2009 Eylül Anneleri

ece nabersin,
uzun zaman oldu görüşemedik.
okudum kendini çok yoruyomuşsun yazık değilmi sana.
bu çocuklar böyle aç ama yemek yemez. ne yapıcan
ellerinde oyuncak olmuşuz:)

off büyüyünce yemek yedirmek daha zor dimi ece.. o zaman dah çok çeneleri açılacak.. şimdi cebren ve hile ile yediriyoz ama.. ayy bu çocuklar ne zaman kendileri yiyecek çağa gelecekler yaaa..kaç yaşında kendileri yiyolar

yahu bu taksiceler niye bu kadar kazık dün kaşla göz arası benden fazladan 6 lira kesti nasıl sinirlendim anlatmam

hüsniyecim çoçuğuna bağlı galiba bu iş :)) önüne koyuyorum ben gökşenin becerebilse şimdi kendi yicekte daha hala çatalı kaşığı ağzına tam götüremiyo suyu filan içiyoda :)) herhalde 4 5 yaşlarında yemeye başlarlar

bahar bizdeki de o spreyden galiba
belki çocuk uykulu falan ya o anda nefes almaya çalıştı genzine gitti falan.....
cold miks ben de kullanıyorum edaya arada
ama beni sıkı sıkı tembihlemişlerdi
aman bronşit durumunda kullanılmaz demişlerdi
aklınızda olsun doktorunuza da sorun isterseniz
ben de bugün umca damlasını aldım
bakalım bahsedildiği kadar işe yarayacak mı

"Bebekler bir yaşından önce inek sütü içemez, inek sütü kansızlığa yol açar' iddiası doğru değil. Bebek ilk dört aydan itibaren inek sütü içebilir. Altı aydan sonra 'katı gıda'lar almaya başlayabilir "
ilginç

siteye bir bak dr umka damla hakkında iyi şeyler yazmamış.. hatta birçok ilaç hakkında . ben hemen badeye öksürüdğünde yada burnu aktığında peditus veryodum bundan sonra vermeyeceğim..

yahu bu dr bu mesajların hepsine nasıl yetişiyo ???

bende şaşaırdım valla.. öyle cevap verilmeyecek şeylere bile cevap yazmış..

hg ece hüsniye :)
hoşbulduk canım
rıca ederım zeynep ve ece:)
ece gecmesıne sevındım
walla çok iyi geldi allah razı olsun meryem
sağol ececim sanada geçmş olsun tatlım ne gerek iki damacana yı birden kaldırıyosun ben kapıya getiriyolarda mecbur kalmassam içeri bile almıyorum eşim akşma gelince alır içeri
sağol canım eşimde taşıma diyoda kıl oluyom ölee kapının önünde damacanalar aman bi daha taşımam artık dün ağzımın payını aldım ya bi tarafımı sakatlasaydım allah korusun 2 çocuk var bide
hg êcem ,husniyeeeee:)
yerim ben sinanin agzini ver annesi sende neskuik sonrada meyve veririsin laf aramizada bende nefret ederim keerevizdennn:)
hoşbulduk demetcim nasılsın erdenaydaki uyumama krizleri kaandada var gündüz 1 saat uyuyo gecede 11 de zor yatıyo canıma okuyo uyutana kadar
neskuik yedi yattı zaten paşa zorla yedirmek ne mümkün kocaman oldu dinlemiyo beni ye şunu diyom sen ye diyo eşek sıpası diyom sensin eşek sıpası diyo deli ediyo beni
ece nabersin,
uzun zaman oldu görüşemedik.
okudum kendini çok yoruyomuşsun yazık değilmi sana.
bu çocuklar böyle aç ama yemek yemez. ne yapıcan
ellerinde oyuncak olmuşuz:)
evet filizcim rastlayamadık uzun zamandır ya bende nefret ediyorum yaptıklarımdan ama yaşamayan bilmez herşeyi temizlemezsem içimden bişi beni dürtüp duruyo bende rahatlamak için yapıyorum ama bu böyle olmaz gidicem bi psikoloğa bende bıktım ellerim mahvoldu çamaşır suyundan aynen cnm ellerinde oyuncak olduk yemeyince yemiyolar
ececim bak bu sebze işi yaşa bakmıyomuş demette yemiyo :)
kaydirigubbakcemile3
evet hüsniyecim büyüyünce karşı geliyolar bide reklam falanda çekmiyo ilgilerini
kaç yaşıma gelirsem geleyim kereviz yemem. yani sevmiyorsa sevmiyordur...
ama tadına bile bakmadı tamam kokusu değişik olabilir ama portakallı güzel oldu tadı
hüsniyecim hg saol cnm. walla zor bu cicozlarla baş etmek
ece hoşgeldin canım

hoşbulduk cnm geçmişe şöle bi baktım ama kaçırmışım sanırım ali efe hastamı geçmiş olsun kıyamam ona

eylul umcayı sordunmu kamuran beye

sormuştum geçen ay gittiğimde
evet evet kullanabilirsiniz günde 3 defa 5er damla dedi
ben ancak bugün alabildim
eşim grip olucak gibi de
kimseye bulaştırmadan kökünden çözeyim dedim
yetişkinler de kullanıyomuş çünkü
eczacının dediğine göre bebeklere gaz için bile kullanan oluyormuş
yalnız bu kadar faydalı bitkisel ilacın prospektüsünde emziren anneler kullanmamalı diyor :uhm:

yok zeynepcim 2 yaşında çok rahat çorba bile içebiliyolar kaşıkla ama isterse tabi istemediği şeyleri sen yedirmeye çalışıyon 30 takla atarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…