hemoglabin seviyesi düşükmüş bende hematoloğa götüreyim öleyse
prof.dr.cengiz canpolat var
marmara üniversitesi ve acıbadem kozyatağında çalışıyorum..
saol cnm hemen araştıracam
hoşgördük baharcımmmm nasılsın arkadaşımm... yeter çok uzak kaldık ama artık geldik :)))
canım benimmm valla sizi çok özledim yaa.. izmir güzeldi.. burdan mocibitumu mozikicumu ne öle bi kız varmış onu gördüm:)))))))))))))))))
valla hastalığımda geçtiii moralsizliğimdeeee bomba gibi geldim eve gerii :)))))
burdanda iyi haberler alınca daha iyi alıcam oda ayrı :))))
ha evet görüşmüşsünüz o kızla. neydi ya micibitu muydu :))))) ya bayıldım resimlerinize. aranızda olmayı bolbol sohbet etmeyi nasıl isterdim. ama malum ali efe şişede durduğu gibi durmuyor. bak kızlar ne güzel uslu uslu oturmuşlar :)
anacım en uslu maşallah 41 kere ezgi naz dı....
su beliz desen mıy mıy mıy kucak istedi......
defnede yemem içmem tripleri :)))))
esra desen zorla yedi ama kucak bucak falan derken akşamda alınan şekerden alerji olup acillik oldu... aslında ekşın bi gündü yani :)))))
resimlerdeki gibiydi diyemiiciim ama çok güzeldii gelen herkesin ayaklarına sağlın inşallah senlede tekrarlıcaz ama bu sefer ali efe ve diğer çucuklar için bi çözğm bulmamız lazım oyun odalı felann :)))
canım meryemcim merhabaaaaa müşerrefim şekerim sende hoşgeldiin :))
aman bakma sen birileri konuşmuş öle boş boş herhalde şimdide densizliğini farkettiki yazmıyo.. neyse :))
evet bir yaş üzeri bebek arabalarında çivili modeller üretilmiş ve hepimizde onu almışızz :))))))))))))))))
ya müge anlıya bakıyorum paranoyak oldum yaaaa çocuğu kendim bile ellemicem nerdeyse....
ne çirkin ne iğrenç şeyler oluyo...
aslında cahilce,uzak ve çirkin gelsede insanın gözü daha açık oluyo bunları ördükçe....
konuşmuyorsam tatsızlık çıkmaması için ayrıca yenilerden kimler var diyen sizsiniz o yüzden eskiye rağbet olsaydı kelimesini kullandım amannn neyse yaptığım densizlik değildi sadece sizin dilinizden konuştum:lepi:canım meryemcim merhabaaaaa müşerrefim şekerim sende hoşgeldiin :))
aman bakma sen birileri konuşmuş öle boş boş herhalde şimdide densizliğini farkettiki yazmıyo.. neyse :))
evet bir yaş üzeri bebek arabalarında çivili modeller üretilmiş ve hepimizde onu almışızz :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?