2009 Eylül Anneleri

Bana cevremdeki herkes çok rahatsın der ama bazı konularda tavızım yoktur. Ben evde oturucam eşim kahveye gidecek kıraraım ayaklarını:)

valla canım eşim haftada 2 gün halısaha maçına...bir günde kahveye gidiyor okey oynamaya gece 1,30 da geliyor tartışıyoruz ve ben anlayışsız oluyorum..haftaya inadına gidiyor kavga edicemizi bile bile...

şu ayak kırma nasıl oluyor birde bana öğretsen :):) ...

kendimi pek ciddiye aldırtamıyorum ...kavga eder barışırız kafası var eşimde...bir kere 1 hafta küs olduğumu biliyorum ama nafile...

hemen ilet:) valla oda biliyor. evde pc yokken nette işi oluyordu. yarım saat gidiyordu küsüyordum bı saat benle ugrasıyordu:)

benim babam esnaf o yüzden babamı ben evde hiç hatırlamam sabah 7 deçıkardı akşam 10da gelirdi. o yüzden evde erkeğe alışık değilim.boş kalıncda devamlı bişeyler istiyorlar ağızları dursa elleri durmaz..

yaa eşimde biliyor ben onun her zaman arkadasları cevresı olsun mantıgımdayımdır. hatta eşim ben varım dıye ıstanbulda. adamınm tum cevresı bandırma ve izmirde. burada iş arkadasları dısında yok ee onlarda iş arkadası. ben kendı arkadaslarımla tanıstırdım beraber maçlara gittiler. bir sürü seye sebep oldum. ama ölçü kaçarsa buna tahammul edemem. bende biraz abartılı eşime düşkünlük bununda farkındayım. eşimde bunu biliyor. oda benı kolluyor bende onu:)

bunu okudum ılk aklıama gelene geldiği şekilde soruyorum "lan niye evlendin o zaman:)"

meraktan evlendim herkes evleniyor evlenemiyenler evde kalmış damgası yiyor.. aday da vardı hadi bi evleneyim dedim..

benim babamda memurdu 5 de evdeydi..hafta sonu hep bişeyler yapardık..bende buna alışığım o yüzden eşimden istiyorum galiba...:)

seninki olsam varya...eşim kul köle olur ama hep sokakta olur...:)

ama malesef olamıyorum...tahammülüm yok bencil olmasına...

benim eşim de onsuz dışarı çıktığımda çok tedirgin olur. arada meryemin yanına gitcem derim anam kırk bahane uydurur gitmiyim diye. başıma bişi gelirseymiş. giderken de kırk kere tembihler aman çantana dikkat et, vapura binerken dikkatli ol, yolda arar bindin mi otobüse diye :))) ben de arada derim git maça falan diye. çocuğuna harcayacağı zamanı çalmadığı sürece istediğini yapabilir. ama oğlu zaten akşamdan akşama görüyor haftasonu görüyor o vakti de ona ayıracak. biz zaten ofiste de kıç kıçayız.

eşim 3-4 saakaydirigubbakcemile3tliğine çıkar dışarı ama devamlı arar canın sıkılıyorsa geleyim yok kal ama eymen hiç durmadı çok yorgunum yemek yapamayacam oda sen dur ya dışardan getiriri yada gelir kendisi yapar..

gündüz ben okul dolayısıyla hiç bir yere gidemiyorum malesef..evde pinekliyorum...c.tesi de sadece annem yada k.validem...beyimiz akşamları çıktığı için sorun olmuyor..biz de çıkalım desem aman çoluk çocuk rezil olurmuşuz diyor...arabamız yok...otobüsle de istemiyor...pazar günü de evimiz ateri salonu :)

ben işten akşam gelip koştur koştur yemek yaptığımı biliyorum eşim benden önce gelmesine rağmen bilg.başına oturur oyun oynardı...üstelik 9 aylık karnımla...artı noldu değmedi...ütü yapmuıyormuşum...temizlik yapmıyormuşum oldu....

değmezzzz....değmez....

ama senin eşin süpermiş valla..:)

esincim sen anlattıkça ben üzülüyorum gerçekten. anneyle arkadaşla vs paylaşım farklı insanın eşiyle paylaştığı farklıdır hepsinin yeri ayrıdır. insan eşini ister yanında gezerken ne bileyim. ne diyim hepsinin huyları farklı farklı. belki ben anlatsam siz oturup ağlarsınız kim bilir :)

9 aylık yemek yapıcam utu dıycek:) esın valla yatsın kalksın senın gibi karısı var die dua etsın

eve t değmez ne verirsen fazlasını isterler. ben ücretsiz izin aldım evdeydim..günlük 2-3 çeşit yemek yapardım temizlik çocuk ama ne yalan söyleyim kahvaltı hazırlamam. gece 3-4 defa kalkıyorum o işe gidiyor diye çıkıp salonda uyutuyordum ama eşim dediki evlendik evleneli bana birgün kahvaltı hazırlamadın ..bak nanköre dedim yemekte yapmam artık..yüz verdikçe astar isterler

ay çok zor valla..
ben de eşim de ayrı ayrı da gezeriz beraber de..
şimdi de öyle yapıyoruz..kimse birbirinin arkadaşına karışmaz..ama eşit şekilde çıkarız dışarı..

ee iyide sümeyye hem yapmam dıyon hemde yapmadın dıyınce kızıyon:) ben çok ozenerek yaptıgım bişeye birisi olumsuz konussa çok bozuluyorum. bu eşim yada bir basklası farketmez. aman 3 saattir bunu mu yaptınn derler ya al öldür:)

ama akşam yemeklerini yapıyorum kahvaltısıda eksik kalsın prens hazretlerinin...önceden akşama yemeklerinide yapmazdım baktiki akşam yemekleri yapılıyor niye kahvaltı hazırlmıyorsun oldu.onuda yapsam .hiç bana mantı açmadın derdi herhalde ne versen daha çok istiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…