Filiz gözünüz aydın..
mügecan ben kendısıne faceden mesaj atarım sana dönüş yapar. bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. bu arada o arkadasımızın bebeğinde su an hiç bir problem yok..
baharcım
murat kandemir..kızıltoprak hsbc'nin üstünde..bp ile karşılıklıymış..0216 450 43 00..
Çoook ama çook teşekkür ederim canım... İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki...
Çoook ama çook teşekkür ederim canım... İyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki...
teşekkür ederim reyhancım. özel sanırım bu dr. not aldım numarasını şu su çiçeği aşımızı atlatalım arıcam.
Filiz gözünüz aydın..
mügecan ben kendısıne faceden mesaj atarım sana dönüş yapar. bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. bu arada o arkadasımızın bebeğinde su an hiç bir problem yok..
benim oğlumun da böbreklerinde biraz sıkıntı çıkmıştı ve benim onu besleyen damarlarımdan biri yüksek direnç gösteriyordu. ama şükürler olsun sapasağlamız şuanda. sen içini ferah tut bolbol dua et Allah yardımcın olur. sağlıklı doğumlar diliyorum
rica ederim. umarım hersey çok iyi olur..
ben cevap yazayım :)
tümsek olması gerekmiyor ilk başta..ilk adım olduğu için..
iyice yürüdükten sonra ortopedik giydiriliyor..yani tümseklilerden :)
Anladım canlar teşekkür ederim.ben demek istedıgını anladım ebru. bizimkinde o cıkıntı yok
Bende 2-3 hafta sonra almayı planlıyorum. 1 haftadır yürümeye başladı. Ay yürüyüncede pek şeker oluyorlar yaa.ebru fikfik mi cikcik mi bilemem valla çenemin terazisi yoktur benim. ayakkabı konusunda madurum. haftasonum ayakkabı bakmakla geçti. içime sinen bişi bulamadım bulduğumu da ali efeyle denemek kabustu parmaklarını aşağı kıvırıyo o ayakkabıyı giydirebilene aşkolsun. boynerdeki kız da iyice yürümeye başlasın birkaç hafta bekleyin sonra deneyerek alın dedi. biz de ona karar verdik. şimdilik evdekilerle idare edicik
Benim oğlumunda kalbinde milimetrik kistler çıkmıştı. Çok şükür bir sorunumuz yok ne kistli bir topikmiş burası yahuu.benim oğlumun da böbreklerinde biraz sıkıntı çıkmıştı ve benim onu besleyen damarlarımdan biri yüksek direnç gösteriyordu. ama şükürler olsun sapasağlamız şuanda. sen içini ferah tut bolbol dua et Allah yardımcın olur. sağlıklı doğumlar diliyorum
teşşekür ederim şu hemoglobinide düzelse
1 yaş aşılarını 22 eylülde yaptırdım artık su ççiçeği aşısını yaptırabilirmiyiz 1 ay geçti eczaneden alıp sağlık ocağaında yaptırabilecez değilmi
1 yaş aşılarını 22 eylülde yaptırdım artık su ççiçeği aşısını yaptırabilirmiyiz 1 ay geçti eczaneden alıp sağlık ocağaında yaptırabilecez değilmi
ne var hemoglobininde?
bizim de kansızlık sorunumuz vardı da çözüldü çok şükür..
bir hematologa götürdük..normal çocuk doktorunu aşıyor böyle konular çünkü
suçiçeği aşısı canlı aşı olduğundan soğuk zincir takip etmesi gerekir..
buzla götürmen lazım..dikkat![/QUOT
dikkat ederim
hemoglabin seviyesi düşükmüş bende hematoloğa götüreyim öleyse
suçiçeği aşısı canlı aşı olduğundan soğuk zincir takip etmesi gerekir..
buzla götürmen lazım..dikkat![/QUOT
dikkat ederim
prof.dr.cengiz canpolat var
marmara üniversitesi ve acıbadem kozyatağında çalışıyorum..
günaydın .fgece gece muhabbet bayyaaa kaynamış yenilere laflar atılmış cvp verme hakkımı kullanıyorum..nerden bileyim eylülde doğuuracağımı ben ekim annesi olcaktım oraya takılıyordum işten fırsat buldukça.doğumdan sonra takıldım..ayrıca eskiye rağbet olsaydı cicişler................
off keske gece girseydim bileydim o saatte uyanıktımda. sümeyye kişiselleştirme bence. eski hali çok farklıydı buranın hepimiz zaten özlüyoruz o gunlerı. yazdıkarınınn hepsi doğru. öğlene kadar işe gelmesem tlf unumu muhakkak arayan olurdu noldu dıye..
reyhan o yapılanlar geyik değil canım eskiye dem vurmak. ne kadar içten yazmışlar tüm duygularını. keşke herkes yapsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?