2009 Eylül Anneleri

çok vahşi bi dizi ya bazı yerlerine hiç bakamıyrum bile milllet birinin karşısın da dayaktan ölmesinden ne kadar zevk alıyo yaw (

onun dışında chuck favorim :)

çok vahşi bi dizi ya bazı yerlerine hiç bakamıyrum bile milllet birinin karşısın da dayaktan ölmesinden ne kadar zevk alıyo yaw (

onun dışında chuck favorim :)

evet öyle birde tarihlerine bakmadan bize barbar derler.. tezarahüratlar falan nasıl vahşice..
ben daha çok komedi ve polisiye dizilerini seviyorum..
benim favorimde bing bang ama bade pek fırsat vermiyo bu aralr yarım yamalak izliyom hep

güle güle canım :)

bing bang de güzel ama ben cnbc e ve tnt deki çoğu dizlerin sezon bölümlerini hepsini alıyorum önceden izliyıorum evde vakit buldukça daha rahat oluyo canım tavsiye ederim tv de durdurma gibi bi lüksün yok :)

slm kızlar nasıllsınız.hafta içi okul hafta snu temizlk.şimdi fırsat buldum ama kimsecikler yk.
yürümeyen bebek kaldımı bzmkii haa yürümüyr.emekemeye başladı.oooooooo kızım dyorum iyiii ileriiysun ama biraz geç deilmi ?güüyr hanım efend.kaydirigubbakcemile3sağlıkları yerinde lsundayerimseniben
geceleri emzirmek çin yanıma alıyorum eylülü sonra tabi uykuu halimle rahatıma gedi bir kaç gece yanımda yatırdım ve snuç artık sürekl yanımda yatmak istiyr.yerine alınca balıyr ağamaya.bu durumu nasıl değişştireblrm.önerlerinizi bekilyrm bana yardımcı olun kızlar.

kellin merhemi olsa kendi basina surermisssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim eylulun kg nasil oldu simdi kac cm kac kg bir ara uzuluxordunda

canım iyi olmanıza çok sevindim...bende sabaha karşı emzirdiken sonra uyku sersemi yanıma yatırıyom ... ama normalde yatıyo yerinde şükür

Son düzenleme:
slm kızlar offf haftasonu bitiyor.ama haftaya 3,5 gün iş var.onun hayaliyle yaşıyorum.

kızlavv oğlum bugün 13 aylık yarın aşısı varmış şimdi haberim oldu. daha doğrusu 15. ay diye aklımda kalmış. su çiçeği aşısı yaptıran eylül anneleri hangi marka yaptırdınız ve fiyatları ne oldu bi yazsanız. yarın sipariş versem herhalde en geç salı yaptırırım

çok yorucu bır haftasonu gecirdim. bana yapışık bir alituna+misafirlerim+zeynebe inat ev işleri:) dün akşam 22 de oğlumu yatırdım hadı dedim anaoğul uyualımazcık. yenı banyo yapmıstım saclardan su damlıyo. yattım uyuduk bi uyandım saat 23) eee osaatten sonrada kalşkılmaz dedım oğlum yatagına ben düzgun yatısa gectık. saclar kurumus ama burnum bıraz tıkanmıs az bi başagrısı. inşallah hastalıga dönmez.

bizde akşam banyo yaptık. eymenin 10 gibi uykusu geldi hadi banyo yaptıralımda iyi uyusun dedik.banyodan sonra çocuğa birde enerji geldi 12 de zor uyuttuk..tabi bende nasıl uyumuşum haberim yok...

Günaydın kızlar....
Dün oğluma ilk adım pogacası yaptım. . dişimiz yolda çıktı çıkacak. Sabah 6 da zıpladı kalktı çok lazımmış gibi.
Meryem öyle sakat işler yapma sinüzüt olursun yahuuu

Ebru yapmam aslında ama dun uyudum işte. Yoksa havlu ıle en azından ıyıce kurularım. Yaa bıde benım oda evın en soguk odası..
Poğcalarınız hayırlı olsunmu denir ne denir:) poğca hakkında fıkrım yok. Diş budayıda yapmadım poğcasınıda yapmadım lan ben nasıl anayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…