ooooo müşüm moncukum gelmiş hoşgelmiş... (ben de topiğin piyanist şantörü oldum gene he)
reyhan en kısa sürede programlıyalım walla. aslında 29 ekim de tatil herkese ama... ne etsek?
ay bizim arabayı da biz süs niyetine gezdiriyoz yanımızda. her çıkışımızda bir umut 10 dk oturuyo sonra ııııııııh ıhhhhh kucak :)
meryem tamam ben de micidibu dedim işte :))))
oyy müşüm de geldi. hoşgeldin canımcım. çok sağol yaa..
konuşmuyorsam tatsızlık çıkmaması için ayrıca yenilerden kimler var diyen sizsiniz o yüzden eskiye rağbet olsaydı kelimesini kullandım amannn neyse yaptığım densizlik değildi sadece sizin dilinizden konuştum:lepi:
konuşmuyorsam tatsızlık çıkmaması için ayrıca yenilerden kimler var diyen sizsiniz o yüzden eskiye rağbet olsaydı kelimesini kullandım amannn neyse yaptığım densizlik değildi sadece sizin dilinizden konuştum:lepi:
evet dün yenilerle ilgili söylkenmiş bişey hatırlamıyorum okuduklarımın hepsini ahh keşkee diyerek okudum. keşke eskısı gibi olabılse herkes herseyını acık yureklılıkle paylaşsa. 5 kayıtlı 5 misafir ne kadar az bi sayı asla 15 kayıtlının altına düşmezdfik
müşerrefff moncukum sensin ay benim jeton yeni düştü yafff :s
valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)
evet canım arada geliyor denizde. girememiş oda. bak bu haftada hiç gelmedi. söylerim:) bir hevesle actı topığı okadar dahası yok:)
bende senin kızını sevıyorum ama ellere yar olacak diye korkuyorum:)
aman gamzenın neresi iyi Allahasen:)
mnayak o ya yazmıs hemen duvarıma :) ohh ben gelıyom alıcam kızı diye:) izmirede gelecekler dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?