2009 Eylül Anneleri

iyi geceler kızlar
size bişey soracam kız annelerine prensesleriniz şimdi 1 yaşıdna ve kaç numara ayakkabı giyiniyolar
gelen bi hediyemizi değişecektim 1 yaş numarasını alalım diye düşündük sonbaharda giysin diye kestiremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :))))

Zeynep bence nıke al diğerleri kışın pek giyilebilecek gibi değil. Daha çok baharlık gibi

offfffffffffffffffffff kizlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa
bulasik
evi toplama
hersey beni bekliyor ve erdenay tam 1 saat beni oyaladi uyumadi cocugun mis gibi uyku saati vardi yaaaaaaaa

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asagidasin nhaber seker
2 cocukla nasil yapiyosun yaaaa
esin sana yardim ediyormuuuuuuuuu

canım bence ortopedik bir ilk adım ayakkabısı al..ilk yürüdüklerinde çok önemli çünkü..
nike'ı falan sonra alırsın..kifidis ya da stride ride'dan bak..internetten bak bence..

Topluluk içinde asla bir adama bir sey ögretmeye çalismayin. Erkekleri sadece onlarla basbasa oldugunuzda egitebilirsiniz. Toplum önünde hep her seyi biliyor olurlar

aynı sıkıntıyı bizde yasadık. dr umuzun önerisine uyduk ve onune gectık. sakın yapma demeyın. o oyle yaparken ya ılgılenmeyın yada ılgısını dagıtın. o kafa vururken atıyorum aaa kuş geldı deyın yada sevduıgı bır oyuncagı uzatın bvak sen bunu gördünmü vsvs. yapma dedıkce daha çok yapıyorlar

eymen de dvd yi çok çekiyordu.biz yapma dedikçe daha çok yapıyordu dikkat çekmek için sonra yanına gidipte çekmediği zamanlarda alkışlıyordum şimdi kendisi gidip dvd ye dokunup alkış yapıyor. babannesindede gidip çiçeklerdokunup kendin alkışlıyor..

valla kaynanama onca laf söyledim inşllh burayı okumaz dava açarda hakaretten içeri atarlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…