özlem neymiş o öyle kendi kıçını açacak sen azcık açık giyinsen kabahat.
ben de bekarken açık saçıktım baya izmirliyiz ne de olsa :) rahat insanlarız. eşimin ailesi baya mutaassıp eşim de askılıları ve minileri istemedi ben de kabul ettim. herkesin belli düşünceleri var abartı olmadığı sürece saygı duyulmalı diye düşünüyorum
evet aynen...evlenmeden önce eşim çok ileri görüşlüydü mini giyerdim yakıştı hemde cok derdi şimdi etek dizde dahi giydirmiyor vs.denize aksam üzeri götürdü yaşlı kişilerin gittiği bir kamp alanınakıskanmak ve kısıtlamak erekkelerin doğasındamı var ..benim eşimin ailesi açık olmasaına rağmen az saçım görünse. yada yarım kollu bişeyler giyinsem eşim izin vermez..
canım sen daha iyisini bilirsin al eline defteri eksilerini artılarını tart hangisi senin için ağır basıyorsa onu seç...ileride pişmalık duyma ...olumunekankayizsmileama burdada tek bayanım avantajıda var dejavantajıda..orası kalabalık bayan çok..:tomato:
sonucta çogumuz eşlerimizi tanıyıp bilerek evlendik. az çok tahmin ederiz ne giyindirir ne giyindirmez. benim eşim hiç karışmaz hatta bu sene anneler gununde bikini hediye almış çok açık diye değiştirdim:) tatailde gık demez. normalde zatren bende açık giyinmeyi sevmem. ama hanı olurda gögüs acık olur vs o zaman da soyler. sanki biraz acıkmı ne der :)
neyse anlatsam sayfalar taşar kısa kesiyim kadın cok fena ve artık ona zerre sevgi duymuyorum...
senin kayınvalidede beter ya dün yazdıklarını okudum kıskanclar işte...
sümeyye anladım canım.
özlem walla eşin de sopalık kaynanan da. meşe odunuyla dövmek lazım onları. ben de hediye vs beklemem ama kutlaması önemlidir ya.
akşam gittim hiç slmda veremdim eyemi hazırladım çıakcaktım kayınvalidem bugün özel idareden aradılar senin için dedi ne düşünüyorsun bende evde eşimle konuşuruz kararımızı bildirirz dedim..eşimde gülüyor .sanki kızını istediler ne kararını bildirecen diyor ama akşam kaynım pasta börek yapmış kaynanam onu getirdi.
benim kayınvalidemde dizde etek giyer ama oturmasını bilmiyor..karşısında oturamazsın :kedi:
inan ne balayı yapabildik nede tatil ailece o kadarda ihtiyacım varki ev işi olmadan tek kızımla ilgilenerek tatil yapmaya tatilde onlarla daha beter yoruluyorum inan kalcam yer görmüyor psikilojim daha beter oluyor ki oturup odada gizlice ağlıyorum o derece...özlem iyi insanda olsalar ne işi var yaa senınle tatılde.. insan ailecek gitmek ister yada kendı arkadasları ıle gıtmek ıster..
aynen öyle bende artık bana nasıl davranılırsa o şekilde davranmaya karar verdim tepeme cıkıldı artık maalesefözlem walla tavrını koymayınca insanlar aptal yerine koyuyorlar seni. ben bunu anladım. benim de artık her konuda rengim bellidir.
meryem hediye beklentim çok gerilerde kaldı ya ne bileyim ya da boyut mu değiştirdi. bana değil de mesela oğluma bişiler alsın daha mutlu olurum gibi :)))))
Maşallah seninki almış yine benimkinin ne ailesi nede kendisi doğumda da sonrasındada bişey almadı...benhamileyken künye beğendim mavi boncuklu bak bunu alacaksın dedim gittim geldim söyledim .benim doğum ani olunca eşim almadı sonra eve geldiğimizde ben ne zaman alacan dedim hadi çıkıp alalım dedi gittik aldık kayınvalidem gördü eşimi alnından öptü benim düşünceli oğlum aferin inceliğinden dolayı seni kutluyorum dedi..şimdi herkese anlatır oğlum künye aldı diye..daha demedim başının etini yedim alacan diye en son almıyorduda ben gittim doğumda gelen altınlarla aldım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?