2009 Eylül Anneleri

bazı durumlarda eşe iş düşüyor bence. çünkü opnun ailesi bazı durumlarda onun soylemesınde fayda var. benım eşim soylememe gerek bırakmadan zaten gördüğü bişey olursa soyler. cocuga ılk baktıgı zaman annem dıyordu kadın cocuga ben bunu sindiremedim. eşimde farketti. önce dr a söyletmeyi denedik olmayınca ben soylemeyezdım mesela kırılıd ıye kırmakta ıstemem cunku. oğlu uygun dılle söyledi ve çözüldü..

ben gıydırmıyorum. dr mumkunse cıplak ayak dedı. yoksa çok yumusak ayakkabılar dedı. dısarda gıyoruz ama

selam kizlar
mekadon bahar
fikfik meryem
gizemli eylul
stresli ebru
kontrolcu feslegen(adini unuttum)
kaynana kurbani cirkin sumeyye:))

baska unuttugum varmiiiiii

ayakkabi giydirmiyorum bebelerin ayagi bari ecde rahat olsun yawwwwwwwwwww

sümeyye alındığın kırıldığın noktaları karşındakine çirkinlik yapmadan söylemek te sanattır ve ben bu sanatı çok iyi beceririm.
ben ayakkabı alıcam dışarda giysin diye. şuankiler biraz sert adım atamıyo oğluşum.evde free takılıyoruz

ne fikfiki yaa fikfik olan bahar:)
reyhan bi vitamıne ıhtıyacım var sen ilaç firmasındaydın. emzıren ıcın onerecegın bişey varmı

ben ilk adım ayakkabısı almıştım kifidisten..yürüdükten 4 hafta sonra giydirmeye başlamak gerekiyormuş..
evde de ayakları üşür diye giydirmeye başladım ama ayakları pişiyordu..
dün stride ride diye bi yerden sandalet tarzı ama burnu kapalı yazlık ilk adım ayakkabısı aldım..onu giydiriyorum evde ferah ferah..
Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji

isteyene alabilirim çok beğendim ben

ayy demeett kaynana kurbanı kısmı çok güzel olmuş çok güldüm :)
ben evde ayakkbı giydirmiyorum ama annem bu konuda azimli
ama eda daha da azimli en fazla 5dk sonra çıkarıyor :)
bu arada meryem dediğinde haklısın da bizde o yöntem işlemiyor
çünkü eşim benim için bişe dese de kayınvalidem döner yin bana yorumunu yapar
konu kiminleyse onunla muhattap olur yani
o yüzden biz birebir halletmeye çalışıyoruz
kırılabilecek türden mevzularda da ya ben yutuyorum ya da dayanamadıysam o söylüyorum o yutuyor uzatmıyor sağolsun
ufak tefek kırgınlıklar oluyor tabi ama unutuyoruz ya da unutmuş gibi yapıyoruz

hastalanmamam lazım. o zaman barı megadyn ımı kullanayım elevıtle aynı hamıleyken kullanıyordum

selam kızlars nasılsınız
bende evde ayakkabı giydirmiyom çorabınıda çıkarıyorum bazen parkeden ayağı kayıyor diye
yaa kızlar bişi sorcam bebişleri hergün dışarı güneşlenmeye çıkarıyomusunuz yada kaç günde bi çıkarıyosunuz
meryemcim elevit içsen daha iyi olur geçmiş olsun

oooooooooooooooooooooo
rus guzelimizu ecemiz gelmis hosgelmiss
eceeeeeeeeeee nasilsin canim bebisler nasillllllllllll.

hoşgeldın ece. yaa var dıye baktım ama bıtmıs ılacım elevıt alırım.
ben hemen hergun işten eve gıdınce parka goturuyorum

oooooooooooooooooooooo
rus guzelimizu ecemiz gelmis hosgelmiss
eceeeeeeeeeee nasilsin canim bebisler nasillllllllllll.

şişşşşşşşşşt uyuttum aman nette olduğumu duyarlarsa kalkıverirler çok yoruldum demetim yaa temizlik yemek yaptım büyük oğluş kurabiye istedi onuda yaptım ama uyku saatleri geldi parka çıkaramadım bugünde çok güzel güneş vardı kaçırdık yakında bulamıycaz biliyosun kışın hava 2 de kararıyo burda
sen nasılsın canım erdenay paşam napıyoooo

ece hoşgeldin şekerim nerelerdesin? biz de hergün olmasa da gün aşırı çıkarmaya çalışıyoruz ha ben eve gidene kadar güneş kalmıyo ama hava almak iyi geliyo oğluma

hoşgeldın ece. yaa var dıye baktım ama bıtmıs ılacım elevıt alırım.
ben hemen hergun işten eve gıdınce parka goturuyorum

hoşbulduk canım
parktan sonra duş faslımız uzun sürüyo bizim malum 2 taneler bazen eriniyorum çıkarmıyorum o zamanda vicdan azabı çekiyom manyakmıyım neyim

herkese selammm.. güzel konuları kaçırmışım .. kaynanalar çekiştirilmiş gene...
bende aldım bir ev ayakakbısı şu aralar kaloriferler yanmadığı için giydiriyorum.. ama yandığında giydirmem sanırım..bende her fırsatta dışarı çıkarıyorum miniğim evde strese giriyo yoksa

ece hoşgeldin şekerim nerelerdesin? biz de hergün olmasa da gün aşırı çıkarmaya çalışıyoruz ha ben eve gidene kadar güneş kalmıyo ama hava almak iyi geliyo oğluma

hoşbulduk baharım olsun güneş olmasada temiz hava iyi geliyo kuzulara önümüz kış zaten
ben yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum baharım inan popişim nadir yer görüyo işler türüyo evde resmen orayıda siliyim şunuda pişiriyim çocukların meyvesi yemeği yok çamaşır yok ütü 60 kg ya düştüm tabi doğum kilom 90 olunca bu iyi oldu sanırsam yaza kadarda 55 olursam türkiyeme formda döneceğimbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…