2009 Eylül Anneleri

cansu sen de Süleyman Beye mi gidiyordun? nasıl memnunmusun?

canım evet ona gidiyorduk ama malesef eşim kavga etti ve bidaha gitmiyoruz başka doktor buldum onu deniycem bakalım inş. memnun kalırız denge tıp merkezine götürcem bakalım bu arada doğuştan reflüsü var canım eylülün o vitamin ağır geldi sanırım biraz bu arada paşam her haliyle yakışıklı canım ona laf ettirmem:))) böle sanki tam erkek olmuş uzun hali daha sevimliydi sıpanın

İyiyiz çok şükür Koray düştükten sonra yürümeyi bırakmıştı şimdi tekrar güven kazandı yürümeye başladı umarım tekrar geri tepmez.
yürür paşam yürümez mi ya. çok tatlı oluyorlar ya penguen gibi paytak paytak
neden kavga ettiler ki? ben de edicem az kaldı. her doktor istemiş o bizden kan tahlili istemedi. hemen bakıp savıştırıyo gibi geldi. sizin sorun neydi canım onunla? denge tıp merkezi nerde ki? bi de bu kadar yakınız bi görüşemedik ya...
günaydın kızlar..

çok sinirliyim çokkk..
hoşgeldin esincim hayırdır?

maşallah koraya.Sana Allah güç kuvvet versin artık iki tanenin peşinden koşacan...eymende yürüyor ama önüne hiç bakmadığı için devamlı takılıp düşüyor..

ya evet baharcım nedir bu konu ki?
bişiler olmuşşş hadi hayırlısı

esin cim hayırdır neyin var???

dertleşmeye ihtiyacım var...ben mi çok abartıyorum..anlatayım bana akıl verin......

zaten ben kıskanç bir eşim...eşim bunu bile bile geçen sene benim bilmediğim bir facebook açıyor bir yıl boyunca kullanıyor ben yakaladım bunu ve hepsi benim tanımadığım bayanlar..kendine sordum kıyamet kopardım daha doğrusu hepsi sadece farm oynamak içinmiş ve aralarında hiç bişey olmamış..herşeyi sildiği içinde gerçekleri bilmiyorum..neyse bunun üstünü kapattık....şimdi yeni face açtı benim bildiğim ve gördüğüm...ama arkadaşlarını gizliyor ben zaten felaket kıskanç biriyim soruyorum başkaları görmesin falan filan diyordu..bugün bi baktım yabancı bir kadınla arkadaş olmuş ama bunu sadece eklediği bişeyi kadın beğendiği için g örebildim..yaaa ferrim döndü çok kötü oldum...hemen kendini aradım neymiş kadın eklemişmiş...kendide beni nerden tanıyor diye soracakmış bu yüzden kabul etmiş....valla tepam attığı için çok kötü kavga ettim..şimdi diyorki artık inadına her ekleyen kadını eklicekmiş......

ben napıcamı şaşırdım valla...

şimdi kızlar ben mi abartıyorum...kendi öyle diyor...

ben nasıl güvenicem bu adama...hep şüpheyle yaşıyorum bunu nasıl yenicem...

benim eşimin faceboook şifresini biliyorum hatta ben günlük bakarım .yazılar eklerim falan.listesinde bayanlar var bende bunlar kim diye soruyorum arkadaşlarım dedi o da sen kendi listendeki erkeklere bak diyor..
aslında gizemli olması seni sinirlendirmiş açık açık eklese belkide çok takılmazsın

ben msn mail facebbok...hiçbir şifresini bilmiyorum...ve iş arkadaşı falan değilki...tanıdık değil yani...amaç ne peki...

esincim ekstradan bi face sayfası açması bana çok saçma geldi eşinin hele sen kırılıyorsan altı üstü bi oyun için değmez yani ... sen onun hayat arkadaşı 2 yavrusunun annesisin kızmanda da çok haklısın canım bence

canım şöyle düşün sen de face tesin. tanımadığın yabancı adamlar seni ekliyor mu? şahsen bana hiç olmadı. ha varsayalım ki yabancı biri seni eklemek istedi sırf sormak için kabul edermiydin? walla ben tanımadığım kadın isimlerini bile eklemiyorum ki ne zaman mesaj yazıyorlar şuyum diye o zaman ekliyorum. bu seni gaza getirmek için değil kocana bu yönde sorman için.
eşin neden farklı bir hesap açıyor? ve sen neden bilmiyorsun? bak böyle durumlarda sakinliğini koruman lazım konuştuklarına ve yaptıklarına azami dikkat edeceksin çünkü erkekler kendilerini haklı göstermek ve konuyu farklı tarafa çekmek için direkt saldırırlar. ona bu fırsatı vermeden sorunu çözmeye çalış.

ama daha ben abarttığım için bana kızıyor...ve farm oynayan illa kadınlar mı oynar bu da bana saçma geliyor...şu listede kadın olsa nolur yani...

daha o kızların resimlerine yorumlarda yazmıştı..yok maşallah yok nazar değmesin falan filan....

benim eşimin face i yok. hiç açmayı düşünmedi arada benimkini görüp takılıyor bana ben de açıcam diye ama bir iki densiz arkadaşı var sevmiyorum ve onlardan her türlü salaklığı beklediğimden kabul etmem dedim. face e zamanı da yok zaten garibin. olsa da kusura bakmasın kullanamaz te o ka! çok merak ettiysen gel benimkinden bak diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…