2009 Eylül Anneleri

kızlar halılardan leke çıkarmanın kolay yolu cif mutfak sprey varya sarı şişede onu sıkın lekenin üstüne biraz bekleyin sonra silin hemen çıkıyo :)

meryem haftaiçi iş yapmam bende yani cuma günleri evin halini görsen hırsız girse bende önce birisi bu eve girmiş diye çıkar gider yani heryer heryerde..cuma akşamda oplarsam haftasonu kolaylık oluyor...bayramda geliyor kayınvalidemin evine temizlikçi almam gerek ..

sorma o motordan bende taktım birtane ama arada o bile kesmiyo zeynep...yeşil mercimeği nasıl pişirdin bende hafta sonu yapmayı düşünüyomda..aayy ben cumalrı yarın hafta sonu diye rahat rahat dağıtıyom sonra toplayacam diye canım çıkıyo valla..

bende alıcam haftaya temizlikçi.. bayramı geçte malum kış temizliği duruyo hala

Son düzenleme:
kıyma soğan dometes salça kavurdum sırayla patates ekledm biraz daha kavurdum sonra mercimeğin kara suyunu çıkarmıştım onuda ekledim karabiber tuz suyunuda ekledim pişiyo :))

bayram dönüşüde kış temizliği için alırım bende.aslında kayınvalideme hiç bişey yapasım yokta .yapınca kulp buluyor yapmasam neler der acep..bayramda memlekete gidecem dedim .iyi sen annene gitte 2 tane misafir kabul edeyim .eymenden kimseyi kabul edmiyorum diyor .. görümcemin kızınada bakıyor.. ama engel eymen şeytan tut bakıcı ayda göster torunlarını diyor..

çok şükür ben kış temiziliğini hallettim bayramada detaya gerek yok çünkü bana misafir gelmez biz gideriz :))

yeşil mercimek çok kullanmam sadece eşim bulgur pilavında seviyor bazen ona katarım..

yok valla zeynep maşallah deyin demeyin. geberticem sizi ya:) diyom bu karılar bu kadarıo nasıl yapıyo ben niye yapamıyorum dıyorum kendımı yıyorum sonra dıyorumkı amannnn boşver yalandır o deyip kendimi avutuyorum :):)

aslında bende sinir olurum birde ayy buzdolabının bile altını sildim. temizdi ama olsun içim rahat etmiyor..demezlermi..bizimmi içimiz geniş onlarmı pimpirikli anlamadım

yemeğin görüntüsüde benim için çok önemli lapa gibi bir yemek yiyemem..tadı nasıl oluyor zeynep..

ben yeşil mercimeği haşlıyorum önce..sonra başka bir tencerede 1 soğan, biber ve domates salçası ve azıcık da un kavuruyorum..mercimek haşlanınca bu karışımı içine atıyorum..biraz da erişte katıyorum..ooohh süper olıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…