2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar. ebrucum çok fenayım alişimin saçları hala kısa ama fenalığım ondan değil.
keyifli oyunlarla gülücüklerle geçirdiğimiz akşamın ardından ali efe uyudu. ben de bir süre sonra yattım. bir süre sonra ali efe uyandı burnu tıkandı nefes alamıyor diye ağlıyo. sinemarin var deniz suyu spreyi. ondan sıkıyım dedim direnmesine rağmen sıktım bi tarafına burnunun. birden kaskatı kesildi hık hık yapıyo kafayı geriye atmış kucağımda. ali efe ali efe diye bağırdım hık hık yapıyo kaskatı. sonra bir çığlık attı yaklaşık 45 dk ağladı. elim ayağım buz kesmiş ama. nice sonra babasının aklına geldi battaniye de salladık ta uyudu kuzum. ama öldüm öldüm dirildim.

ay baharcım çok geçmiş olsun..deniz suyu spreyleri çok basınçlı oluyor..ben bile kendime sıkınca başım ağrıyor bir süre..biz hep minik tüplerdeki serum fizyolojiklerden kullanıyoruz..

geçmiş olsun bahar .bizde o spreyden kullanıyoruz eymenden hiç sevmiyor elime aldığım an kaçıyor odadan..bizde 1 yaş aşısını gecikmelide olsa yaptırdık geldim ağlattık yavrumu ama fazlada ağlamadı erkek olmuş dedik bababsı ağlamasın diye tlf verdi eline sustu ama tlf elinden alınca daha çok ağladı...tuşlarına basıp hemen kulağına götürüyor..kilosu 9500 boyu 75 cm .

Ay Bahar geçmiş olsun okurken sonu nereye gidiyor bu yazının diye endişe ettim yaa. Bununla geçmiş olsun.Genzine falanmı kaçtı acaba neden nefessiz kaldı ki?
Geçmiş olsun. Maşallah oğluşuna..

tşkrler ebru ama kilosu düşük gibi geldi..bende kaç gündür midem şişiyor nefes almakta bile zorluk çekiyorum gastrit vardı yine mi acaba tekrarladı sağlık ocağındaki doktora sordum.tmm ilaç yazayım dedi gaviscon yazdı .ne soru sordu ne muayene ..gaviscon hamileyken içerdim mide yanması için değilmi

gaviscon fazla mide asidini tedavi eder gastrit ile uzaktan yakından ilgisi yok yani.

selam kizlar
ewet tulayim uyumuyorrrrrrrrrrrrr
bahar gecmis olsun canim sprey cok tehlikeli bir cocuk icin yyaaaa birde cok basincli oluyorlar serum kullansana canim daha iyi .ama yasadiklarin gercekden kolay degil

günaydınnn
baharcım geçmiş olsun canım geceniz zor geçmiş kıyamam ben ali efeme tıkandı demekki kuzum benim
bizde hastayız bi ..ötümüz dogrulmuyo hep hasta oluyo bu çocuk ya acep benmi bakamıyom babamız sevk getircek inş. öglenden sonra dr a götürcam

selam canim oyle dusunme
1 ve 2yas cocuklarin encok hasta oldugu zaman araliklariymis yani alismamiz gerek.

Bahar çok geçmiş olsun bizde tonmer baby kullanıyoruz o daha hafif geldi bana KENDİMEDE KULLANIYORUM AMA DAHA DİKKATLİ OLMAK LAZIM DEMEKKİ

Son düzenleme:
ölemi diyosun demetcim ya inş. 2sinden sonra düzelir her hastalıkta huy değiştiriyo.....

neyse kızlar bu sıpa bana rahat vermiyo mouse un birini kırdı buda tekliyo
hoşçakalınn

SLM kızlar geçmişe bakmadım bugun içim çok sıkılıyo içimde bi sıkıntı var aşırı gerginimadet öncesi sendromu gibi ama adetimde yakın değilki ((

dün gittim boynerde aradığım tarz ayakkabı bulamadım gökşene bend enıke bi ayakkabı aldım hem hafifiti hemde ayağına çok güzel oldu yürüttüm de orda sonra eve geldik sevgili elticiğim ve eşim bu ayakkabı kesinlikle olmaz demesinmi moralmen sıfır oldum yarın gidip ficherprice ın ilk adım ayakkbısı vardı olmassa onu alıcam beğenmessem de iade edicem (( internetten sipariş ver demişti reyhan ayağına giydirmeden almamki ( siz ne yaptınız ?? ayrıca bizim dr ilk adım ayakkabısı için nıke ve adidaslardan bile alabilirsin demişti özellikle sordum pahalı bişi olmasına gerek yok demişti kaliteli olsun yeter dedi

zeynepcim sana cvp yazmadan gitmek istemedim
off nedir senin bu eşinden çektigin hem eltine ne yani çok begendiysen giydir canım ben olsam öle yapardım begendiginide eşin kendi alsın,ayakkabı içinde tabanı yumaşak olması önemli bükülebiliyosa sorun yok diye biliyorum ben

zeynep ben yazın almıştım ilk ayakkabısını
chicco da satılan pappa diye bir marka var ondan almıştım
yarı açık rahat bir ayakkabı ve eda da çok sevdi
bikaç doktora da sordum nette de araştirdım
ayakkabının tabanının yumuşak olması yeterli dedi hepsi
yani ayakkabıyı eline al tabanını elinle ikiye katla
katlanabiliyorsa tamamdır
ortopedik ayakkabı almayın dedi bizim dr
rahat ve yumuşak olsun yeter dedi
edanın kolu için ortopedi dr una gidince o da baktı basışına
içe mi basıyor diye
o da öyle demiş
yani eğer nike falan tabanı sert değilse olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…