2009 Eylül Anneleri

baha sende kayınvalidenlerimn gözünü korkurttuğun için kayınvalide savar bahar olsun

sümeyyecim yanlış anlaşıldım sanırım. kaynanamla bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım. benim çevremdekiler dikkatli davranır tavırlarım net olduğundan. yoksa severim kayınvalidemi. hep te derim gelsin kalsın başımın üstüne diye.

bahar valla bende kayınvalidemden nefret etmiyorum sadce yaşam şeklimiz biraz farklı takmıyorum onun doğusu deyip yine konuşurum .hergün yüzyüze bakıyoruz...

ya kişiliklere sataşma olmadıkça kalp kırmanın iki taraf için de anlamı yok 3 günlük dünya değil mi. ama senin gibi kaynanam bana laf çarpsa falan susmazdım o da ayrı tabi

aman kavga etsem ne olacak ki dengim bi insan değil. çok damarıma basılırsa muhatap olmam eşime söylerim ben yüzgöz olmam yani...

ben böyle şeylere erkeklerin dahil edilmesinden yana değilimdir. kendi işimi kendim görebilirim hem gerek te yok. erkekler sorunlarını kolay dile getiremez çözüm yolları başkadır. biz kadınlar daha rahat konuşuruz bişeyleri. ha bişi olsa eşim bilir o ayrı ama müdahil olmaz.

valla içime atıp bana dert olacağına söylerim eşime dert olsun ama eşime söyleme amacım eşimin ailesine karşı doldurmak değil sadece böyle böyle yaptı artık onlarla görüşmek istemiyorum anlayışlı ol diye yoksa git ailene cephe al diye değil zaten istememde..sadece olayı bilsin ve kararlarıma saygılı olsun

bence de erkekleri karıştırmaya gerek yok..ama gidip kayınvalide başka şey anlatıp gerçekte o şey olmamışsa o zaman sorun çkar..benim başıma geldi bir kere..deliriyodum o derece..

bizde ben eşimi dahil etmek istesem de o dahil olmaz
önceleri sıyrılma politikası diye düşünüyordum ama şimdi mantıklı geliyor
iyi birşey de olsa kötü birşey de olsa ben annene söle.... diye başladığımda
bana ne iki koca insansınız git ne istiyorsan söyle anlaşın der :)
bu arara lakap konusu hakkında pek bi fikrim yok ama bahara makedon bahar önerisini sunabilirim
"attırdınız gene makedonun tepesini tınnn tınn"
:)

yok onu ben de yaparım bak böyle böyle bir durum var diye hatta en önce ona söylerim. ama sorun yaşadığım kişi de çoktan cevabını almıştır tarafımdan

bence de erkekleri karıştırmaya gerek yok..ama gidip kayınvalide başka şey anlatıp gerçekte o şey olmamışsa o zaman sorun çkar..benim başıma geldi bir kere..deliriyodum o derece..

tabi farklı bakış açıları ile anlatılır öyle bişey olsa. bir de üstüne katma olayı olursa kesin sorun olur.

ben aileme yada karekterime laf söylenmediği sürece çok fazla çirkinlik yapmam ha istesem çok güzel laflar söylerim ve birdaha ağızlarını bile açamazlar...şimdiye kadar susturamadığım kişi sayısı azdır..ha eşimde sümeyye bana söyle içine atma der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…