2009 Eylül Anneleri

günaydın ebru ilk adım poğaçası nedir. nasıl yaptın..

Bende burdaki meraklı annelerden duydum. Komşumda söyleyeince yapayım dedim. Poğaça yapıyorsun çocuklara dağıtıyorsun. Onlar yiyip koşturuyor yeni yürümeye başlayan çocukta onlar gibi koşsun yürüsün diye yapılıyormuş.:)))

bizde de var ilk adım poğacasıda acaba sizinki farklımı diye dedim..bende bayramda memlekette yapacam inşllh..diş bugdayını bende çok heveslendim ama yapamadım.ben yapmayı bilmiyorum ama kayınvalidemlerin adete varmış herkes soruyor yaptınızmı diye kayınvalidem ben yaparım demedi bende yalvarmadım.ama sonra görümcemin kızına yaptı bizede gönderdi...alsanaalsanasmile..ama eymenin son iki dişi patlamadı morardı uç kısmı hatta bu haftada patlatanmazsa doktor açacak yani yapsammı acaba bi tabakta kayınvalideme gönderirirm. hihoyyyt

günaydın herkese..
dikkat et meryem..ilaç da alamazsın şimdi
yula da hasta..burnu tıkalı..öksürüyor..dün acile götürdük, peditusla serum fizyolojik verdi..
3 gecedir uyumuyorum..eşim de şehir dışında

yula ya gecmiş olsun reyhan ya.. su havalar çok sakat. evde kım bakıyorsa ıhglamurda versınler rahatlatıyor baya

Boşver sen o lüzümsüz kaynananı bildiğin kadarıyla sen yap ona da gönder hatta bieln bir komşun varsa ona rica et yaptır kaynanada gönder ve söyle komşum çocuğun dişi morardı diye üzüldü de yaptı hemencecik patlasın diye belki anlar..
Yulaya geçmiş olsun canım. Böyle böyle bağışıklıkları güçleniyor.

geçmiş olsun bebelere grip olsunlar da derinlere inmesin .büyük küçük herkes hasta

günaydın hasta bebeklere geçmiş olsun bende geçen hafta çok hastaydım yattım gözlerim falan çok aktı baktım oğlumunda gözler sulanmaya hapşurmaya başladı hemen ilaçla önüne geçtik şükür yaşasın bu hafta 3.5 gün çalışıyoruz

evet bu 3,5 olayı iyi oldu.keşke hergün bayram olsa..bende dün öksürürken ben öksürdükçe eymende bana bakıp öksürüyor. oyun sandı herhalde.

slm kızlar
biz hala hastayız. kızımda eklendi üstüne.
meryem hastalığa resmen davetiye çıkarmışsın
bari sıcak tutmaya çalış kendini.
reyhancım yulaya çok geçmiş olsun.
sonbaharla birlikte hastalıklarda başladı .((

tünaydın iyi haftalar dilerim hepinize
bilgisayar başına oturmak benim için artık lüks oldu yağız fırsat vermiyo kendi geçiyo başına kazayla sandalyeyi masanın önünde bıraktıysak vayy halimize,yağız hasta toparlanamadı hala

meryem kazasız atlatırsın inş. benim öle çok yatmışlıgım vardır ve sonuç sinüzitli bi baş

reyhan yulayada geçmiş olsun

Son düzenleme:
filizcim sizede geçmiş olsun canım benım ne oluyo yahu saglam olan sıpa varmı diye sormak lazım dökülüyoz hepimiz

gülcancım yağız'ada çok geçmiş olsun.
gerçekten lüks artık çoğu şey.
bahar nerde bu arada, genelde görürdüm
yazılarını bişey yok dimi?inşallah iyidir.

kızlar valla hasta olmadan atlatırsam ne mutlu:)
filiz sizede gecmiş olsun.
bahar iyi domuz gibi ne olcak ona ya:)

meryeeeeeeeeeeeem!!!! hemen fikfik hemen dedikodumu yapıyon dimi... walla sürünüyorum kızlar. hastayım ciğerlerim ağrıyo resmen. ali efeden fena kaptım hastalığı. beyfendi düzeldi kıç atıyo ben devrildim devrik lider oldum DD aman o iyi olsun da ben düzelirim bi şekilde sorun değil.
hasta olan bebişlere annişlere geçmiş olsun diliyor işlerime dönüyorum :))))

:)))))))))))))))))
geçmiş olsun baharcım.
yeterki çocuklar iyi olsun.
öyle yada böyle biz bi şekilde atlatırız.

filiz reyhan sağolun kızlar. walla işyerinde yapıyorsam yapıyorum nazı. evde ali efe ile uğraşmaktan hastalığımı unutuyorum.
meryem kız olsun ben seni böyle de seviyom :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…