2009 Eylül Anneleri

alitunada benim kirpiklerimi yolmaya calısıyor ki benım için çok degerlıdır kırpıkler:)
c.tesı baharlardan sonra bır arkadasıma gıttık kızının kirpikjleri upuzun. alituna kıza baktı hemen sırıttı ve parmaklar direk kirpiklere:)
 
evet şekerim seni buldum :))

ya kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum gerçekten bayılıcakmışım gibi bi his var içimde karnım da ağrıyo sakın hamilemisin diye sormayın öyle bişi olursa mucize ötesi olur çünkü :)
 
tansıyon şeker aclık vs olabılırmı zeynep. ayrıca ben mucızelere ınanırım.. arkadasım adetın bıttıgı gun 1 sefer bırlıkte olmus. tum ay olan bu. dr a gitti rahımde sıvı vardı onu patlattılar ılaçlar kullandı vs vs bir sürü sey oldu ve o ay hamıleymıs:)
 
bacım sıkılmıyomusun ben hiç oyun oynayamıyorum ya :))

eşim sağolsun telefon delisi oldu elinde 4 tane telefon var akşamları sürekli elinde
 
meryem kazaya kurban gitceğimi hiç sanmam mevlam nasip ederse o ayrıda :))

ikinciyide bu durumda yapmıcam uzun süre çoçuk mocuk yok
 
imkansızın tek ihtimali var eskilerin deyimiyle halvet olmamak yenı deyımle sevişmemek ::):):)
 
kızlar kaynanam antalyaya tatile gitmişti geldi
oğlumu evlendiricem diyo bi arkadaşı varmışta tanışmışlar anlatıyo;
kız demişki: (şimdiden yalaka işte:))) annecim evlenince yanımda kalırsın.
kaynanam bu lafı bana söyledi, bende hiç üzerime alınmadım iyi demiş dedim:))
bozulmuşmudur:))))
 
filiz iyi demişsin:) ben olsam derdımkı-bazen patavatsız oluyorum:)- evlenıncede desinde göriyim :):)
 
benim kayınvalidemde arada yem atar .işte Allah elden ayaktan düşürmesin sonra kim bakar bize diyor.bende Allah sağlık sıhhat versin anne diyorum
 
filizcim o canım cicimleri çok gördük canım. şimdi götgöte sonra git öte olurlar. hiç sevmem yalakalığı yapana da uyuz olurum.
 
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. benim eşim 8 kardeş elbette bakan olur bana sıra gelene kadar. ama benim elime de kalsa bakarım. bakmam diyemem. Allah rızası için.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…