2009 Eylül Anneleri

sev tabi beni bahar:) ohh ne guzel koca iş yerındede ona nazını orada yaparsın bizim o fırsatımızda yok:)

bugün yüreğim pır pır ediyor.içimde tatlı bi telaş var. nedendir bilmiyorum umarım hayırlıdır...ama yüzümdeki gülümsemeyi silip atamıyorum..

selam kızlar.. hasta anne ve bebciklere geçmiş olsun.. bende bu hafta sonunu kırgın atlattım boğazım ağrıyo sesim çok fena..neyse bebeciklere birşey olmasında biz çekerizz...

valla düşünüyorum nerde yine bi şapşallık yaptım diye...kimsenin kuyruğuna basmadım demekki...sesi çıkan yok...
bahar faceden hastayım yaz avmlerden çıkma....:))) bayramada az kaldı...akşam hesapladıkta 1 aylık maaşımla ineğin 1 ayağını ancak alabiliyoruz

haklısın önce eşini gördüm karşımdan geliyodunuz ben bunu nerde gördüm derken baktım arkadan siz oğluşun ve babaanne en üst kattaydık öle dalgınlığıma geldi zaten sonrada göremedim
anladım canım. merhabalaşırdık ne güzel. oğluşunu severdim ben de.
ya dün akşam ağırlaştım sümeyye haftasonu bişeyim yoktu. ha olsa da çıkardım oğlumu haftaiçi çıkaramıyorum çok fazla bari haftasonu çocuk gezinsin dimi :)

evet neyse birdahakine inşallah buralarda buluşursanız oğlumla bende katılmaktan mutluluk duyarız ben ali efeyi sevdim uzaktan göründüğünden daha tatlıı

iyi yapmışın bahar.bizde pazara gittik .ist daki mahalle pazarımızın yanında.( fatih çarşamba pazarı) minyatür gibiydi başıyla sonu gözüküyordu.oysa ne hayallerle gitmiştim...ama eymende hava almış oldu benimle birlikte..

evet ya süper olur sizlerle tanışmak isterimm geç oldu ama :)) güç olmasın

tamamdır reyhan seni de not aldık. filiz reyhan meryem gelir. bu tarafta yaparsak zeynep gelir. başkaaaaa duyuralım ve organizasyonu yapalım bakalım

bizde her hafta sonu çıkıyozz.. burnumuzdan geliyo ama bade hanım koşturmayı çok seviyo.. birde bu hafta ona oyuncak bebek arabası aldık.. süre süre gezdi sıpa.. bizde emir eri gibi arkasında.. tabi biz hiçbir mağazaya giremedik.. dolaştık geldik sadece..bende çok severim pazar gezmesini yaa.. zaten benim pazar anlayışım tekstil ama gidemiyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…