ececim geçen ay nezle olmuştum imunex kullanmadım bu ay kullandım 2 günde hemen toparladım çok şükür :))
cansucum hg maşallahsana bugun tembelliğim üstümdeyürüme olayı çok şükür iyice gidiyo artık :)) yalnız çıplakken daha iyi yürüyo öteki türlü bezi kıyafetleri ağır geliyo galiba :)) siz nasılsınız kızçen nasıl ??
eylülde makarna olsun yada kavun falan böle katı şeyleri çatala batırıp eline veriyorum o alıp ağzına götürüp yiyo ama kaşıkla şuan veremem heryer mahvolur valla:) elinde sallıyo ilk çünki
elinde sallasa razıyım bilerek tabaktan kaşık kaşık alıp yerlere atıyo.. ruhu pis sanırım benim kızın..
walla kaan a kavun bile veremem mıncıklayıp önce kafasına sonrada yere dün 1 dilim kek verdim senmisin veren milimetrelerine parçalayıp mutfağın herbir köşesini keke bulamışeylülde makarna olsun yada kavun falan böle katı şeyleri çatala batırıp eline veriyorum o alıp ağzına götürüp yiyo ama kaşıkla şuan veremem heryer mahvolur valla:) elinde sallıyo ilk çünki
veriyorum canım .. vermezsem yırtıyo kendini ben yiyecem diye.. katı şeyleri çok güzel yiyoda işte çorba yoğurt falan döke döke de olsa yemeye çalışıyo..zaten dökmeyi ve dağıtmayı çok seviyo ilk işi tabaktakini hemen ters çevirmek.. mama sandalyesinden atmak.. hem atıyo hemde aaaaa diyip şaşırıyo güya..
ben sırf alışsın diye bırakıyorum koltuklarım berbat durumda yüzlerini yıkamam lazım sofra seriyorum kocaman gidip halının üstünde yiyo :))
cansucum merak etme bir anda yürür kuzun ben bayrama yürüsün diye çok dua ediyodum elbise giydircem de :))) çok şükür yürüdü ama hala emeklemeyi tercih ediyo kolayına geliyo :))
elinde sallasa razıyım bilerek tabaktan kaşık kaşık alıp yerlere atıyo.. ruhu pis sanırım benim kızın..
ayyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onun agzini yaaaa laf anlatmakda zordur simdi sinan pasamahoşbulduk canım
walla çok iyi geldi allah razı olsun meryem
sağol canım eşimde taşıma diyoda kıl oluyom ölee kapının önünde damacanalar aman bi daha taşımam artık dün ağzımın payını aldım ya bi tarafımı sakatlasaydım allah korusun 2 çocuk var bide
hoşbulduk demetcim nasılsın erdenaydaki uyumama krizleri kaandada var gündüz 1 saat uyuyo gecede 11 de zor yatıyo canıma okuyo uyutana kadar
neskuik yedi yattı zaten paşa zorla yedirmek ne mümkün kocaman oldu dinlemiyo beni ye şunu diyom sen ye diyo eşek sıpası diyom sensin eşek sıpası diyo deli ediyo beni
evet filizcim rastlayamadık uzun zamandır ya bende nefret ediyorum yaptıklarımdan ama yaşamayan bilmez herşeyi temizlemezsem içimden bişi beni dürtüp duruyo bende rahatlamak için yapıyorum ama bu böyle olmaz gidicem bi psikoloğa bende bıktım ellerim mahvoldu çamaşır suyundan aynen cnm ellerinde oyuncak olduk yemeyince yemiyolar
kaydirigubbakcemile3
evet hüsniyecim büyüyünce karşı geliyolar bide reklam falanda çekmiyo ilgilerini
ama tadına bile bakmadı tamam kokusu değişik olabilir ama portakallı güzel oldu tadı
hoşbulduk cnm geçmişe şöle bi baktım ama kaçırmışım sanırım ali efe hastamı geçmiş olsun kıyamam ona
ben tadını bıle bılmem mesela yemem:) ama alituna yemek zorunda:) kaynana dıyo kendı yemedıgını cocuga ne verıyon. diyom onla ben birmiyiz
yemeğimi koydum ocağa çamaşırlar astım gökşen tv sehpasını bi güzel tükenmezle yazmış onu sildim halılarımda üzüm ve çıkolata olmuştu şimdi çıkardım lekelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?