2009 Eylül Anneleri

benimki de yüzü halasına benzesin
halası güzel çünkü
ama boyu posu kilosu onlara benzemesin o taraf dombili biraz teyzelerine benzesin
bi de biliyomusunuz hamileyken ben hep annemin resmine baktım kendine baktım
annem sarışın mavi gözlü emel sayının gençliği gibi hoş hatundur
o kadar baktım baktım giti babasına benzedi

çok güzeldi. gezdik aliefeye alışveriş yapotık. zordu ama:) o bişey begenıyo ben surası sole dıyorum ben bişey begenıyorum bahar kulp buluyor:) buna ragmen aldık bişeyler:)

selam biri bahar demiş galiba :))
dün buluşmamız süperdi. canım arkadaşımı görmek çok iyi geliyor bana onu bi daha anladım. havuzlu handan kovacaklardı bizi in çık in çık kurcala kurcala :)) bi de hiçbişeyi beğenmiyoz iki kokoş :))) bu arada ikimizin de hormonlar full kapasite çalışmaya başladı bebek kıyafetlerini görünce. ikinciyi oracıkta doğurasımız geldi. bi de o küçücükleri görünce bizim sıpaların baya büyüdüğünü fark ettik :)

ali efe genel olarak bana benziyor. hatta bebeklik resimlerimde aynı ali efeye benziyom diyorum :) ben burnu ve dudakları bana benzesin diye çok dua ettim. gerisi anne ya da baba fark etmez dedim :) şükür burnu da dudakları da ben. boyu posu da dayısına çeksin isterim. kardeşcağzım baya uzundur yapılıdır. gerçi bizim taraf hep öyle. eşimin tarafı biraz kısadır.

ay memleketine gittiğimizde eşimin tarafından kimse ona benzetmedi. eh andırıyo demekle yetindiler. ya ben nasıl bir korku salmışım millete onu fark ediyom siz anlattıkça :))))

2. çocukta olsa erkek doğurmak isterim kızların işi çok anam .yok kilotlu çorabındaki çiçeklerin rengi elbiseyeb uyacak elbise rengi tokalar olacak ..aayyyyyyyyyy ayrıntı çok fazla erkek işi kolay bi tişört bir pantolon oğlumdan şıkı yok..ben sıkıya gelemem hiç uğraşamamki

ayy evet kızlar ıkızmıde orada kız doğuracaktık. hem küçük kıyafetler çok fazla hemde kızlara inanılmaz çok ya. biz alt bakıyoruz dumdduz altlar var. anam bi baktım kıza tayt yapmıslar yanları toplanmıs fırfırlar yapılmıs. ayyy dedımm yiteeerrr yaa sonuda kız dogurtacaklar zaten bana:)

ayy valla ben çok isterim birde kızım olsun. giyindirelim süsleyelim. haa oğlumda olsun aman çok çocugum olsun böyle bissürü bissürü:)

GÜNAYDIN EN GÜZEL ANNELER nasılsınız çok özledim sizleri akif eymenim iyi şükür aşırı terlemesi dışında keyfimiz iyi sizler nasılsınız.. okul ev çok zor yaaPPPPPP

ben de ikincisi kız olsun isterim. erkekler kuduruk oluyor. hem ikisini de tatmış oluruz ne güzel. tabi hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun o en büyük öncelik. ama kız cicileri hakket çok çok güzeldi ya. meryemin dediği taytı görmeniz lazımdı.

bende çok çocuk seviyorum 4 tane mesela ama eşimde 1 tane az 2 tane fazla diyor...

ayse hoşgeldin senin eşekde tras olmus:) ama resım gormek isteriz:) ben kıyamıyorum kestırmıycem saclarını oğlkumun

yok bakıcı ıstemem. araları 3 er yaş olsun ben hepsine bakarım valla seve seve. ama her dogumda vucut direnci düşüyormus. ben hiç hasta olmazdım bugun yine burnum akıyor. oğlum direncimi düşürdü 5 10 tane olunca zaten meryem çok yaşamaz:):)

hoşbulduk canım bizim saçımız yoktuki ayva tühü gibiydi banyo yaptırırkeb traş ettim kızlar:))

5-10 tane mi.... meryem ne yaptın..benimde kayınvalidem bakıyor..izin vermiyorum 5 seneden önce çocuk yapmayın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…