2009 Eylül Anneleri

çok hassas konular. ortada şüphe var ama eşimede güveniyorum aldatmaz diyorsun..hangisi daha gerçek geliyor sana .eşinin seni aldatmayacağımı.aldattığımı

kızlar bu yazıyı dün yazmıştım şimdi çıktıDD neyse...
herkese tünaydınnnnnnnnn umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir...kızımda ağlamalar tam gaz devam((

Son düzenleme:

zaten yıllardır güvenmiyorsun ki diyor..tınlamıyor yani...kendine karışmazsam ondan mutlusu yok...

ama yapıyor inadına..napabilirim...

esincim bizim dediklerimizi boşver canım. herkes kendine göre yorumlar sonuçta. kendi evliliğini baz alır. sen otur kendince bir düşün olayların muhasebesini yap. eşini düşün. içinden geçenleri git bir bir konuş onunla. ama kendini de yargıla. çok mu bunaltıyorum diye. çünkü benim amcama çok yüklenmişlerdi en son babaneme anne çocuğumun başı üstüne yemin ederim bişey yapmadım ama o kadar konuştular ki keşke yapsaymışım dedi. o raddeye gelebiliyor olaylar biz farkında olmadan

çok hassas konular. ortada şüphe var ama eşimede güveniyorum aldatmaz diyorsun..hangisi daha gerçek geliyor sana .eşinin seni aldatmayacağımı.aldattığımı

yani resmen aldatacağına inanmıyorum ama çapkınlık yapabilir..yani her kadına kibar davranıp onla ilgilenip kendini beğenmesini sağlar..bundan çok hoşlanıyor.... kendi kabul etmesede...birlikte 6 yıl aynı yerde çalıştım...ama bunu aşka ve aldatmaya çevirmez kendi itibarını da düşünür...haaa gizli yaparmı onu bilmiyorum...

artık kimseye güvenim kalmadı..

aslında kıskanç yapım var....bunalttığımında farkındayım...bazen şüphelerden dolayı tartışdığımda "keşke yapsam da bunları haketsem" diyor...ama şüphelerimi de yok edemiyorum...iş arkadaşıyla yemeğe bile gitse kıskanıyorum...ama bunun sebebi güvensizlik...o bunu anlamıyor...

şu yazdıgına istinaden hanı yapmazda dıyorsun. güvenmiyorsunda. o zaman kendinide sucladıgın için söylüyorum bir evlilik danısmanı ıle gorussenız

şu yazdıgına istinaden hanı yapmazda dıyorsun. güvenmiyorsunda. o zaman kendinide sucladıgın için söylüyorum bir evlilik danısmanı ıle gorussenız

aslında düşünüyorum ama inatçı bir eşimle ne değişir bilmiyorum...

akşam eve gelir hop bilgisayarın başına oyun oynar bizi dışarı çıkarmaz ilgilenmez..gün içinde arayıp sormaz sadece gelirken ne lazım diye arar...aslında bende bunaldım artık...

esincim gerçekten zor bir durum. dışardan bizim yardımımız da imkansız. meryemin dediği gibi bir danışmana gitmek gerekebilir. o gelmezse sen yalnız git. çocukların için bu çabayı sarf etmen lazım canım.

ben yemeğe gidiyorum. Allaha emanet olun

problemli evlilikler kervanına beni de katın bazen ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum (

kızlar gökşene ortepedik ayakkabı almam gerekiyo galiba neyse bugun bi capitol yapıyım bulabilirim inşallah :)

bu arada biz dün dr a gittik 9.100 gr olmuşuz çok şükür :)) bu ay 300 gr almış gökşen boyumuzda 75 cm aşımızı da olduk kelime haznemiz 12 kelime oldu iştahımızda eskisine göre daha iyi :))

cansucum vitamin sormussun bizde minadex kullanıyoruz balık yağı da varmış içinde iştahınıda açıyo tadı güzel :))

esincim seni iyi anlıyorum bazen karşındaki insanla saatlerce konuşuyorsun ama bi işe yaramıyo malesef ( o yüzden benim için konuşmak artık bi çözüm değil sallıyorum takmkyorum nereye kadar giderim bilmiyorum şimdilik önceliğim kızım

bende ilgisizlikten şikayetçiyim işini değiştirdi şirketinde yani başka bi alana geçti ve son 2 aydır müthiş derecede ilgisiz kızıyla bile çok vakit geçirmiyo zira birlikte yaptığımız hiç bir faaliyet yok bazen burda sizleri okuyorum ne kadar müsamakar olduğumu görüyorum dün eltim bile sen ne kadar sabırlısın bugune kadar bi kere bile bağırdığını duymadım diyo altımdaki dairede oturuyoda :)) zira onlarda ayrı bı sıkıntı birbirleri hakkında 50 laf sallıyolar yanyana geldimi canım cicim ( ikiyüzlükten nefret ediyorum tahammül edemediğim şeylerden biridir

arkadaşım yok şurda anneme annemden eve artık sıkıldım ehliyetimi aldım araba yeni diye vermiyoda ( resmen hizmetçi ve bakıcı konumundayım ya davranışlarıyla bana böylede hissetirmiyomu daha da deliriyorum

zeynepcim zaman zaman hepimizde oluyor bu. bende bazen eşime söylüyorum bu ara neden ilgisizsin diye onlar bunu farketmeyebılıyor yanı bazen dürtmek gerekıyor kendılerını.

zeynepcim yaaaaa arada bahsediyordun arttı mı ilgisizliği? sen de konuşmayı denemişsin ama faydalı olmamış. belki sizde aile büyükleri girse çözüm olabilir. yani çok güvendiği fikirlerine saygı duyduğu birimesela alıp karşısına konuşsa ama sen dert yanmışsın gibi değil de o gözlemlemiş gibi olsa.

tabi ki hepimiz yaşıyoruz bunları. bizim de onları ihmal ettiğimiz oluyor onların da bizi. zamanın değişen şartlarına kapıldığımız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…