ayyy ayy ay seninkide asırıymış ne o öyle iğrençççç o değil oğulları kocaman ya ayıp artık utanın yaşınızdan başınızdan be...cahilliklerinin verdiği küstahlık var yabenim kayınvalidem biz onlara gittik banyodan çıkmış gldi oturdu yanımıza ayy o kadar yoruldumki iç çamaşırımı giyecek halim yoktu şu penye ile oturuyorum dedi penyeden her şey belli..ki eşimin yanında..
birkezde eymeni banyo yaptıracaktık durki ben kucağıma alayım öyle yıkayım dedi bende tmm dedim ben eymeni soydum banyoya girdim o ne kaynanam çırılçıplak ..hemen çıktım o haldeyken girmem dedim.görümcemde sağolsun ben girerim dedi.ve banyodan çıkmış havlu ile gelmiş yanıma oğlun tertemizoldu diyor..ayy daha neler neler....
anam anam anammmmmmmm... biz memleketteyken yeni gelin eltim kaynanamın yanında eteğini değiştirdi kadın başını çevirdi önce sonra odadan çıktı utandı da. zaten kapalıdır tutucudur. hiç öyle bir paylaşımımız olmadı bizim :))) şükürler olsun.........
Evet öyle düşündüm bir sen görmüşsün. Makara Ebru olabilir tekliflere açığım.günaydın...ebru yani herkese lakab mı takalım tmm ben çirkin sümeyye ..sende senin konuşmayanları dilni sardığın için makara ebru olabilir.. :)))))))) teklif benden daha iyi teklif gelirse değiştiririz...
ebru hoşgeldin. neyi görmemişiz şekerim? walla çok geçmişe inemiyom iş çok açıyom kapıyom o ka.
meryemin lakabı fikfik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?