2009 Eylül Anneleri

herkeze slmlarrrrr:)
kızımı uyuttum yemeklerimi yaptım evimi topladım geldim bir tek çamaşırlarım toplanıp yerleşcek o kaldı sizler nasılsınız ne var ne yok hanımlar gündemde:)

canım ben gripken imunex kullandım hem bebek hemde ben çok çabuk atlattık tabi dr tavsiye etmişti türkiyedeyken ayrıca emzirirken ilaç kullanabiliyosun ilacı içince 3 saat emzirmiyosun bazı ağır ilaçlarda 8 saat sonra vücudun ilacı idrarla atıyomuş zaten bana konusunda iyi bi prof söylemişti

bade de çok seviyo kendi yemeyi. yemek yerken iki kaşık alıyoz bir ona bir bana.. her yere döke döke yiyoz..ben hangi yaşta artık kendi yemek yeme yetisini kazanabileceklerini sordum ece de iki yaş demiş.. ee az kalmış o zman beee

herkeze slmlarrrrr:)
kızımı uyuttum yemeklerimi yaptım evimi topladım geldim bir tek çamaşırlarım toplanıp yerleşcek o kaldı sizler nasılsınız ne var ne yok hanımlar gündemde:)

hoşgeldin canım aynen bende işleri bitirip çocukları uyutup geldim benimde bi pilav pişirmem kaldı akşama gündem çocukların iştahsızlığı hastalıklar ilaçlar

benim yiğenim 2yaşına eylülde girdi katı herşeyi kendi yiyo ama sulu yemekleri kaşıkla henüz beceremiyo kaşığı yamuk tututyo zilli

hoşgeldin canım aynen bende işleri bitirip çocukları uyutup geldim benimde bi pilav pişirmem kaldı akşama gündem çocukların iştahsızlığı hastalıklar ilaçlar

hoşbulduk tatlım bende bi makarna yapcam akşama doğru okadar:))) iştahsızlık valla eylüldede vardı vitamine başlayınca oda yemeye başladı havalarda tam hastalık havası dikkat etmek lazım

e o zaman sorun yok
zaten çalıştığım için gün içinde en az 8 saat emzirme durumu olamıyor

ececim geçen ay nezle olmuştum imunex kullanmadım bu ay kullandım 2 günde hemen toparladım çok şükür :))

cansucum hg maşallahsana bugun tembelliğim üstümde yürüme olayı çok şükür iyice gidiyo artık :)) yalnız çıplakken daha iyi yürüyo öteki türlü bezi kıyafetleri ağır geliyo galiba :)) siz nasılsınız kızçen nasıl ??

hüsniyecim eğer kendi kendine yiyebiliyosa döke saçada olsa hep önüne koy yesin o zaman çok daha erken alışır düzgün yemeye ama ben kaan a ne versem bi ağzına götürüyo sonrada mıncıklayıp oyun oynuyo yemiyo sevdiği bişi bile olsa yere atıyo arkasındanda eğilip marifetine bakıyo

gökşene bazen kendi yiyiomuş gibi yapıp yediriyorum çatalı kaşığı onun eline veriyorum bende elinden tutup ağzına götürüyorum bi kere yese kar diyorum :))

saol canım eylül uymuşken yapmak daha rahat oluyo çok bişey yapmadım gerçi temizliğimi hafta sonu yaparım genellikle gökşenede maşallah ya biz hala yürüyemedik betonlarda emekleye emekleye gidiyo valla hasta olmasa bari:)

eylülcüm göğsün o 8 saatte doluyomu ?? benimki taş gibi oluyo ve ağrı veriyo bana

canım evde olduğum süreye göre değişiyor
şöyle açıklıyım
mesela geçen hafta raporluydum ve evdeydim
sürekli emzirdiğim içn süt arttı
işe başlayınca dediğin gibi sızlamaya başladı doldu yani
ama şimdi cuma mesela
artık dolmuyor o kadar
süt iznim olduğunda haftanın 3 günü evde oluyordum
sütüm azalmıyordu pek
şimdi epeyce azaldı

eylülde makarna olsun yada kavun falan böle katı şeyleri çatala batırıp eline veriyorum o alıp ağzına götürüp yiyo ama kaşıkla şuan veremem heryer mahvolur valla:) elinde sallıyo ilk çünki

veriyorum canım .. vermezsem yırtıyo kendini ben yiyecem diye.. katı şeyleri çok güzel yiyoda işte çorba yoğurt falan döke döke de olsa yemeye çalışıyo..zaten dökmeyi ve dağıtmayı çok seviyo ilk işi tabaktakini hemen ters çevirmek.. mama sandalyesinden atmak.. hem atıyo hemde aaaaa diyip şaşırıyo güya..

ben sırf alışsın diye bırakıyorum koltuklarım berbat durumda yüzlerini yıkamam lazım sofra seriyorum kocaman gidip halının üstünde yiyo :))

cansucum merak etme bir anda yürür kuzun ben bayrama yürüsün diye çok dua ediyodum elbise giydircem de :))) çok şükür yürüdü ama hala emeklemeyi tercih ediyo kolayına geliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…