2009 Eylül Anneleri

artık reklamlardamı giriyor kapıya asalım seyyar satıcılar giremez diyeaklinialirimsmile

oyle canim benim inanki bende ise gittigimde cok ozluyorum 3 saat calisiyorum aksammm ama bu bebelerin yiyip icmemeleri cok zor suimdi annemi daha iyi anliyorum biz deve kadarken bile kadincagiz ustumuze duserdu ye ,ic, ustunu siki giy isde heryasda bvbebek gorunuyoruz annelerimizin gozune bizimkilerde bize oyle olacak ama cok zor meslekmis anneleik cokkkkkkkkkkk

ya ben oğluma öyle marka ve pahalı şeyler almıyorum ilerde 2-3 sene giyebildiği zamanlarda seçsin beğensin kralını alayım diyorum :)):) şimdi gerçekten 1-2 defa giyiyorlar sonra küçük geliyo.

demetçim ali efe de yemiyordu biliyorsun. hiç hem de. vitamin aldım içiriyorum birazcık ta olsa yemeye başladı şükürler olsunki.

cansucum anladım canım. ücret konusunda sıkıntı yaşadınız. ya iyi bir doktor ama bir iki defadır savıyo gibi başından sanki bizi.

demetçim ali efe de yemiyordu biliyorsun. hiç hem de. vitamin aldım içiriyorum birazcık ta olsa yemeye başladı şükürler olsunki.
canim burda hemen vitamindir istah acicidir vermiyolar yemeden yasayabilir bol su verin diyip gonderiyorlar burda gerek olmadikca ilaca bas vurmuyorlar vitaminde olsa ilac diyorlarrr.
aliefenin istahinin duzelmesinede sevindim senin ve babaannenin adina
istediği kadar zor olsun annelik gibisi varmı yaa..

oyle tabi yaaaaaaa anneeeee demesi herseye bedel olyuorrrrr

cansucum anladım canım. ücret konusunda sıkıntı yaşadınız. ya iyi bir doktor ama bir iki defadır savıyo gibi başından sanki bizi.

baharcım ben biraz konuşan doktor seviyorum birşey sorduğumda anlatsın yada kendi sürekli bişeyler anlatsın yani daha çnceki doktorumuz öleydi mesela süleyman bey muayne ediyo iyi güzel hoşda adama bişey sorsan bile doğru düzgün cvp alamıyoruz neyse ya bu saatden sonrada çok önemli değil zeten:)1yaşından sonra çok sık kontroller olmuyo ama önemli bi sorun olduğundada güvenebiliceğim bi hastane arıyorum işte bakıyorum

selam kızlar.. netin azizliğine uğradım bugün doğru düzgün giremedim.. herkes nasılll.. ben çok yoruldum bu hafta hep toplantı vardı..

demetcim bizim doktor da vermedi canım da artık hiçbirşey yemeyince sürekli de ayakta çocuk kış geldi bünyesi zayıflıcak diye ben eczacıya sorarak aldım canım.
cansucum haklısın soru sorduğunda kısa kısa geçiştiriyor kendisi. ben de o yüzden soğudum ama dediğin gibi artık eskisi kadar sık gitmiycez kontrollere.

canim burdaki eczacilar vermiyorda
ya bize yemek yaptim erdenay yemez diye makarnada yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…