2009 Eylül Anneleri

oğluma gittim geldim kızlar. uyuyordu keyfi iyiymiş şükür. sprey gerçekten de basınçı peki bizim doktor neden veriyor bu minnacık bebeğe bu spreyi bilen varsa lütfen bana da anlatsın gidip adamı da paralayasım var yani.

aynen bencede öyle ve ayakkabı çok güzel de bükülüyo:))

ama ortepedik ayakkabılarda bi yükselti oluyo ya topuklar parmaklar arasında o yükselti olmadığı için olmazmış (orası olmassan bebiş düz taban olurmuş

gülcan ben bu kadar çekiyorum hafta sonu pahalıya patlıcak bu :)) beğendiğim bi elbise vardı şimdi çok sinirliyim gidip onu alıcam :)

bide aslında bazen oturup düşünüyorum onunda haklı olduğu yerler var şimdiki iş yerindeki ppzisyonu çok ağır ve onu bekleyen bir sürü iş var eşim işini çok sever aynı zamanda parayıda yapısı bu iş düşünmeden yaşayamaz bir iki gün tatil olur sıkılır hemen

bahar bizde de sprey var bi iki kez kullandık ama o kadar da basınçlı bişey değildi
minik bir pıst yapıyor o kadar
eda sadece gözlerini kısıyor
kendime de denedim can yakıcı bişe değil
sizdekinin adı ne ki acaba
iliadin falan değildir inşallah

ya kızlar aslına bakarsanız çoçuk yürümeye başladıktan 4 hafta sonra ayakkabı giydirlmeli ve oda sadece dışarda ama ben zeki ve inaçtı eşime anlatamıyorum

eulülcüm nezle olmuştu gökşen bi ara hafif burnu akıyodu ve dr bana iliadin verdi annemde kızdı bekle biraz bu sonbaharda bebişlerin hastalanması normal şu an çok hafif artarsa kullan diye ki çok şükür gökşene sadece ağrı kesici verdim bi kaç kere uyudu ve iyileşti hemen çok şükür bu iliadin de ne varki ???

baharcımm kuzun hasta galiba çok geçmiş olsun tatlım kuzun hemen iyileşir inşalalh

geçen sene edanın da burnu hep tıkalıydı
doktor en sonunda iliadin damla verdi
ama en fazla üç gün kullanın ve günde 2 damlayı geçmeyin demişti
fazlasıyla etkili bir damlaymış
geçen gün kuzenimin hemşire eşi de edaya sprey sıktığımı görünce iliadin değil dimi dedi
iliadin ona ağır gelir dedi
o yüzden öle söledim ben de
iliadin sanırım daha çok büyüklere veriliyor

bahar terse denk gelmiştir ne bılyıım uyku sersemi falan. keşke hiç akmasada burunları kullanmak gerekmese

zeynep ben puma ferrari modeli var üstü tamnamen cırtcırt ıle acılıyo. giydirmesi falanda kolay patik gibi. dr a gösterdım bu olur dedi. ama bı oncekı muayenesındekı ayakkabımızı begenmedı dr. altı tabanlıyıd

kızlar dün alışverişteyken gökşen delirdi ayakkabıların hepsine saldırıyo benim diye :)) bide çok komik benim deyisi var menim menim deyip bütün ayakkabıları koynuna doldurdu :)))

eylülccüm sinemarin damlanın adı canım. meryemin dediği cold mix i aldım bi daha tıkanırsa onu damlatcam yakasına. meryem de gördü ctesi günü oğlum nefret ediyor yüzüne dokunulmasından. burnunu bile zorla siliyorum ağlıyor hemen. annesine çeke çeke bu yönü çekmiş ben de sevmem de :)
zeynep altı tabanı önemli şuan için bir de ağır bir ayakkabı olmaması canım. arkadaşlar demiş zaten ama ben de kusur kalmıyım didim :)

slm arkadaşlar
ne var ne yok
biz hastayız burnumuz akıyo. dişten zannetmiştim ama değilmiş(
bahar sizede çok geçmiş olsun.
benimkide aynı yüzüne dokundurmuyo hiç.
burnuna ulaşmak için neler çekiyorum

filizcim geçmiş olsun kuzuna canım aslında şu bahar geçse kışın bebişler çok sık hasta olmazlar ama bahar havası insanı hep hasta eder işte

zeynepcim istanbulun havası bir garip zaten.
hava sıcak olsun dersin insanı kavurur,
bunalırsın serin olsun yağmur yağsa dersin sel olur.

ilkinin altı kalın ve serttı.. dr unb bana soyledıgı mumkun olkdugunca gıyındırme ayak kasları gelişsin dedi. haa bu demek değilmişki ilaa şimdi gelişecek ilerdfede gelişebilirmiş. ama mumkunse gıyınmesın dedı

filizcim kıyamam paşana çok geçmiş olsun canım.
zeynep ne alıp veremediğin var kız benle. ben mi hasta ettim bebeleri onu ima ediyon :)))

evet aliefe ytuzune dokunulmasını sevmıyor ve alitunada yuze dokunmaya bayılıyor:) özellikle kirpikler ılgı alanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…