2009 Eylül Anneleri

hoşgördük baharcımmmm nasılsın arkadaşımm... yeter çok uzak kaldık ama artık geldik :)))

canım benimmm valla sizi çok özledim yaa.. izmir güzeldi.. burdan mocibitumu mozikicumu ne öle bi kız varmış onu gördüm :)))))))))))))))))
valla hastalığımda geçtiii moralsizliğimdeeee bomba gibi geldim eve gerii :)))))
burdanda iyi haberler alınca daha iyi alıcam oda ayrı :))))

ha evet görüşmüşsünüz o kızla. neydi ya micibitu muydu :))))) ya bayıldım resimlerinize. aranızda olmayı bolbol sohbet etmeyi nasıl isterdim. ama malum ali efe şişede durduğu gibi durmuyor. bak kızlar ne güzel uslu uslu oturmuşlar :)

oyy gamse hanımda buradaymıs:) naber belizimin anası..
valla bahar bende şoktayım alıtunanın arabasında cıvbı falanmı oturur oturmaz kalkıyor:)

slm kızlar öncelikle ali tunama ve ali efeye çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda şifa versin paşalara
sonrada dün geceyi bazıları ya kıskandı ya yanlış anladı yada burayı kişisel kendine özel bi platform olarak gördü sanırım hoş olmayan bişey söylemiş eskiye ( rağbet olsaydı )....
yeni eski terimi ne kadar kullanılmış birileri lafmı söylemiş onlara okuyan varsa söylerse sevinirim

anacım en uslu maşallah 41 kere ezgi naz dı....
su beliz desen mıy mıy mıy kucak istedi......
defnede yemem içmem tripleri :)))))
esra desen zorla yedi ama kucak bucak falan derken akşamda alınan şekerden alerji olup acillik oldu... aslında ekşın bi gündü yani :)))))
resimlerdeki gibiydi diyemiiciim ama çok güzeldii gelen herkesin ayaklarına sağlın inşallah senlede tekrarlıcaz ama bu sefer ali efe ve diğer çucuklar için bi çözğm bulmamız lazım oyun odalı felann :)))

evet yaa iyi kızdı sağolsun güzel bi gün oldu :))))

ali efeye laf yokkkkkkk kuzum ya nasıl özledim o gülüşünü anlatamammm
kızlar uslu uslu resimlerde duruyor kız oldugu belli işte resim çekilecek hemen poz veriyorlar :))))
yoksa beliz kurtlu arabadan tepetaklak düşecek diye yürek kaldırıyor hatun kendini bağlatmıyo bile :))

canım meryemcim merhabaaaaa müşerrefim şekerim sende hoşgeldiin :))
aman bakma sen birileri konuşmuş öle boş boş herhalde şimdide densizliğini farkettiki yazmıyo.. neyse :))
evet bir yaş üzeri bebek arabalarında çivili modeller üretilmiş ve hepimizde onu almışızz :))))))))))))))))

evet maşallahh ezgi naz baya uyudu zaten ne yüzünü görebildik ne sesini duyabildik :))
defne 1 lokmayı kesin 6 dakka tutuyor agzında, ağzı dışında her yeri yiyor yemeği :))
esracım narin meleğim bi şekerle kurdeşen oldu akşamın sonunda biz kurtlandık doğru hastaneye o yağmurda ben telaş içindeyim eşim öyle derken akşam eve 11 i geçiyordu geldik gece saat 12 de sağolsun arkadaşlarım tek tek aradılar :)))

ya müge anlıya bakıyorum paranoyak oldum yaaaa çocuğu kendim bile ellemicem nerdeyse....
ne çirkin ne iğrenç şeyler oluyo...
aslında cahilce,uzak ve çirkin gelsede insanın gözü daha açık oluyo bunları ördükçe....

hoşbulduk canımmmm
işte seninde dedigin gibi ortam çok boş kalmış :)))))
benzetme süper olmuş kızlar çivili vallaha harbiden (

oofff yaa o kadını sevmiyorum o proğramıda içim dayanmıyo neler var yaa Allah korusunn

ooooo müşüm moncukum gelmiş hoşgelmiş... (ben de topiğin piyanist şantörü oldum gene he)
reyhan en kısa sürede programlıyalım walla. aslında 29 ekim de tatil herkese ama... ne etsek?
ay bizim arabayı da biz süs niyetine gezdiriyoz yanımızda. her çıkışımızda bir umut 10 dk oturuyo sonra ııııııııh ıhhhhh kucak :)
meryem tamam ben de micidibu dedim işte :))))

konuşmuyorsam tatsızlık çıkmaması için ayrıca yenilerden kimler var diyen sizsiniz o yüzden eskiye rağbet olsaydı kelimesini kullandım amannn neyse yaptığım densizlik değildi sadece sizin dilinizden konuştum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…