2009 Eylül Anneleri

canım her evlilikte oluyor böyle dönemler..bizde araba aldık ama daha direksiyona geçemedim hatta nevşehire gittik 100 km yol yaptık vermedi arabanın kaskosu yokmuş diye..bizimde sadece haftasonumuz var onda eşim kahveye okey oynamaya gider arkadaşlarıyla tmmtemizik yapar gider ama sonuçta evde yalnızım..haftasonu muhakak kayınvalidemlerle yemek yeriz.. bazen ben bile bunalıyorum hatta boşanırsam ne yaparım nasıl hareket etemm gerek hangi avukat daha iyidir diye düşünmüşlüğüm bile vardır..sonra eşin geliyor tatlı biz sözle unutuyorsun....

baharcım bu konuda görümcemin hakkını yiyemem sağolsun gökşeni bana bırakın gidin gezin der sürekli eşimi tabiri caizse dürter ilgilen ailenle diye :)) ehliyetide onun sayesinde aldım yoksa eşim çok karşıydı ehlyiet almama

ya işte bazen oluyoda benim bi sınırım var sonuçte bütün gün evdeyim kös kös vakit geçiyo bazen keşke bende çalışsam diyorum bunu eşime dediğim zaman 5000 tl den az maaşla çalışmazmış yani benle dalga geçiyo anlıcanız

zaten sümeyye öylede bi huyum var çok çabuk affederim kin tutamam (

iki tatlı söz bi kaç açıklama iki öpücük beni hep tavlıyo :)) işin garip tarafı beni ikna etmek bu kadar kolayken eşim bunu bile yapmaya tenezzül etmez

psikolağa gidelim diyorum bizim psikologluk işimiz yok diyor nasıl ikna edebilirm sizce ??

ayrıca ben böyle bi durumda ailedense psikolağa gitmeyi daha mantıklı buluyorum çünkü aileler çok duygusal ve fevri yaklaşıyolar bu duruma malesef

ayy sümeyye vakti yokki abisinin işinede yardım eder cumartesi pazar ( en son yaptığımız etkinlik beraber gökşenden önce tatildi şimdi gökşen var deyip işin içinden sıyrılıyıo ya millet 20 günlük bebeğiyle avrasya maratonuna katılıyo bizimki 1 yaşını geçti hala dışarı çıkamıyo

ay zeynep ya işte çoğu zaman anlamıyorlar bizi. benim eşime de kalırsa ben bütün gün oturuyorum. millete laf anlattığım kafa patlattığım aldığım büyük sorumluluk görünmüyo tabi. bazen öyle diyo sinir oluyorum. e madem sen işten gelince neden yorgunum diyorsun dimi ama :) aynı işi yapıyoz :))))

ilgisizliğini kabul ediyormu bari sen söyleyince..hayır sen mi çok ilgi bekliyorsun...mesela ben fazla ilgi sevmem .hatta haftasonları evde oturunca sen gitsene dolanma ayağımın altında derim.bende eymeni uyutunca ah uzatırım ayağımı dinlenirim..

bahar ne yapsan yoruluyoruz mesela benim işim çoookkkk hafif yok gibi bişey..ama sabahtabn akşama kadar koltukda otururuyoruz.heryanım tutuluyor..

kabul etmiyo ona göre bizim evliliğimiz ve ben dörtdörtlüğüm durumumuz mükemmel zira bende öyleyim benim gibi bi eşi olunca insanın tabi mükemmel olur herşeye evet dersem kızmassam sesimi çeıkrmassam :)

bahar ne yapsan yoruluyoruz mesela benim işim çoookkkk hafif yok gibi bişey..ama sabahtabn akşama kadar koltukda otururuyoruz.heryanım tutuluyor..

yok benim işim fazla oluyor sümeyye diyorsun ki nasıl burada laklak yapıyon. walla kalıyor iş güç bazen :) sorumluluk ağır. benim imzamla binlerce dolarlık mallar alınıp satılıyo. sıkıntımız da oldu mu işle ilgili mesela koca 40000 tonluk gemi senin hareketini bekliyor falan.

sümeyye seni anlamadım ben :) nasıl kadınsın sen:) valla benım cevremdekı tum kadınlar ılgı hediye isteyen kadınlar. sen ammaaannn modundasın:)

ya biz başından beri ayrı ayrı takılmayı beceremedik. her programımız birlikte. genelde programı ben yaparım eşim uyar. hafta başından başlarım söylenmeye haftasonuna kabullenmiş olur :)

af af neyse kızlar ben kaçar her üzgün kadın gibi kendimi alışverişe vurucam :))

gidiyimde kızımın ayakkabılarını alıyım sorunlar bitmez dünya bu imtihan dünyası ben de artık takmıyorum çokta tınnn hayat devam ediyo sonuçta :)

meryem ben orat okula giderken rehberlik hocamız hepimizin kişilik analizini yapıyordu sen şöylesin sen şöylesindiye..herkesi söyledi beni atladı arkadaşlarda hocam sümeyyeyi unuttunuz dediler oda işte sümeyye bu o kadar rahatkki onu söylemememi umursamadı siz sordunuz..ben devamlı amannnnnnnnnnnnnnhalindeyimdir.

mesela arabayı bana vermez hiç takmam bana ne unuturum 2 gün sonra bundan sonra devamlı o kullanır arabayı bende sağ arka koltuğa oturur giderim rahat rahat..

Bana cevremdeki herkes çok rahatsın der ama bazı konularda tavızım yoktur. Ben evde oturucam eşim kahveye gidecek kıraraım ayaklarını:)

bu araba mevzuunda çok ta kızmamak lazım eşlere diye düşünüyorum. bende deli cesareti olmasına rağmen alışmadığımdan düz vitesle trafiğe çıkmak istemem mesela. bi de ne gerek var kendimi strese koyayım yaaaa. hazır arabayı süren varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…