canım şöyle düşün sen de face tesin. tanımadığın yabancı adamlar seni ekliyor mu? şahsen bana hiç olmadı. ha varsayalım ki yabancı biri seni eklemek istedi sırf sormak için kabul edermiydin? walla ben tanımadığım kadın isimlerini bile eklemiyorum ki ne zaman mesaj yazıyorlar şuyum diye o zaman ekliyorum. bu seni gaza getirmek için değil kocana bu yönde sorman için.
eşin neden farklı bir hesap açıyor? ve sen neden bilmiyorsun? bak böyle durumlarda sakinliğini koruman lazım konuştuklarına ve yaptıklarına azami dikkat edeceksin çünkü erkekler kendilerini haklı göstermek ve konuyu farklı tarafa çekmek için direkt saldırırlar. ona bu fırsatı vermeden sorunu çözmeye çalış.
benim eşimin face i yok. hiç açmayı düşünmedi arada benimkini görüp takılıyor bana ben de açıcam diye ama bir iki densiz arkadaşı var sevmiyorum ve onlardan her türlü salaklığı beklediğimden kabul etmem dedim. face e zamanı da yok zaten garibin. olsa da kusura bakmasın kullanamaz te o ka! çok merak ettiysen gel benimkinden bak diyorum.
esin cim senin kızmana karşılık öle demiş üzülme yaa eklemez herhalde önüne gelen herkesi
kızacağını bildiği şeyi yapıyor ve senden gizliyor bu daha kötü bir savunma bence esin. kadının ismini hatırlamıyor musun? bence ne halin varsa gör demek lazım ama olmuyor işte öyle de.valla zaten yabancılar ekleyemez o ayarı kapattım ki eklese eklemem ben ...o soruları sordum ben kızarım diye gizli açmış vs..falan filan..ama sakin olamıyorum..sonuçta onun üstüne bunu kabul edemiyorum...şimdi kavga ettik...ben çok kötü oldum kadına mesaj atıcam kimsin nesin dicem dedim kadını silmiş arkadaşlıktan...ama inadına da artık herkesi eklicekmiş...böyle bişey denirmi ya...napim ben yani...
yok canım! gizli iş çevirmesi hiç hoş değil esin. güvenini tamamen yitirmekte haklısın. yangına körükle gidiyormuşum gibi oldu ama öyle yani elle tutulur yanı yok kibana da zamanında açıcam dedi bende yok demiştim...meğer bunu derken zaten varmış..beni ayakta uyutuyormuş......
esin senin şifren varmıdır eşinde..sende gizemli kadın ol nasıl oluyormuş anlasın..
kızacağını bildiği şeyi yapıyor ve senden gizliyor bu daha kötü bir savunma bence esin. kadının ismini hatırlamıyor musun? bence ne halin varsa gör demek lazım ama olmuyor işte öyle de.
kadın eşin kabul etmeseydi dese ne yapabilirmki...zaten yabancı ben onu hatta eşimi bile tanımıyor rastgele eklemiş oda kabul etmiş...
yok canım! gizli iş çevirmesi hiç hoş değil esin. güvenini tamamen yitirmekte haklısın. yangına körükle gidiyormuşum gibi oldu ama öyle yani elle tutulur yanı yok ki
kızacağını bildiği şeyi yapıyor ve senden gizliyor bu daha kötü bir savunma bence esin. kadının ismini hatırlamıyor musun? bence ne halin varsa gör demek lazım ama olmuyor işte öyle de.
yok canım! gizli iş çevirmesi hiç hoş değil esin. güvenini tamamen yitirmekte haklısın. yangına körükle gidiyormuşum gibi oldu ama öyle yani elle tutulur yanı yok ki
bu haklıyken haksız duruma düşmek olur sümeyye. gereksiz bence. bak benim herşeyim açık ortada demek varken.
şüphe ne kötü bi duygudur. ne söyleyeceğimi bilmiyorum..ama sakin ol tek diyeceğim geçmişi hatırlayıp iyice kendine gaz verme demekki onun bilgisayarında face kullanan başkalarıda var..ama eşinle ciddi olarak konuşman lazım.
esincim hemen öyle bitcek mitcek deme. tabi güvensizlik kötü ve hayatını cehenneme çeviriyor insanın da eşin kendine çeki düzen versin biraz. senin gizlemeni tınlamaz çünkü o sana çok güveniyor.
canım yaaaa ne denir bilmiyorum böle durumlarda ama
aile büyüklerinizden biri karşısına alıp konuşsa eşini
ciddiyetini anlasa durumun iyi olur, güvenini yitirmekte haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?