2009 Eylül Anneleri

hoşbuldumm şekercimmm ol vallaha oll özledim bu hallerini hallerimizi :)))
bende geliyom buluşmaya :))

oyy müşüm de geldi. hoşgeldin canımcım. çok sağol yaa..

hoşbulduk tatlım. inşallahh yapacaklarınız işe yarar ve o yara geçer kısa zamanda
neler duyuyoruz neler öğreniyoruz bu bebeler sayesinde yaaa

günaydınlar herkese :)
Rabbim yavrularımızla sağlıklı,huzurlu,mutlu günler nasip etsin inş.
insan olan bitenleri gördükçe yavrusuna daha da bi farklı bi gözle bakıp seviyo ve küçük şeylere takılıp üzülmenin ne kadar gereksiz olduğunu,hayatın ne kadar kısa olduğunu anlıyorum.
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş.

umarım rahatsız bebişlerimiz sağlıklarına kavuşmuştur.
biri yazı versin ecalesinden oğlum uyanıcakkk :)

büyüksün abla...ne yüce tavırlar....
biz espri yaptık takıldık sen işkillendiysen o ayrı....
bence sen burayı gereğinden fazla sahiplenmişsin accık ayar ver kendine cicişş olurmu?
hem sizin diliniden konuşmak ne demek yaa? cicişşşşş accık düşünde konuş.....

işte böle yapıyolar sonra laf söyleyince mimleniyoruz abi.. şuan apzımı açsam varyaaaaaaaaaa
neyse..........

yenilerden kimler var kelimsenin kullanıldığını hiç hatırlamıyorum hatılasamda açıklama yapmak gereği duymam bu alıntı yaptığım mesaja karşı
bizim dilimizi sen daha bilmiyorsun canım bu yüzden aynı dili konuşmuyoruz

ela dan haberlerim var bu arada,merak edenlere ;
çok sıkılmış alışmış yeni evine bugün neti bağlanıcak sanırım
kısa zaman da kk ya katılıcak

Son düzenleme:
evet dün yenilerle ilgili söylkenmiş bişey hatırlamıyorum okuduklarımın hepsini ahh keşkee diyerek okudum. keşke eskısı gibi olabılse herkes herseyını acık yureklılıkle paylaşsa. 5 kayıtlı 5 misafir ne kadar az bi sayı asla 15 kayıtlının altına düşmezdfik

neyse bizi bilen biliyo boşver meryemcim ben takmıyorum kimseyi sende takma :)))

valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)

yaa meryem dün baktım gamma ( deniz ) gelmiş baya olmuş ama nasılmış neler yapmış neden gelmemiş :))))
birde gelince söylede doğuma aylarrrr varken açtığı doğum hikayeleri topiğine hikayesini yazıversin geçte olsa :))))))

evet canım arada geliyor denizde. girememiş oda. bak bu haftada hiç gelmedi. söylerim:) bir hevesle actı topığı okadar dahası yok:)

valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)

bende seni seviyom ama daha çok bebeni :))))))))
gamze iyi kızdır bebesi dünya güzeli hele gelde sen görürsün onuda diğer bacılarımıda :))))

bende senin kızını sevıyorum ama ellere yar olacak diye korkuyorum:)

aman gamzenın neresi iyi Allahasen:)

bende senin kızını sevıyorum ama ellere yar olacak diye korkuyorum:)

aman gamzenın neresi iyi Allahasen:)

hahahahhhh oldumu oldu kızım yaa
laf ağızdan beri kere çıkar ben dedimki senin geleceğin zaman ilk gelen kızı kapar :)))
özgecim taa almanyalarda delirmişti sen martta geleceksin diye aradı ocakta gelecez dedi kız bizimdi bizim kalacak dedi :))))))))
azcık kaçık falan ama gamze iyidir yaa minik kuşum o benim kaydirigubbakcemile3

mnayak o ya yazmıs hemen duvarıma :) ohh ben gelıyom alıcam kızı diye:) izmirede gelecekler dimi..

meryem seni ve özgeyi çok seviyom kızım yaa şu muhabbetlere eşimle çok gülüyoz
özgenin facedeki paylaşımına bayıldım senin cevabına falan çok yaşayın emii sizz :)))))

mnayak o ya yazmıs hemen duvarıma :) ohh ben gelıyom alıcam kızı diye:) izmirede gelecekler dimi..

ocakta bi hafta için gelecekler cumadan gelip pazar akşamı dönecekler inşallah
evet ya okudum çok güldüm :))
önce bana dediki ara meryemi söyle söyledinmi dedi yok kızım dedim söylemedim kesin değildi geleceğiniz gelecem kesin dedi ok. dedim hemen yazmış senin duvarına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…