günaydın ebru ilk adım poğaçası nedir. nasıl yaptın..
Ebru yapmam aslında ama dun uyudum işte. Yoksa havlu ıle en azından ıyıce kurularım. Yaa bıde benım oda evın en soguk odası..
Poğcalarınız hayırlı olsunmu denir ne denir:) poğca hakkında fıkrım yok. Diş budayıda yapmadım poğcasınıda yapmadım lan ben nasıl anayım:)
Boşver sen o lüzümsüz kaynananı bildiğin kadarıyla sen yap ona da gönder hatta bieln bir komşun varsa ona rica et yaptır kaynanada gönder ve söyle komşum çocuğun dişi morardı diye üzüldü de yaptı hemencecik patlasın diye belki anlar..bizde de var ilk adım poğacasıda acaba sizinki farklımı diye dedim..bende bayramda memlekette yapacam inşllh..diş bugdayını bende çok heveslendim ama yapamadım.ben yapmayı bilmiyorum ama kayınvalidemlerin adete varmış herkes soruyor yaptınızmı diye kayınvalidem ben yaparım demedi bende yalvarmadım.ama sonra görümcemin kızına yaptı bizede gönderdi...alsanaalsanasmile..ama eymenin son iki dişi patlamadı morardı uç kısmı hatta bu haftada patlatanmazsa doktor açacak yani yapsammı acaba bi tabakta kayınvalideme gönderirirm. hihoyyyt
Yulaya geçmiş olsun canım. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.günaydın herkese..
dikkat et meryem..ilaç da alamazsın şimdi
yula da hasta..burnu tıkalı..öksürüyor..dün acile götürdük, peditusla serum fizyolojik verdi..
3 gecedir uyumuyorum..eşim de şehir dışında
yula ya gecmiş olsun reyhan ya.. su havalar çok sakat. evde kım bakıyorsa ıhglamurda versınler rahatlatıyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?