Zeynep bence nıke al diğerleri kışın pek giyilebilecek gibi değil. Daha çok baharlık gibikızlar bana bi akıl verin ayakkabı almam lazım adidas nıke ayakkabılardanmı alıyım mesela
Nike Ayakkabı Capri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu model
yada bobux markalı
Bobux I walk jr İlk Adım Bebek Ayakkabısı Mary Jane - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yada şu ayakkabıyı beğenmiştim bunumu alıyım
STUDDED BABY BALLERINA WITH FRINGE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - Zara
cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerr:))
kızlar bana bi akıl verin ayakkabı almam lazım adidas nıke ayakkabılardanmı alıyım mesela
Nike Ayakkabı Capri - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu model
yada bobux markalı
Bobux I walk jr İlk Adım Bebek Ayakkabısı Mary Jane - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yada şu ayakkabıyı beğenmiştim bunumu alıyım
STUDDED BABY BALLERINA WITH FRINGE - Shoes - Baby girl (3-36 months) - Kids - Zara
cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerr:))
ya kızlar eylülde sinirlenince yada ilgi çekmeye çalıştığında kendi kafasına vuruyo oda kesmesse kafasını duvara yere betoına önüne gelirse vuruyo ben nasıl vazgeçircem bu huyundan keşke saçımı çekse ya allah korusun ilerde bişey çıkmazsa iyidir
selam kızlar. ay bu mesaj penceresinin üstündeki yazı ne öyle ya. tırstım bi an :)))
ay hakket ya ne komik olurdu :)))valla kaynanama onca laf söyledim inşllh burayı okumaz dava açarda hakaretten içeri atarlar beni
ay dedikodusuz olmazzzz olamazzzzz... topik benim için biter bi daha da topiğe gelmemdedikodu yapmayın
aleyhinize delil olarak kullanılabilir diyo yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?