2009 Eylül Anneleri

9 aylık yemek yapıcam utu dıycek:) esın valla yatsın kalksın senın gibi karısı var die dua etsın

kendine sor öylemi der....:)..:)..

benim eşimin sorunu ona karışma özgür takılsın..ister uyusun ister gezsin ister bilg.takılsın...çok mutlu olur..:) ama ya ben ....

bencilsin diyorum ona ama kabul etmiyor...dışarıya da bakarsan...
"adam çalışıyor, para getiriyor, içkisi yok kumarı yok, dövmüyor"...."eeee bundan iyisimi olur" diyorlar....

güya ben aşık oldum severek 18 yaşında evlendim...üniv.kazandım ama gitmedim eşim için...şuanki aklım olsa evlenirmiydim...

madem öyle bir hayat istiyorsun evlenmeyeceksin.. evlenınce ben olan hersey biz olmak zorunda. ama işte reken evlenınce sanırım ınsanın gözü daha kara oluyor hersey daha tatşlı gelıyor. hanı dıyorlar ya yas ılerledıkce uzumun sapı armudun cöpü deniyor diye.. erken evlenıncede hiç bişey sorun edılmıyor

şimdi 26 yaşındayım...şimdi olgunum..şimdi istiyorum ama olmuyor elime geçmiyor...koca diyorki kadın evde ohhh...ben istediğimi yaparım...

benim düşüncem benim hayatım yok...

kadın ev temizler yemek yapar çocuk bakar...kocasına itaat eder...kafa yapısı bu...

her evlilik biraz kumardır.ne olduğunu ne kaybedeceğini ne kazanacağını bilemezsin.

işte ben senın bu yasında evlendım. ben 26 yasındaydım eşim 27..

bence en ideal yaş..seni en azından küçük görmüyorlar kendi düşüncelerin oluyor...ben 18 eşim 23 yaşındaydı evlendiğimde...

belki yanlış kararlar aldık ama artık iş işten geçti..önümüze bakalım diyorum ama...bak işte...ufak sebepler büyüyor ve dağ oluyor aşamıyorsun...herkes bildiğim bildik diyor...bazen eşim beğenmiyorsan işte kapı diyor...hiç bişey diyemiyorsun ...gitsen geri dönüşü yok...ama bu lafı da deyince yapacaksın da cesaret işte..

esin ne diyim bilemiyorum canım. Allah eşine anlayış ve doğruyu görebılmesı için akıl versin

sence dayanılmaz bi evlilikmi seninki.boşanma noktasına gelebilecek sorunlarmı.güzel anlarınız hiçmi yok onları düşün

esin bizimle mutlu anlarını paylaş çünkü mutluluk paylaşıldıkça çağalır

esin ne diyim bilemiyorum canım. Allah eşine anlayış ve doğruyu görebılmesı için akıl versin

amin...

sence dayanılmaz bi evlilikmi seninki.boşanma noktasına gelebilecek sorunlarmı.güzel anlarınız hiçmi yok onları düşün

yoo aslında eşim biraz anlayışlı ve ilgili olsa herşey bitecek...ben çok duygusalım balık burcuyum..:):)....az ilgi ile herşeye katlanırım...güzel anımda var hatta onu seviyorum...ama bazen elden gelen bişey yok..bunlar da dağ olunca çözemiyorsun..

mevzu derin o kadar takma kafana yaa sen de bak hayatına. Hem onunla hem de onsuz bir hayatı yaşa bir süre.

Sen fazla gerilmişsin.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Eşine hesap soırar tarda bağırarak sormak yerine şu şu şuu.. gibi durumlar beni rahatsız ediyor nasıl gözebiliriz falan yapıcı olarak konuş yıkıcı asarım keserim rezil ederim diye değil.

selam kizlar
ya esler konusulmus hangisi dogru duzgun yardim ediyorki benimkideeeee
herseyi soyliyeceksinde yapacakkkkkk oooooooooooooooooooo
dun mesela erdenayin yemegini yedirdim ise anca yetisdim. eve geldim ki hersey ayni yerinde dedimki ya su cocugun sandelyesinidemi silemezdinnnn
susuyoooooo
ev,is, erdenay cart curt hersey bana bakiyorrrrrr
dedimki erdenayi yutmasini ogrenene kadar daha sana cocuk yok diyorum ama askim aralarinda 2 yildan cok olrsa ben yapmam zaten diyor ama yardima gelince nay nayyyyyyy
hakkini yemeyeyim bazuende harika seylerrrr yaparrrrrrrrrrrr.evliligin;2-5-7 yillari cok onemliymis gwenelde bosanmalar bu surede oluyormus nedenseeeee

ebru senin evliliğinde sorun varmı hadi onuda çözelim elimiz değimişkenolumunekankayizsmile

Her evlilikte az veya çok sorun vardır. Bizim bazel sorunlar yükselme dönemi yaşıyor bazen duraklama bazende gerileme dönemi yaşıyor.

bizdede aynisiiiiiiiiii
offfffffffff erdenayim uyuttum ne yemek yapicam kafayi yiyecem yaaaaaaa
aksama ne var kizlar sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…