2009 Eylül Anneleri

anam anam anammmmmmmm... biz memleketteyken yeni gelin eltim kaynanamın yanında eteğini değiştirdi kadın başını çevirdi önce sonra odadan çıktı utandı da. zaten kapalıdır tutucudur. hiç öyle bir paylaşımımız olmadı bizim :))) şükürler olsun.........

ayyy ayy ay seninkide asırıymış ne o öyle iğrençççç o değil oğulları kocaman ya ayıp artık utanın yaşınızdan başınızdan be...cahilliklerinin verdiği küstahlık var ya klava:

Baharcım Maşallah senin eşinin ailesi mütahasıp ne güzel öylede olunmalı bence bu görgü terbiyeişte...tekrar Maşallah...

bende sinirleniyorum eşimde bizim aile çok rahattır alışsan iyi olur diyor..geçen eymeni kucağına almış eymen de kaynanamın göğsünü ısırmış bunu eşim ve kayınpederimin yanında söylüyor..eymen göğsümün ucunu bir ısırdı hala canım yanıyor sümeyye sen nasıl dayanıyorsun diyo.

Son düzenleme:
valla ihtiyac duyarda sırtımı kesele derse girerim acıkcası.ben kendı annemınde sırtını keselemişimdir. haa ama annem asla cırılcıpğlak değildi:)

ilk doğum yaptığımda sezeryanlıyım eymeni tutamıyorum diye emzirmeye kayınvalidem verirdi..senin göğsünü göreceğimde hiç aklımagelmezdi dedi o dk sonra ben kendim tutarım dedim çocuğu ..

Selam kızlar sohbetiniz bol olsun.
günaydın...ebru yani herkese lakab mı takalım tmm ben çirkin sümeyye ..sende senin konuşmayanları dilni sardığın için makara ebru olabilir.. :)))))))) teklif benden daha iyi teklif gelirse değiştiririz...
Evet öyle düşündüm bir sen görmüşsün. Makara Ebru olabilir tekliflere açığım.

ebru hoşgeldin. neyi görmemişiz şekerim? walla çok geçmişe inemiyom iş çok açıyom kapıyom o ka.

Hoşbulduk Baharım Ben gece kendi kendime takılıyorumya. Dün Sümeyye çok taktı kaynanasına çirkin sümeyye deyip geziyorduya bende dedim herkese lakap takalmım. Mesela sana gazoz Bahar diyebiliriz. Bir yerde gozuzmu fırlatmıştın bişey vardı. Yani fikirleri sunup oylama yapacağız.

soda fırlatmıştım ebrucum. soda gördüm mü dayanamıyorum fırlatacak yer arıyorum :))) ama soda bahar pek olmadı sanki. benim gibi karmaşık kişiliğe fazla düz kaldı. düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…