2009 Eylül Anneleri

valla sanırım benim hastalıkta ilerliyo.. iyice kötü hissetmeye başladım bugün.. birde üstüne müfettişler gelecekmiş offf

kendinize iyi bakın kızlar..biz kendimizi feda ediyoruz çocuklarımıza evimize ama unutmayın hasta olduğumuzdada sorumluluklarımız aynen devam ediyor.çocuklar hastalıktan anlamıyor.ben hafta sonu 5 dk uzandım elim yataktan sarkmış bir acıyla uyandımki eymen parmaklarımı kemiriyor...

kız naptın yavruyu aç mı bıraktınn :)))

yok be uyandırmak için yapıyor gözümü açtım gülerek bi kaçıyorki sıpa yakalrsam ısıracam dedim.eşimde başedemiyor içerde illa yattığım odaya gelecek.neyse yatmayım dedim kalktım..

emin ol hasta olmamak daha büyük dert şu şartlarda ben regli olunca derin bi ohhhhh çekiyorum

sağol meryem
bize eşim taşıdı hastalığı sağolsun
eda çok hasta sayılmaz şimdilik sadece burun hırıltısı ve hafif halsizliği var
bu kadarla kalır inşallah

eylul ıhlamur falan versınler bol bolda c vıtamını tabı cocuk yakalanmasın. bız neyse her turlu atlatırız da

eylül sana da geçmiş olsun filiz seninki zaten aylık yakınmalardan :)
bizde de önce babanem sonra aliş şimdi de ben oldum. son kurban babamız olacak korkarım :)))

sağolun kızlar
geçicek inşallah
annem bugün dayamıştır edaya ıhlamuru
üç kişi hafta sonu 3 kilo mandalina bitirdik :)
bahar sizin babanız da siz iyileştikten sonra hasta olmasın da başa dönmeyin Allah korusun
kızlar ben kaçtım yarıngörüşürüz inşallah
herkesein bebişlerine bol iştahlı bir akşam ve deriiinn uykulu bir gece diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…