2009 Eylül Anneleri

evet imunex çok iyi geldi bizede kaan a vermişti aslında dr bende içtim hemen atlattık
ama burda yok tr den getirdiğim vitamin ve ilaçlar bitti burdan eşime vitamin al 1 yaşında bebekler için dedim tablet getirmiş bunu nasıl yutacak diye kızdım ama bütün eczaneleri talan etmiş hepside 1 yaştan itibaren tablet demiş ezip verdim ama tadı berbattı kustu nasıl vitamin vercem ben dr da ver kış geliyo güneş yok burda dedi napıcam ffff

eylülde makarna olsun yada kavun falan böle katı şeyleri çatala batırıp eline veriyorum o alıp ağzına götürüp yiyo ama kaşıkla şuan veremem heryer mahvolur valla:) elinde sallıyo ilk çünki

elinde sallasa razıyım bilerek tabaktan kaşık kaşık alıp yerlere atıyo.. ruhu pis sanırım benim kızın..

elinde sallasa razıyım bilerek tabaktan kaşık kaşık alıp yerlere atıyo.. ruhu pis sanırım benim kızın..

canım bende çorba yada sulu yemek tarzlarını vermiyorum eline bilerewk bikere denedim kaşıkla kendi yesin diye halının üstü olduğu gibi yemek oldu yağlı salçalı yıkamaya gönderdim hemen mama sandalyesindede oturmuyo birazdaha büyüsün öğrenir

eylülde makarna olsun yada kavun falan böle katı şeyleri çatala batırıp eline veriyorum o alıp ağzına götürüp yiyo ama kaşıkla şuan veremem heryer mahvolur valla:) elinde sallıyo ilk çünki
walla kaan a kavun bile veremem mıncıklayıp önce kafasına sonrada yere dün 1 dilim kek verdim senmisin veren milimetrelerine parçalayıp mutfağın herbir köşesini keke bulamış

oyy maşallah badeye ben önüne yoğurt koysam ailecek yoğurt banyosu yaptırır bizekaydirigubbakcemile3

canım benim koltukların yüzüde çıkmıyo siliniyo sadece bide yağ lekesi falanda çıkmaz kolay kolay öğrenirler nasıl olsa

bende kot etek falan giydirmeye çok hevesleniyorum ama bi yürüse neler alıcamda şimdilik eşofmanla idare ediyoruz:))

eymende ağzından çıkarıp yere atar sonra alır onu yemeye çalışır.yeerdeki cazip geliyor..

ayyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onun agzini yaaaa laf anlatmakda zordur simdi sinan pasama

zeynepppppiwet yemiyorum yemiyorum mmmmmmmmmmmmm tadi cok kotu geliyor bana agzimi bir garip yapiyoooooooooo:sinifsinif::sinifsinif:kokusuda kotu

ben tadını bıle bılmem mesela yemem:) ama alituna yemek zorunda:) kaynana dıyo kendı yemedıgını cocuga ne verıyon. diyom onla ben birmiyiz

yemeğimi koydum ocağa çamaşırlar astım gökşen tv sehpasını bi güzel tükenmezle yazmış onu sildim halılarımda üzüm ve çıkolata olmuştu şimdi çıkardım lekelerini

bende sabah işe gelirken çamaşıe atmıştım eve gidince asarım evi toplarım sabah temizlikte kolaylık olsun..yemek işinede eşim açlık durumuna göre bakarız ben çok aramam deseki bugün yemek yemiyelim aklıma gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…