9 aylık yemek yapıcam utu dıycek:) esın valla yatsın kalksın senın gibi karısı var die dua etsın
madem öyle bir hayat istiyorsun evlenmeyeceksin.. evlenınce ben olan hersey biz olmak zorunda. ama işte reken evlenınce sanırım ınsanın gözü daha kara oluyor hersey daha tatşlı gelıyor. hanı dıyorlar ya yas ılerledıkce uzumun sapı armudun cöpü deniyor diye.. erken evlenıncede hiç bişey sorun edılmıyor
işte ben senın bu yasında evlendım. ben 26 yasındaydım eşim 27..
esin ne diyim bilemiyorum canım. Allah eşine anlayış ve doğruyu görebılmesı için akıl versin
sence dayanılmaz bi evlilikmi seninki.boşanma noktasına gelebilecek sorunlarmı.güzel anlarınız hiçmi yok onları düşün
amin...
yoo aslında eşim biraz anlayışlı ve ilgili olsa herşey bitecek...ben çok duygusalım balık burcuyum..:):)....az ilgi ile herşeye katlanırım...güzel anımda var hatta onu seviyorum...ama bazen elden gelen bişey yok..bunlar da dağ olunca çözemiyorsun..
ebru senin evliliğinde sorun varmı hadi onuda çözelim elimiz değimişkenolumunekankayizsmile
Her evlilikte az veya çok sorun vardır. Bizim bazel sorunlar yükselme dönemi yaşıyor bazen duraklama bazende gerileme dönemi yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?