ben de atlamam tabi aaaa ben bakarım demem. ama kayınbabam bişey demişti çok hoşuma gitmişti. karına bişi olsa benim büyük eltimin yanına yerleşirsin demişlerdi. yooo demişti bakarsa bahar bakar hayırlı kızdır demişti.
filizcim öyle ama. başlangıçlar genelde güzeldir de içli dışlı olunca çıkar ak koyun kara koyun. bi de bi laf vardır it iti alana kadar kırk fırın ekmek adarmış diye. bu da o cins olmasın :)
ben istbnabuldaykende kayınvalidemler gelip 1 ay kalmışlardı devamlı der kendi evimdeki gibi rahattım ama diğer gelin daha ilk defa geçen oturmaya geldi 5 dk yanımızda oturmadıki nişanlısıyla arka odaya geçti..ilerde birlik otururmu bilemem
kızlar bu bakma işi zor kendi annemden ve dedemden biliyorum her iki tarfta zorlanıyo dedem benim şu sn hasta kanser ilk zamanlar drlar 6 ay ömür biçtiler şimdi 6 sene biticek neredeyse bizde kaldı en çok annemde rahat ediyodu diğer yengemler pek iyi bakmımuş diye herşeyimizi ona göre ayrlıyoduk kanallar trt nin bütün kanallarını izliyoduk sadece akşam 9 dedinmi herkes yatardı çok zorlandığımız zamanlarda oldu oda en sonun da ben kendi evimde rahatım dedi ve evinde kalıyo şimdi yemeğini dönüşümlü veriyolar kendi bütün gün istediği gibi geziyo yiyo içiyo emekli maaşıda bağlandı sonuç olarka allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin bu benim eşimde olsa aynı şey bence
sağol meryemcim anladım şimdi :) eskiden asla duramazdım onuda yoldan çıkarırdım hep ama şimdi ben çok yorgunum o çok yorgun bide ben uzun süre görüşmezsem isteğim daha da azalır istemiyorum eskisi kadar
selam kızlarsss nasılsınız
zeynepcim geçmiş olsun canım
meryemcim dünkü tavsiyeni uyguladım ağrım çok hafifledi teşekkür ederim canım
kaynana konusuna gelince allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diyorum bahara katılıyorum ama bi gün bakmak zorunda kalırsam bakarım eşimin annesi sonuçta benim kendisine vaktinde stresli zamanlarımda lohusayken falan çok sert çıkışlarım oldu ama o kin gütmüyo herzaman beni sorar arar bende tabi daha yumuşak davranıyorum eskiye göre
yaa bu çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin hala sebze yemekten hoşlanmıyolar biraz önce portakallı kereviz pişirdim büyük oğluş mutfağa geldi ne kokuyoooooo dedi bende kereviz dedim iyyyyyy iğlenççç kokuyo ben yemiycem kelevijjj neskuik kahvaltı ver banaaa diye tepiniyo ffffffff yemiycek sanırım
sağol ececim sanada geçmş olsun tatlım ne gerek iki damacana yı birden kaldırıyosun ben kapıya getiriyolarda mecbur kalmassam içeri bile almıyorum eşim akşma gelince alır içeri