2009 Eylül Anneleri

bizdede aynisiiiiiiiiii
offfffffffff erdenayim uyuttum ne yemek yapicam kafayi yiyecem yaaaaaaa
aksama ne var kizlar sizde

Anacığım ne yaptı bilmiyom. Sna bir pratik yemek tarifi vereyim. Biberlerle patattesleri küp küp kızart kıyma vrsa hazırda kıymayıda avur aynı tavada kıyma yoksa da boşver. Üstünede yumurta kırdınmı çok hefiss. Yanına da bir tarhana çorbası tamamdır.

selam kızlarrr
çok fenayım 2 adet damacanayı mutfağa taşımak suretiyle belimin canına okudum sürünerek dolaşıyom çok canım yanıyoooo yok böle bi acı yaa kaan ı kucağıma alamıyorum o derece yaniiii nasıl geçer acaba yada geçermi
esincim geçmişi okudum ve üzüldüm umarım probleminizi kısa sürede çözersiniz pırlanta gibi 2 yavru vermiş allah face falan neymiş aldatan her ortamda aldatır böle şeyleri takma hatta açıp bakma onun hesabınada şahsen ben eşimmin hesabına bakma gereği hiç duymuyorum sen üstüne düştükçe kendini yıpratırsın rahatsız olduğun konuları onunla açıkça konuş ama sen onu denetleme bence

bizdede aynisiiiiiiiiii
offfffffffff erdenayim uyuttum ne yemek yapicam kafayi yiyecem yaaaaaaa
aksama ne var kizlar sizde

demetcim ben bu lanet olası bel ağrısı ile sürüne sürüne şehriye çorbası kıymalı pide elmalı turta yaptım biraz önce eşim aradı yemeğe gelemiycekmiş işten geç çıkacakmış e oturur tıkınırım tek başıma

bnen küstürdüm ebru napıyım dedımki kızım az bi git buraya 2 mod fazla. ee isterseniz benm bi süre gidiyim o gelsin:) o gidince ben gelirim:)
özge 2 haftadır tatildeydi. kız ruslarla uğrasmaktan buraya zaman ayıramıyo

Ece geçmiş olsun sen kaşınmışsın yaa. Çözüm için bir önerim yok malesef(
Fikfik meryem biz senden memnunuz bu site ikinize de yeter...

ece gecmis olsun canim
erdenayyy beni oldurdu yaaaaa 13.30dan beri uyumasi icin ugrasiyorum simdi yataga koydum agliyor sinirlerimi ziplatiyo yaaaaaaaaa
1 haftadir uyku duzeni degisdi offffffffffffffffff
sinirlerimi yipratiyoooooooo ya ne yapicam ben bunu yaaaaaaaaaaaaa
yemez icmez uyumaz kimse yemek yediremezzzzzzzzzzzzzzz¨
zir zir agliyo simdiiiiiiiiiiiiiiii

gündüz ağlamalarına bir yere kadar dayanana bşliyorumda gece ağlaması ben deli ediyor ulennnnn..
arkadaşlarım beni evlilik kurumuna ve annelik sıfatına pek yakıştıramadıkları için sümeyye sen nsıl çocuk baakcaksın gece ağlarsa ne yapacan derlerdi..bende siz abartıyorsunuz çocuk bakmak bir paket pamuğa bakar tıkarsın kulaklarına yatarsın ama öyle olmuyormuş

erdenayda gunde 1 kez uyumak istiyor bence. aliştunada 1 uykuya oyle gectı

canim erdenay zaten 7ayliktan sonra hep 1kez uyuyorrrrrr
ama su 1 hafta beni deli etti yaaaa duzgun uyku sisteminin icine micdi batirdi bi yana atti yaniiiiiiiiiii
offffffffffffffff ondam cok ben yoruluyorum yaaaaaaaa offffffffffffffff
allahimmmmmmmm sana gelemk istiyorummmmmmmmm

selaammm
yoğun bir gün daha geçirdim
demetcim sakin ol ya bu da bi dönemdir geçer tekrar o uyku düzeninin oturtur bence
ya kızlar biliyomusunuz
evdeyken bende çıldırıyorum uyumadığı yemeiği zaman
ama şimdi işteyim ya
siz yazıyosunuz ya yok uyuttum yok rahat bırakmıyo pc başında falan diye
o kadar sevimli geliyo ki
akşam olsa da kızıma gitsem de uyumasa da olur diyorum
çok özlüyor insan yanında değilken
tabi sonra eve gidip de yediremeyip uyutamayınca yine başa dönüp saç baş yoluyorum o ayrı :)

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çocu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…