2009 Eylül Anneleri

hiç izlemedim. ama cumaları bizim film günümüz geç saate kadar oturup film iziyoruz tabi eymen uyuynca

işleri toparlıyım dedim ama ne evde ne ofiste toparlancak seviyeye getiremedim işleri :))) saldım gitti :)))
ya ben mi çok uykucuyum ali efe uyuyunca 11,30 en geç 12 gibi ben de cumba yatak.

ben de hardiske biriktirdiklerimden izlerim tv de dizi izlemiyorum pek öyle bir geçer zamanki hariç tabi:)

meryem ben yalan didim zaten hiç bişi yapamadım :))

iyi tatiller kızlar .umarım haftaya anlatacağınız çok güzel anlar yaşarsınız

zeynep öyle bi geçer zamaki mi dedin..osmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn osmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

baharcım yorulıyosunuz normal yani bütün gün iş eve gel çoçuk ev işi derken çalışanların işi daha zor ha şöyle olucak çalıştığın iş hafif bol maaşlı o zaman rahat olursun tabi oda bu devirde biraz zor :)

bende sendenim meryem yalnız değilsinn

sorma ya ben hep ağlıyom osman a ( yavrum benim ya caroline ı filan yolda görsem saç baş girişicem cemile nin niyetine :)

işleri toparlıyım dedim ama ne evde ne ofiste toparlancak seviyeye getiremedim işleri :))) saldım gitti :)))
ya ben mi çok uykucuyum ali efe uyuyunca 11,30 en geç 12 gibi ben de cumba yatak.

ben 1den önce yatmam.. oldum olası geç yatarım zaten.. bede uyuyunca kendime kalan zamanmış gibi geliyo onda da uyumak istemiyom zaten..birşey de yapmıyom ama illa 1 i görüp öyle yatcam delimiyim ne

eşimle izlediğimiz tek film ve sonunda kesin kavga ediyoruz..siz erkek milleti diye başlıyorum....hatta eşime derim ilerde sevgili bulacaksan şimdiden git beni 4 çocukla hapislere düşürme

badiş bize dizi falan seyretttirmiyo valla..kapatıp duruyo yada oyun oynuyoz sonrada hiçbirşey anlamıyom.. bende cnbe deki dizileri çok seviyomm

ben de geç yatardım önceleri ama uykuyu da çok severim. o da kendime ayırdığım zaman sonuçta :) önceden geç kalkma lüksüm vardı ama bizim evin horozu erkenden dikiyo ahaliyi ayağa :))))

ben de pek dizi seyredemiyorum ya. ali efeyle oyun oyna yedirmeye çalış uyut vs derken gidiyo vakit walla.
zeynepcim aynen dediğin gibi bir iş bulursam söz ilk maaşımla sana güzel bi elbise alcam :)
bu aralar elimi ev işine değdiresim de yok. hiç içimden gelmiyo nedense. bakalım nereye kadar zoraki yapicim.

bi gökşen bi dizi ben öyle idare ediyorum oda sadece salı günü eşim sevmez öyle duygusal dizileri izle desemde izlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…