yok bakıcı ıstemem. araları 3 er yaş olsun ben hepsine bakarım valla seve seve. ama her dogumda vucut direnci düşüyormus. ben hiç hasta olmazdım bugun yine burnum akıyor. oğlum direncimi düşürdü 5 10 tane olunca zaten meryem çok yaşamaz:):)
canım benim kızımda aşırı terliyor ince giydiriryorum yine aynı sıcaktan nefret ediyor bide Maşallah ı var aşırı hareketli zaptedemiyorum:)özellikle kafası terliyor...bebeklerde normalmiş yüzde 99 ...GÜNAYDIN EN GÜZEL ANNELER nasılsınız çok özledim sizleri akif eymenim iyi şükür aşırı terlemesi dışında keyfimiz iyi sizler nasılsınız.. okul ev çok zor yaaPPPPPP
canım benim kayınvalidede bebeğime sanki o bakmış gibi 5 yıldan önce yapmayın diyor teee Antalyadan direktif veriyor,5-10 tane mi.... meryem ne yaptın..benimde kayınvalidem bakıyor..izin vermiyorum 5 seneden önce çocuk yapmayın diyor
Meryem canım valla bende çok istiyorum hatta son konuştuk ya aklıma sey geldi şuan zaten zorluk yaşıyorum 2 cisinide doğurayım gelecek yıl 2 sene daha zorlanayım gelecekte dinleneyimee zaten aliefe 9 yasına gelınce 3. kardesı dogar:) o onada bakmaya baslar. 4. zaten tamam benden cıkar:) 5.de ohh süpoer süper valla:)
ayşe sıhatler olsun kuzuna.biz de kestirdik rahat ettik :)
kızlar dün ali efe kucağımda mızlarken elimin üstüne kapı kapattım. orta parmağımın tırnak kısmı sıkıştı bi de kapıyı hızlı çekmişim ki oyyyy. anammm dedim ali efe bakıp ağlamaya başlayınca tepki de veremedim ama kıvranıyorum çocuk kucağımda inmek istemiyo. ayyy ay kendimi unuttum resmen.
aynen katılıyorum evlat gibisi yok...bide tüm bebeklere karşı aşırı sevgi oldu bende.haberde yada gazetede bebeklerle ilgili konu olduğunda ağlıyorum etkisini atamıyorum üstümden ..yurtlardaki zor durumdaki tüm bebeklere elimde olsa hepsine bakardım...özlem tüm dualarına aminnnn diyorum canım. gerçekten evlat söz konusu olunca gerisi teferruat oluyor. kaynanan da kitlenmiştir sanırım çevresindekilere söyleyin kendisini resetleyiversinler :)))
özlem sana da çok geçmiş olsun ya. ayak ta fena acır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?