esincim lönk diye dalıyorum.iikili ilişkilere çok karışılmaması taraftarıyım ama sen yazdıgın için fikrimi söylemek istedim. bence herseyı acık acık esınle konusmalısın ben bunu bunu gördüm sana guvenmıyorum aksini ispatla de. ben her zaman konusup çözme taraftarıyım.
esincim bunlar çok ince konular canım. bi aile söz konusu ve eşin de ona göre davranmalı bence. aldatma kişiden kişiye değişir. herkesin bakış açısı farklı olabilir ama senin istemediğin şeyleri yapması kabul edilebilir değil bence.
çok hassas konular. ortada şüphe var ama eşimede güveniyorum aldatmaz diyorsun..hangisi daha gerçek geliyor sana .eşinin seni aldatmayacağımı.aldattığımı
çok zor bir durum..konuşmadan halledilmez..ama istediğimi yaparım davranışı da kabul edilemez..
minicik bir çocuk da var..
esincim bizim dediklerimizi boşver canım. herkes kendine göre yorumlar sonuçta. kendi evliliğini baz alır. sen otur kendince bir düşün olayların muhasebesini yap. eşini düşün. içinden geçenleri git bir bir konuş onunla. ama kendini de yargıla. çok mu bunaltıyorum diye. çünkü benim amcama çok yüklenmişlerdi en son babaneme anne çocuğumun başı üstüne yemin ederim bişey yapmadım ama o kadar konuştular ki keşke yapsaymışım dedi. o raddeye gelebiliyor olaylar biz farkında olmadan
aslında kıskanç yapım var....bunalttığımında farkındayım...bazen şüphelerden dolayı tartışdığımda "keşke yapsam da bunları haketsem" diyor...ama şüphelerimi de yok edemiyorum...iş arkadaşıyla yemeğe bile gitse kıskanıyorum...ama bunun sebebi güvensizlik...o bunu anlamıyor...
şu yazdıgına istinaden hanı yapmazda dıyorsun. güvenmiyorsunda. o zaman kendinide sucladıgın için söylüyorum bir evlilik danısmanı ıle gorussenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?