selaammm
yoğun bir gün daha geçirdim
demetcim sakin ol ya bu da bi dönemdir geçer tekrar o uyku düzeninin oturtur bence
ya kızlar biliyomusunuz
evdeyken bende çıldırıyorum uyumadığı yemeiği zaman
ama şimdi işteyim ya
siz yazıyosunuz ya yok uyuttum yok rahat bırakmıyo pc başında falan diye
o kadar sevimli geliyo ki
akşam olsa da kızıma gitsem de uyumasa da olur diyorum
çok özlüyor insan yanında değilken
tabi sonra eve gidip de yediremeyip uyutamayınca yine başa dönüp saç baş yoluyorum o ayrı :)
neden kavga ettiler ki? ben de edicem az kaldı. her doktor istemiş o bizden kan tahlili istemedi. hemen bakıp savıştırıyo gibi geldi. sizin sorun neydi canım onunla? denge tıp merkezi nerde ki? bi de bu kadar yakınız bi görüşemedik ya...
denge maltepe köprüsünün üstünde kalıyo canım haftaya götürcem ilk kez bakim memnun kalırsam devam edicem süleyman beyle niye tartıştılar anlatim canım biraz uzun ama:)
biz bir yaş kontrolune gitmiştik ve ücret ödemiştik 10gün sonrada su çiçeği aşısı için çağırdı kağıdada not olarak sadece su çiçeği aşısı yapılcak diyede yazdı biz 10gün değilde 11.gün gittik ve ücret talep ettiler 1gün için ve muayne yapılmıycak sadece aşı biz parasında değildik sonuçta kızımın canı sağolsun ama 1 gün için insiyatif kullanabilirlerdi sonuçta eşimde doktorun yanına girdi bizden kan tahlilide istedi yaptırdık konuşmuş tahlilide göstercekti ama gününüz geçmiş para ödemek zorundasınız demiş eşimde ana avrat saydı çıktı çok sinirlendi şimdi su çiçeği aşısıda yapılcak daha yaptırmadık doktor arıyorum işte canım bi orayı deniycem
vallahi ya kışda geldi yolunuz düşerse buralara banada beklerim baharcım
canim burda hemen vitamindir istah acicidir vermiyolar yemeden yasayabilir bol su verin diyip gonderiyorlar burda gerek olmadikca ilaca bas vurmuyorlar vitaminde olsa ilac diyorlarrr.demetçim ali efe de yemiyordu biliyorsun. hiç hem de. vitamin aldım içiriyorum birazcık ta olsa yemeye başladı şükürler olsunki.
istediği kadar zor olsun annelik gibisi varmı yaa..
cansucum anladım canım. ücret konusunda sıkıntı yaşadınız. ya iyi bir doktor ama bir iki defadır savıyo gibi başından sanki bizi.
demetcim bizim doktor da vermedi canım da artık hiçbirşey yemeyince sürekli de ayakta çocuk kış geldi bünyesi zayıflıcak diye ben eczacıya sorarak aldım canım.
cansucum haklısın soru sorduğunda kısa kısa geçiştiriyor kendisi. ben de o yüzden soğudum ama dediğin gibi artık eskisi kadar sık gitmiycez kontrollere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?