cansu sen de Süleyman Beye mi gidiyordun? nasıl memnunmusun?
hayırdır sabah sabah neyin siniri olumunekankayizsmilegünaydın kızlar..
çok sinirliyim çokkk..
Yok bişeyi tekrardan yürümeye başladı. Kendine güveni geldi çocuğumunsümeyye nerden çıktı ya pardon ebru isimler karıştı bian:)))
günaydın kızlar..
çok sinirliyim çokkk..
yürür paşam yürümez mi ya. çok tatlı oluyorlar ya penguen gibi paytak paytakİyiyiz çok şükür Koray düştükten sonra yürümeyi bırakmıştı şimdi tekrar güven kazandı yürümeye başladı umarım tekrar geri tepmez.
neden kavga ettiler ki? ben de edicem az kaldı. her doktor istemiş o bizden kan tahlili istemedi. hemen bakıp savıştırıyo gibi geldi. sizin sorun neydi canım onunla? denge tıp merkezi nerde ki? bi de bu kadar yakınız bi görüşemedik ya...canım evet ona gidiyorduk ama malesef eşim kavga etti ve bidaha gitmiyoruz başka doktor buldum onu deniycem bakalım inş. memnun kalırız denge tıp merkezine götürcem bakalım bu arada doğuştan reflüsü var canım eylülün o vitamin ağır geldi sanırım biraz bu arada paşam her haliyle yakışıklı canım ona laf ettirmem:))) böle sanki tam erkek olmuş uzun hali daha sevimliydi sıpanın
hoşgeldin esincim hayırdır?günaydın kızlar..
çok sinirliyim çokkk..
benim eşimin faceboook şifresini biliyorum hatta ben günlük bakarım .yazılar eklerim falan.listesinde bayanlar var bende bunlar kim diye soruyorum arkadaşlarım dedi o da sen kendi listendeki erkeklere bak diyor..
aslında gizemli olması seni sinirlendirmiş açık açık eklese belkide çok takılmazsın
dertleşmeye ihtiyacım var...ben mi çok abartıyorum..anlatayım bana akıl verin......
zaten ben kıskanç bir eşim...eşim bunu bile bile geçen sene benim bilmediğim bir facebook açıyor bir yıl boyunca kullanıyor ben yakaladım bunu ve hepsi benim tanımadığım bayanlar..kendine sordum kıyamet kopardım daha doğrusu hepsi sadece farm oynamak içinmiş ve aralarında hiç bişey olmamış..herşeyi sildiği içinde gerçekleri bilmiyorum..neyse bunun üstünü kapattık....şimdi yeni face açtı benim bildiğim ve gördüğüm...ama arkadaşlarını gizliyor ben zaten felaket kıskanç biriyim soruyorum başkaları görmesin falan filan diyordu..bugün bi baktım yabancı bir kadınla arkadaş olmuş ama bunu sadece eklediği bişeyi kadın beğendiği için g örebildim..yaaa ferrim döndü çok kötü oldum...hemen kendini aradım neymiş kadın eklemişmiş...kendide beni nerden tanıyor diye soracakmış bu yüzden kabul etmiş....valla tepam attığı için çok kötü kavga ettim..şimdi diyorki artık inadına her ekleyen kadını eklicekmiş......
ben napıcamı şaşırdım valla...
şimdi kızlar ben mi abartıyorum...kendi öyle diyor...
ben nasıl güvenicem bu adama...hep şüpheyle yaşıyorum bunu nasıl yenicem...
esincim ekstradan bi face sayfası açması bana çok saçma geldi eşinin hele sen kırılıyorsan altı üstü bi oyun için değmez yani ... sen onun hayat arkadaşı 2 yavrusunun annesisin kızmanda da çok haklısın canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?