2009 Eylül Anneleri

çocukları bırakın gezin lülülülülülü
sonra hepsine bakın de....:sm_cool:

valla banyoda oynarken kestim gitti ama korktum ayy bişey olurmu diye:))

ee zaten aliefe 9 yasına gelınce 3. kardesı dogar:) o onada bakmaya baslar. 4. zaten tamam benden cıkar:) 5.de ohh süpoer süper valla:)

ben de ikinci çocuğum erkek olsun isterim
hem ikisini de tatmış olmak için hem de erkek bebekleri sevdiğim için
kızların cicisi bicisi çok evet ama erkeklerin de o büyümüş de küçülmüş tipleri çok tatlı
kareli gömlekler süveterler falan çok şeker

Herkese günaydııınnnnnn...yeni gününüz ve ömrünüz bebeklerinizle birlikte aydın olsunnn...

GÜNAYDIN EN GÜZEL ANNELER nasılsınız çok özledim sizleri akif eymenim iyi şükür aşırı terlemesi dışında keyfimiz iyi sizler nasılsınız.. okul ev çok zor yaaPPPPPP
canım benim kızımda aşırı terliyor ince giydiriryorum yine aynı sıcaktan nefret ediyor bide Maşallah ı var aşırı hareketli zaptedemiyorum:)özellikle kafası terliyor...bebeklerde normalmiş yüzde 99 ...

5-10 tane mi.... meryem ne yaptın..benimde kayınvalidem bakıyor..izin vermiyorum 5 seneden önce çocuk yapmayın diyor
canım benim kayınvalidede bebeğime sanki o bakmış gibi 5 yıldan önce yapmayın diyor teee Antalyadan direktif veriyor,eline alıp 1 saat bakmışlığı yok gece kalkıp sen dinlen yardım edeyim demeyen biri bide bana yapma diyorDD

ee zaten aliefe 9 yasına gelınce 3. kardesı dogar:) o onada bakmaya baslar. 4. zaten tamam benden cıkar:) 5.de ohh süpoer süper valla:)
Meryem canım valla bende çok istiyorum hatta son konuştuk ya aklıma sey geldi şuan zaten zorluk yaşıyorum 2 cisinide doğurayım gelecek yıl 2 sene daha zorlanayım gelecekte dinleneyimaynı zorlukları 4 yıl arayla yaşıycağıma bianda ikisi aradan çıkarsempatiksalakcinni

ayşe sıhatler olsun kuzuna.biz de kestirdik rahat ettik :)
kızlar dün ali efe kucağımda mızlarken elimin üstüne kapı kapattım. orta parmağımın tırnak kısmı sıkıştı bi de kapıyı hızlı çekmişim ki oyyyy. anammm dedim ali efe bakıp ağlamaya başlayınca tepki de veremedim ama kıvranıyorum çocuk kucağımda inmek istemiyo. ayyy ay kendimi unuttum resmen.

evet eylül kızlarında cicisi bicisi çok ama erkek içinde azda olsa secenekler var. bende sevıyorum böyle bazen erkek erkek giyinsin:) delikanlı alituna olsun:)
baharcım gecmiş olsun işte buna annelik diyoruz:) önce canan soınra can:)

Canım ya kıyamam((çok çok geçmiş olsun buna benzer durum bende yaşadım acısını bilirim kızım kucağımda ayağım basamağa bir çarptı ayak baş parmağımın tırnağııı ortadan kırıldı oan ahh diye bağırdım baktım kızım ağlamaya başladı acıyı unuttum kızımı susturmaya çalısıyorum sustu ama kucaktan inmiyor eline oyuncak verdim güldürmeye çalıştım oturttum ancak sonra parmağa bakabildim ...anne olunca insan anlıyor gerçekten çocuklar herşeyden daha kıymetli Allah acılarını bize yaşatmasın...Aminnnn

Son düzenleme:
düzeltme ayak baş parmağımın tırnağı olucaktı...
Baharcım teşekkür ederim valla yapıcam düşünüyorum ciddi ciddi aralık gibi bakalım hayırlısıAllah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin herbirimize İnşallah ...bebeklerimizede bizede sevdiklerimizde uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin İnşallah Aminnnn...

Bu arada kayınvalidem dün bebeğin resimlerini gönderin demiş bilg.den bizde gönderdik araya kızımla cektiğim bikinili resimlerimide serptimDDcatlasın diye hehehe...hep cevap yazan yada arayan kadın susmuşDDDses yok halen

Son düzenleme:
özlem tüm dualarına aminnnn diyorum canım. gerçekten evlat söz konusu olunca gerisi teferruat oluyor. kaynanan da kitlenmiştir sanırım çevresindekilere söyleyin kendisini resetleyiversinler :)))

kızlar çok tiksinç bi haldeyim işyerimdeki çekmecemden fare çıktı..............

özlem tüm dualarına aminnnn diyorum canım. gerçekten evlat söz konusu olunca gerisi teferruat oluyor. kaynanan da kitlenmiştir sanırım çevresindekilere söyleyin kendisini resetleyiversinler :)))
aynen katılıyorum evlat gibisi yok...bide tüm bebeklere karşı aşırı sevgi oldu bende.haberde yada gazetede bebeklerle ilgili konu olduğunda ağlıyorum etkisini atamıyorum üstümden ..yurtlardaki zor durumdaki tüm bebeklere elimde olsa hepsine bakardım...
kayınvalide konusunda sorma şok yaşadığı kesin kayınbabam olucak kişiye söylesin eşimde reset atsın...o değil kadın buraya geldiğinde kalcanın 1cm altında dar gecelik giyip yanımıza geliyordu oğlu biile sasırıyordu yazın geldiler bikiniler falan esim önce böyle değildi diyordu ben antalyaya gittim uzun elbise giydim askılı ona taktı kendisi üstüne bişey al diye tutturdu:)))bikinii görünce ne yasamıstır kim bilirsempatiksalakcinni ki ben daha önce modern giyinirdim annem babam modern insanlardı karısmazlardı giymeme nerde nasıl giyiniceğimizi bilirdik evlenince esimin kıskanclığına maruz kalınca aileside abarttı...

kıskanmak ve kısıtlamak erekkelerin doğasındamı var ..benim eşimin ailesi açık olmasaına rağmen az saçım görünse. yada yarım kollu bişeyler giyinsem eşim izin vermez..

özlem neymiş o öyle kendi kıçını açacak sen azcık açık giyinsen kabahat.
ben de bekarken açık saçıktım baya izmirliyiz ne de olsa :) rahat insanlarız. eşimin ailesi baya mutaassıp eşim de askılıları ve minileri istemedi ben de kabul ettim. herkesin belli düşünceleri var abartı olmadığı sürece saygı duyulmalı diye düşünüyorum

kızlar ben kırşehire tayin isterken evimizin yanında özel idare binası var oraya başvurdum onlarda elemana ihtiyacımız yok dediler..bende ünv başladım. ama dün özel idaredeki personel müdürü kayınpederimi aramış eleman alacaz ilk tercihimiz sizin gelin..bana sordular bende düzenimi kurdum şimdi kurumlar arası geçişte zor ya olmazsa burdakilerde bak demekki gitmek istiyorsun diyecekler bakış açıları değişecek...ama orasıda kayınvalidemle benim evin arası ama bina yıkılacakmış taşınacaklar yani şimdi karar veremedim geçiş yapayımmı

ama burdada tek bayanım avantajıda var dejavantajıda..orası kalabalık bayan çok..:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…