Canım eşim kısmet yardım ediyor. Annem ve babam yanımdalar Koraya onlar bakıyor o nedenle hiç olmadığım kadar rahatım bu aralar.ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asagidasin nhaber seker
2 cocukla nasil yapiyosun yaaaa
esin sana yardim ediyormuuuuuuuuu
akşam kaynanamın güzel gelini geldi yemeğe .kaynımın sözlüsü ailesi iyi izin vermiş akşam nişanlısının evine gelmesine neyse yemekler hazırlanmış bizede kalın denildi yemek yedik kaynımla sözlüsü kaynımın yatak odasına geçtiler..kapıyı kapattılar biz 10a geliyordu çıktık onlar halaaa içerdeydi.hiç bizimle oturmadılar yani..çay bile odalarına gitti..kaynanam yine benim yüzüme bakmak zorunda kaldı garibim.aklinialirimsmile
aynı sıkıntıyı bizde yasadık. dr umuzun önerisine uyduk ve onune gectık. sakın yapma demeyın. o oyle yaparken ya ılgılenmeyın yada ılgısını dagıtın. o kafa vururken atıyorum aaa kuş geldı deyın yada sevduıgı bır oyuncagı uzatın bvak sen bunu gördünmü vsvs. yapma dedıkce daha çok yapıyorlar
cansu ebru hoşgeldiniz kızlar.
sümeyye walla eltin de kaynın da rahatmış hani.
cansucum iyiyiz canım. kobalak kafalım da iyi şükür. eylülün fotolarını gördüm bayıldım güzel gözlüme. maşallah kuzuma. ben kullanıyorum minadex miydi öyle bi adı vardı canım. hafif bir vitamin karışımıymış biraz da balık yağı var içinde. iştah açtı gibi hafiften.
cansu ebru hoşgeldiniz kızlar.
sümeyye walla eltin de kaynın da rahatmış hani.
ya cansucum ben annesi olduğumdan her hali güzel geliyo işte :)) ama ilk zaman ben de çok yadırgadım koyun gibi kırptınız oğlumu diye kızdım babasına :)sorma canım ya artık resim çekmek işkence gibi sabit durmuyo makinayı almak istiyo öle bi 3-5 çektim zorlada olsa:)))) paşam ya bölede çok tatlı olmuş kuzumun herhali güzel ama sanki uzun birazdahamı sevimli oluyodu ne:) ya baharcım biliyosun eylülün reflüsü var ben vitagil aldım doktor yazdı ama onu kullanmaya başladım gün içinde azda olsa kusmaya başladı haftaya gidicez doktorada vermesemmi diyorum acaba ama çok iştahsızda bunu içmeye başlayınca düzeldi iştahı fisfisfis
nasılsın şekerim paşalar nasıl?Hoşbulduk Baharcığımm.
ya cansucum ben annesi olduğumdan her hali güzel geliyo işte :)) ama ilk zaman ben de çok yadırgadım koyun gibi kırptınız oğlumu diye kızdım babasına :)
canım bilemedim ki bi doktorunuzu arama şansın varsa ara derim ben. kıyamam reflüsü mü var kuzumun. bu vitaminlerin iştah açtığı doğruymuş gerçekten. ali efe de ağzını açmıyordu şimdi en azından öğlenleri babanem az da olsa yedirebiliyor.
nasılsın şekerim paşalar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?