eylülccüm sinemarin damlanın adı canım. meryemin dediği cold mix i aldım bi daha tıkanırsa onu damlatcam yakasına. meryem de gördü ctesi günü oğlum nefret ediyor yüzüne dokunulmasından. burnunu bile zorla siliyorum ağlıyor hemen. annesine çeke çeke bu yönü çekmiş ben de sevmem de :)
zeynep altı tabanı önemli şuan için bir de ağır bir ayakkabı olmaması canım. arkadaşlar demiş zaten ama ben de kusur kalmıyım didim :)
bahar bizdeki de o spreyden galiba
belki çocuk uykulu falan ya o anda nefes almaya çalıştı genzine gitti falan.....
cold miks ben de kullanıyorum edaya arada
ama beni sıkı sıkı tembihlemişlerdi
aman bronşit durumunda kullanılmaz demişlerdi
aklınızda olsun doktorunuza da sorun isterseniz
ben de bugün umca damlasını aldım
bakalım bahsedildiği kadar işe yarayacak mı
yahu bu dr bu mesajların hepsine nasıl yetişiyo ???
hoşbulduk canımhg ece hüsniye :)
walla çok iyi geldi allah razı olsun meryemrıca ederım zeynep ve ece:)
ece gecmesıne sevındım
sağol canım eşimde taşıma diyoda kıl oluyom ölee kapının önünde damacanalar aman bi daha taşımam artık dün ağzımın payını aldım ya bi tarafımı sakatlasaydım allah korusun 2 çocuk var bidesağol ececim sanada geçmş olsun tatlım ne gerek iki damacana yı birden kaldırıyosun ben kapıya getiriyolarda mecbur kalmassam içeri bile almıyorum eşim akşma gelince alır içeri
hoşbulduk demetcim nasılsın erdenaydaki uyumama krizleri kaandada var gündüz 1 saat uyuyo gecede 11 de zor yatıyo canıma okuyo uyutana kadarhg êcem ,husniyeeeee:)
yerim ben sinanin agzini ver annesi sende neskuik sonrada meyve veririsin laf aramizada bende nefret ederim keerevizdennn:)
evet filizcim rastlayamadık uzun zamandır ya bende nefret ediyorum yaptıklarımdan ama yaşamayan bilmez herşeyi temizlemezsem içimden bişi beni dürtüp duruyo bende rahatlamak için yapıyorum ama bu böyle olmaz gidicem bi psikoloğa bende bıktım ellerim mahvoldu çamaşır suyundan aynen cnm ellerinde oyuncak olduk yemeyince yemiyolarece nabersin,
uzun zaman oldu görüşemedik.
okudum kendini çok yoruyomuşsun yazık değilmi sana.
bu çocuklar böyle aç ama yemek yemez. ne yapıcan
ellerinde oyuncak olmuşuz:)
kaydirigubbakcemile3ececim bak bu sebze işi yaşa bakmıyomuş demette yemiyo :)
evet hüsniyecim büyüyünce karşı geliyolar bide reklam falanda çekmiyo ilgilerinioff büyüyünce yemek yedirmek daha zor dimi ece.. o zaman dah çok çeneleri açılacak.. şimdi cebren ve hile ile yediriyoz ama.. ayy bu çocuklar ne zaman kendileri yiyecek çağa gelecekler yaaa..kaç yaşında kendileri yiyolar
ama tadına bile bakmadı tamam kokusu değişik olabilir ama portakallı güzel oldu tadıkaç yaşıma gelirsem geleyim kereviz yemem. yani sevmiyorsa sevmiyordur...
hüsniyecim hg saol cnm. walla zor bu cicozlarla baş etmek
ece hoşgeldin canım
eylul umcayı sordunmu kamuran beye
hüsniyecim çoçuğuna bağlı galiba bu iş :)) önüne koyuyorum ben gökşenin becerebilse şimdi kendi yicekte daha hala çatalı kaşığı ağzına tam götüremiyo suyu filan içiyoda :)) herhalde 4 5 yaşlarında yemeye başlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?