2009 Eylül Anneleri

eylül uyarın iyi oldu ben hemen bulaştırayım da geç kalmayaluım dimi. neyse operasyon başlasın madem. haydin ben de kaçar Allaha emanet olunç

kızlar nasılsınızzzzzzzzz,bzde dişlerle ugrasıyoruz bu arada sormak istedigim bişey var benm kızım çooook terlıyo özellkle gece yatarken feci terlıyo normal mi bu? szde de var mı?

bugun topik hastalıktan kırılmış herkese çoook geçmiş olsun bu hastalıklar bitsin yerine uzun bir süre başağrısı bile gelmesin inşallah :))

buluşmadan bahsededilmiş bu tarafta olursa ben de gelirim ama karşı olursa eşimin götürebilceğini sanmıyorum (( ayrıca otobüslede gelemem çünkü geçen sefer berbat bi tecrübe yaşadım bi daha da otobüsle bi yere gitmem

uykudan gözlerimi açamıyorum eymen geceleyin çıldırdı.ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı..üstüne regli olacak gibiyim.

herhalde canım ya...ne yaşadığımı anlamaya çalışıyordu herhalde. aman Allahtan erkeklerrin reglisi yok ..bi biz kıvranıyoruz bizden sonra kocalarımız

günaydın kızlar. ali efe de 7 de uyandı. zaten birkaç saat döndön uyudu burnu tıkalı diye kuzum. sabah uykusunu da alamayınca baya zorladı beni mızmız. doktora götürcem 1330 a randevu aldım. dün akşam güldürürken damağında kırmızı şişlik gördüm böyle su toplamış gibi ödüm koptu. babanem azısı patlıyo dedi. ay kıyamam ağzının suyunu tutamıyordu kuzum ondanmış demek. gerçi bakalım bugün doktor baksın ne dicek. beni sorarsanız kendi hastalığımı unuttum. kaynımla eltim yemeğe geldiler akşam. zaten kırkyılda bir görüşüyoz yok gelmeyin denmez. ama iyi oldu hastayım deyip devrilmedim :)

evet evet haklısın erkekler hasta masta olmasınlar
ben o kadar naz çekeceğime ağrıyı kendim çekerim daha iyi
hamileyken eşim diyodu ki keşke doğum ağrılarını ben çeksen seni ağrı çekerken görmek çok daha zor
ayy yok dedim sen bi gripken nazından öldürüyosun bi de doğum sancısı çeksen dünyaları yıkarsın

ben doktoruma eşimde doğuma girebilirmi demiştim doktorumda sümeyye sen kocandan daha dayanıklısın bi tanede kocanın başına doktor dikmek gerekli demişti..muayene esnasında öyle heyecanlı oluyorduki

bizde bugun dr yolcusuyuz baharlardan kıskandık:)
alitunanın kolunda impetigo diye bişey cıktı. ılac kullandık gectı gıbı oldu. dun baktım yuzunde onceden sınek ısırıgı vardı o ısırıklar kabarmıs gibi yanına bı tane yenısı eklenmiş. ayagında kıpkırmızı kocaman sıcak bişey cıkmıs. canım gitit çok uzuldum. bir dr bulduk bakalım ınsallah ıyıdır.

kızlar dün eymenin altını değiştiriken poposunun kenarında pişik gibi değil hafif kabarıklar vardı .normalde ben prima kullanıyorum ama kayınvalidem arada molfix bağlıyor acaba ondan alerjimi yaptıki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…