sormuştum geçen ay gittiğimde
evet evet kullanabilirsiniz günde 3 defa 5er damla dedi
ben ancak bugün alabildim
eşim grip olucak gibi de
kimseye bulaştırmadan kökünden çözeyim dedim
yetişkinler de kullanıyomuş çünkü
eczacının dediğine göre bebeklere gaz için bile kullanan oluyormuş
yalnız bu kadar faydalı bitkisel ilacın prospektüsünde emziren anneler kullanmamalı diyor :uhm:
hüsniyecim çoçuğuna bağlı galiba bu iş :)) önüne koyuyorum ben gökşenin becerebilse şimdi kendi yicekte daha hala çatalı kaşığı ağzına tam götüremiyo suyu filan içiyoda :)) herhalde 4 5 yaşlarında yemeye başlarlar
herkeze slmlarrrrr:)
kızımı uyuttum yemeklerimi yaptım evimi topladım geldim bir tek çamaşırlarım toplanıp yerleşcek o kaldı sizler nasılsınız ne var ne yok hanımlar gündemde:)
hoşgeldin canım aynen bende işleri bitirip çocukları uyutup geldim benimde bi pilav pişirmem kaldı akşama gündem çocukların iştahsızlığı hastalıklar ilaçlar
canım ben gripken imunex kullandım hem bebek hemde ben çok çabuk atlattık tabi dr tavsiye etmişti türkiyedeyken ayrıca emzirirken ilaç kullanabiliyosun ilacı içince 3 saat emzirmiyosun bazı ağır ilaçlarda 8 saat sonra vücudun ilacı idrarla atıyomuş zaten bana konusunda iyi bi prof söylemişti
bade de çok seviyo kendi yemeyi. yemek yerken iki kaşık alıyoz bir ona bir bana.. her yere döke döke yiyoz..ben hangi yaşta artık kendi yemek yeme yetisini kazanabileceklerini sordum ece de iki yaş demiş.. ee az kalmış o zman beee
ececim geçen ay nezle olmuştum imunex kullanmadım bu ay kullandım 2 günde hemen toparladım çok şükür :))
cansucum hg maşallahsana bugun tembelliğim üstümdeyürüme olayı çok şükür iyice gidiyo artık :)) yalnız çıplakken daha iyi yürüyo öteki türlü bezi kıyafetleri ağır geliyo galiba :)) siz nasılsınız kızçen nasıl ??
eylülcüm göğsün o 8 saatte doluyomu ?? benimki taş gibi oluyo ve ağrı veriyo bana
e o zaman sorun yok
zaten çalıştığım için gün içinde en az 8 saat emzirme durumu olamıyor
hüsniyecim eğer kendi kendine yiyebiliyosa döke saçada olsa hep önüne koy yesin o zaman çok daha erken alışır düzgün yemeye ama ben kaan a ne versem bi ağzına götürüyo sonrada mıncıklayıp oyun oynuyo yemiyo sevdiği bişi bile olsa yere atıyo arkasındanda eğilip marifetine bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?