağzı baba, burnu baba..eşimde baktı bende renk attı niye sümeyyede benziyor dedi..kayınvaldemde hee tırnaklarıda aynı sümeyyenin tırnakları uzun uzun kız olaydı oje yakışırdı ded..iyi tırnağı olabilmişim dedim..şimdide onlar eşimin büyük amcasına benzetirler..

benim kaynana hiç yorum yapmadı benımkıler benzettıkce oda evet dedı babasının kucuklugude boyleydı. kayınpeder ısrarla sacmalarcasına oğlumu hiç benzemeyen babama benzettı. kardesıme benzetti:) tamam iyi niyet ama gerek yokkı. ortada yanı cocuk babasına benzemiş. hamılelıgımde hep dua ederdım babasına benzesın dıey

evet ya hayal mayal kalmadı ikimizde de sümeyyenin dediği gibi huyu benzesin deyip avunmaktan başka çare kalmadı
benim kayınvalidemler doğduğundan beri kendi taraflarıne benzettiler
ama işin acı yanı onlara benziyordu gerçekten de itiraz edecek bi yanı yoktu yani
ama yine de arada bir aaa olsun ama kaşı gözü aynı sen derdi
sonralarda baktı ben de onlara benzetiyorum
rahat rahat yaptı yorumlarını
ayy bnim kızım da ayyynı böyleydi
ayy babası da tıpkıı şöyleydi falan
üzülüyodum başlarda ama takmıyorum artık napim
nasılsa kız büyüyünce makyaj yapar güzelleşir :)

aslında banada çok benzemesin benim gibi geveze çok bilmiş pat pat cvp verrse sinir olurum çok bilmiş çocuk hiç sevmem.

eylul oyle benzetıncede komık oluyor valla:) eşimin kuzenıde herkesın esıme benzettıgı cocuga aynı meryem dedı ama alakası yok yanı;:) haa sımdı bıraz benzıyor. ama ılk zaman hiç bir yerı benzemıyordu

AYY BENİMKİ BANA BENZESİN YAAA
tamam ben de kusursuz biri değilim ama onlardan daha iyiyim
bu arada sümeyye face de arkadaşlık teklif etmişsin
akşam gidince hemen kabul ederim burda yasak da

bazen bana benzeten biri çıkıyor
tam sevineyim derken babasının resmini veya kendisini görüyorlar
aaaa ama babasına da benziyormuş diyorlar
muhabbetin sonuna doğru daa ay kusura bakma ama aynı babası diyorlar :)

eşimin tarafına hiç benzemesin...hatta onlar gibi densiz densiz konuşacağına benim gibi çok bilmiş konuşsun..benim gibi okumaya düşkün olsun..hatta hamileyken o kadar kitap okurdumki serviste gidip gelirkeen herkes senin oğlun gözlükleriyle doğacak derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…