2009 Eylül Anneleri

valla zaten yabancılar ekleyemez o ayarı kapattım ki eklese eklemem ben ...o soruları sordum ben kızarım diye gizli açmış vs..falan filan..ama sakin olamıyorum..sonuçta onun üstüne bunu kabul edemiyorum...şimdi kavga ettik...ben çok kötü oldum kadına mesaj atıcam kimsin nesin dicem dedim kadını silmiş arkadaşlıktan...ama inadına da artık herkesi eklicekmiş...böyle bişey denirmi ya...napim ben yani...

bana da zamanında açıcam dedi bende yok demiştim...meğer bunu derken zaten varmış..beni ayakta uyutuyormuş......

benim eşiminde hiiiççç merakı yoktur
ne msn,ne face hiç biride yok
benden bakarsa bakıyooo kardeşi asker mesela foto filan eklerse
bnm hesaptan bakıyooo iyiki de yokkkk :)
pc ve neti var işyerinde ama...vaktide yok canım benim ya üzüldüm bak şimdi

esin cim senin kızmana karşılık öle demiş üzülme yaa eklemez herhalde önüne gelen herkesi

zaten eklerse çok kötü şeyler olacak....ben sakin biriyim ama kızınca gözüm hiç bişey görmüyor....eklersen dedim seni dünya aleme rezil ederim dedim...tabi tınlayana...ki yaparımda...

kızacağını bildiği şeyi yapıyor ve senden gizliyor bu daha kötü bir savunma bence esin. kadının ismini hatırlamıyor musun? bence ne halin varsa gör demek lazım ama olmuyor işte öyle de.
bana da zamanında açıcam dedi bende yok demiştim...meğer bunu derken zaten varmış..beni ayakta uyutuyormuş......
yok canım! gizli iş çevirmesi hiç hoş değil esin. güvenini tamamen yitirmekte haklısın. yangına körükle gidiyormuşum gibi oldu ama öyle yani elle tutulur yanı yok ki

esin senin şifren varmıdır eşinde..sende gizemli kadın ol nasıl oluyormuş anlasın..

kendinin facebook u işyerinde otomatik açılıyor...1 ay önce eltim doğum yapmıştı hastaneye gittik eşimle..akşam eve geldim...face açıcaktım baktım eşim otomatikte unutmuş...bir bakım dedim...mesajda ne göreyim...işyerindeki kadına mesaj atmış..."bitanem sana gelsin..aşkların en güzeli sana diye" yanında da video eklemiş...mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta...başımdan kaynar su aktı...ağlama krizine girdim...napıcamı bilmiyorum...eşimi aradım ne diyorsun dedi anlamıyormuş..söyledim resmini çektim mail attım sayfanın..çok kötü kavga ettim..ben gidiyorum boşanıcam dedim...sonra mesaj saatine baktımki öğlen 12..eşim o satte hastaneden yeni çıkmıştı... hemen işe gidipte onu atmış olamaz ...yani kendi adıyla biri o kadına mesaj atmış...
ama tün bunlar artık beni yıktı..sürekli şüphe içindeyim..sürekli beni aldatıyor kandırıyor diye düşünüyorum..hergün tartışıyoruz..bu evlilik çok yakında böyle giderse bitecek...

zaten hiç güvenim yok artık...herşeyden şüphe duyuyorum...

bu haklıyken haksız duruma düşmek olur sümeyye. gereksiz bence. bak benim herşeyim açık ortada demek varken.

geçmişte yaptım..şifrem gizli...arkadaşlarımı gizledim...ama onun umrunda olmadı...zaten meraklı yada kıskanç bir erkek değil...çok ilgisiz..

şüphe ne kötü bi duygudur. ne söyleyeceğimi bilmiyorum..ama sakin ol tek diyeceğim geçmişi hatırlayıp iyice kendine gaz verme demekki onun bilgisayarında face kullanan başkalarıda var..ama eşinle ciddi olarak konuşman lazım.

canım yaaaa ne denir bilmiyorum böle durumlarda ama
aile büyüklerinizden biri karşısına alıp konuşsa eşini
ciddiyetini anlasa durumun iyi olur, güvenini yitirmekte haklısın

esincim hemen öyle bitcek mitcek deme. tabi güvensizlik kötü ve hayatını cehenneme çeviriyor insanın da eşin kendine çeki düzen versin biraz. senin gizlemeni tınlamaz çünkü o sana çok güveniyor.

bazen birbirlerinin bilgisayarına oturabiliyorlar iş gereği....ama kimin attığını bilmiyor ...
esincim hemen öyle bitcek mitcek deme. tabi güvensizlik kötü ve hayatını cehenneme çeviriyor insanın da eşin kendine çeki düzen versin biraz. senin gizlemeni tınlamaz çünkü o sana çok güveniyor.

evet bana çok güveniyor...bana yanlış gelen şeyler ortada zaten bunları yapmıcamı biliyor..

canım yaaaa ne denir bilmiyorum böle durumlarda ama
aile büyüklerinizden biri karşısına alıp konuşsa eşini
ciddiyetini anlasa durumun iyi olur, güvenini yitirmekte haklısın

aile büyükleri araya girerse daha kötü olur büyür herşey..eşimin beni aldatacağını sanmıyorum ama yinede şüpheler içimi kemiriyor...ailesini kaybetmek istemez ama inat içinde herşeyi yapar...kızdığım şeyleri daha çok yapar....ben zaten kıskanç olmama rağmen mesela kadınları eklemesi...kendine benim için engel koyamazmış..istediğini yaparmış...

esincim lönk diye dalıyorum.iikili ilişkilere çok karışılmaması taraftarıyım ama sen yazdıgın için fikrimi söylemek istedim. bence herseyı acık acık esınle konusmalısın ben bunu bunu gördüm sana guvenmıyorum aksini ispatla de. ben her zaman konusup çözme taraftarıyım.

esincim bunlar çok ince konular canım. bi aile söz konusu ve eşin de ona göre davranmalı bence. aldatma kişiden kişiye değişir. herkesin bakış açısı farklı olabilir ama senin istemediğin şeyleri yapması kabul edilebilir değil bence.

aileler işin içine girerse yarın seni ikna etse bile onları edemez. eşine sürekli şüpheyle bakan bır ailen olsa sıkıntı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…