bahar hanım cumartesi optimumda geziyordunuz. yakaladım sizi:)))
anow kız insan bi ses etmez mi aşkolsun :)
anladım canım. merhabalaşırdık ne güzel. oğluşunu severdim ben de.haklısın önce eşini gördüm karşımdan geliyodunuz ben bunu nerde gördüm derken baktım arkadan siz oğluşun ve babaanne en üst kattaydık öle dalgınlığıma geldi zaten sonrada göremedim
ya dün akşam ağırlaştım sümeyye haftasonu bişeyim yoktu. ha olsa da çıkardım oğlumu haftaiçi çıkaramıyorum çok fazla bari haftasonu çocuk gezinsin dimi :)valla düşünüyorum nerde yine bi şapşallık yaptım diye...kimsenin kuyruğuna basmadım demekki...sesi çıkan yok...
bahar faceden hastayım yaz avmlerden çıkma....:))) bayramada az kaldı...akşam hesapladıkta 1 aylık maaşımla ineğin 1 ayağını ancak alabiliyoruz
anladım canım. merhabalaşırdık ne güzel. oğluşunu severdim ben de.
ya dün akşam ağırlaştım sümeyye haftasonu bişeyim yoktu. ha olsa da çıkardım oğlumu haftaiçi çıkaramıyorum çok fazla bari haftasonu çocuk gezinsin dimi :)
evet neyse birdahakine inşallah buralarda buluşursanız oğlumla bende katılmaktan mutluluk duyarız ben ali efeyi sevdim uzaktan göründüğünden daha tatlıı
saol canım. aslına havalar tam bozmadan bir buluşma ayarlasak güzel olur da istanbullu hatunlardan talep yok bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?