2009 Eylül Anneleri

ebru hayırdır sen neden stres oldun? bu arada fikfik fişfikleyen kişi babında :)

Az önce bayramda kayınvalideme manisaya gitmeye karar verdim. Bayram sonrası da Korayımın işlemleri için İzmire geçme kararı aldık. Ondan stres oldum yaaa....
Fikfik Meryem güzel.

valla ben here seferınde dusa falan sokmuyorum.. bu havalrda zatenm kumla oynamıyoruz.
yaa beni öldüren parka çıkmak değil dönüşümüz zaten küçüğü kuma sokmasamda büyük dinlemiyo dalıyo kum havuzu var burda kamyonu küreği derken heryeri kum oluyo e kardeşiylede oynamak istiyo ikiside kum oluyo tabi arada bende kaynıyom dönüşte üçümüz birden duşa ayyyyyh önce minkle ben duş alıyom sonra büyüğü yıkıyorum e tabi uzun vakit alıyo

selam canım bizim kaloriferler 1 aydır çıldırmış gibi yanıyo evde bütün camlar açık ve peteklerin 3ünü kapattım şortla dolanıyoz hala dertleri ne anlamadım ne diye bu kadar yakıyolar çocuklar ter içinde kalıyo
yaa aynen dışarı çıkmayınca bana sarıyolar minik saçımı başımı yoluyo stresten

yaa ben kimi fikfiliyom ya:) yaa bide fikfik deyince fare gibi :) ayy daha hoş şeyler beklerdım:) güzel meryem mesela:) :):)

yasemin walla ne güzel kilo vermişsin. ama sanırım hala temizlik canavarısın. ben de elini yüzünü yıkıyorum o kadar çıkardığımda. zaten banyosunu haftada ikiye düşürdüm artık. üşütemem oğluşu.
ebru hayırlısı olsun güzelim.

ayy evet o saç baş yolma işi bizde de başladı.. iki gündür sinirlennce saçıma yapışıyo yaa. hiç hoşlanmam nasıl unutturcam ben bu huyu

ebru dogumlardan gidiyo:) benım dogusum olmadı alıtunanınkı:) :) ama bak bole seyler guzel bana bunlarla gelin güzel şeyler duymak istiyorum hastalanma arıfesınde:)

koray nasıl oldu cnm

Koray iyi çok şükür. Bazı kelimeleri söylemeye başladı. Sanırım ameliyat olacağız. Test sonuçlarını Hacettepeye Gaziye ve izmire gönderdim. Burdaki tıp fakültesi odyoloğuda dahil hepsi ameliyt diyor. Eğitime gittiğimiz yerdeli odyoloğ acelesi yok diyor. Bende ameliyat öncesi dosya hazırlığını şimdiden tamamlayıp ameliyat için sıraya girmek istiyorum. Zaman kaybetmeden.
Sen nerelerdesin görünmüyorsun artık? İki çocukla zor mu oluyor?

ayy evet o saç baş yolma işi bizde de başladı.. iki gündür sinirlennce saçıma yapışıyo yaa. hiç hoşlanmam nasıl unutturcam ben bu huyu
evett kafamda saç kalmadı yolunmaktan bulursan bi yolunu benlede paylaşş

canım kilo vermeme etken 2 çocuk artı temizlik takıntım insan her kullanımdan sonra lavabo temizlermi ben temizleyen bi manyağım bi elma yıkasam bile lavabomu çamaşır suyuyla temizliyorum bu sırada üstüme sıçramışsa gidip kıyafetimi değiştiriyorum her park sonrası duş artı evi süpür sil toz al bıktım bu takıntımdan nasıl kurtulcam bilmiyorum çocuklardan çok temizlikle uğraşmak yoruyo benii
bende kesin takıntı var eskiden normalim sanıyodum ama park sonrası duş aldırmak zorunda hissediyorum pis yerleri elleyip kafalarına falan dokunuyolar e saçlarıda kirleniyo sadece elleri değil anlatsam yaptıklarımı burda kesin kriz geçirirsiniz okurken bu temizlik takıntımdan gerçekten bıktım kurtulmak istiyorum ama nasıl geçen gün eşim elma istedi ve sabunla yıkayıp verdim haberi yok tabi görse kesin kolumdan tuttuğu gibi en yakın dr a götürür beni

sevindim canım korayım aman iyi olsun
iki çocuk değil aslında zorlayan anlattım yukarda

sevindim canım korayım aman iyi olsun
iki çocuk değil aslında zorlayan anlattım yukarda

offfffffffffffffffffffffffffffffff ecemmmmmmmmm offffffffffffffffff okurken yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaa
lutfen kendine zaman ayir ya ve cocuklaerrin mikroba ihtiyaclari olduklarinida unutma
erdenayi bende uyuttummmmmm offfffff walla seni okuyunca ne tebellim diyesin geldi bende evi supurdum bulasik yikadim erdenayin kahvaltisi carti curtu derken zaman gectiiiiiiiiiii

valla temizlikte bende pek ayrıntıcı değilim sil süpür. yeter..birde bende guatr var hemen yoruluyorum.yemek yerken bile yorulduğum oluyor..asla yemek sonrası masayı toplayamam az dinlemem lazım ayaklarımı uzatırım 5 dk sonra kalkıp toplarım birde temizlik yapmamı düşünün.10 dk iş 5 dk mola

offff ece kız bu ne hal.. gerçekten çok takınıtlıymışsın.. ben çok takıntılı değilim temizlik konusunda ..temiz derli toplu olması yeter bana ama sen bu konuyu ihmal etme bence bir dr görün .. arkadaşımın babasında vardı bu hastalık valla çok sıkıntı çekiyodu hatta inadına dağınıktı..ilerde çocukların için ble olsa bir dr görün canım.. yazık sana beeee

ya kızlar eylülde sinirlenince yada ilgi çekmeye çalıştığında kendi kafasına vuruyo oda kesmesse kafasını duvara yere betoına önüne gelirse vuruyo ben nasıl vazgeçircem bu huyundan keşke saçımı çekse ya allah korusun ilerde bişey çıkmazsa iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…