günaydınlar herkese :)
Rabbim yavrularımızla sağlıklı,huzurlu,mutlu günler nasip etsin inş.
insan olan bitenleri gördükçe yavrusuna daha da bi farklı bi gözle bakıp seviyo ve küçük şeylere takılıp üzülmenin ne kadar gereksiz olduğunu,hayatın ne kadar kısa olduğunu anlıyorum.
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş.
umarım rahatsız bebişlerimiz sağlıklarına kavuşmuştur.
biri yazı versin ecalesinden oğlum uyanıcakkk :)
valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)
bende seni seviyom ama daha çok bebeni :))))))))
gamze iyi kızdır bebesi dünya güzeli hele gelde sen görürsün onuda diğer bacılarımıda :))))
bende senin kızını sevıyorum ama ellere yar olacak diye korkuyorum:)
aman gamzenın neresi iyi Allahasen:)
hahahahhhh oldumu oldu kızım yaa
laf ağızdan beri kere çıkar ben dedimki senin geleceğin zaman ilk gelen kızı kapar :)))
özgecim taa almanyalarda delirmişti sen martta geleceksin diye aradı ocakta gelecez dedi kız bizimdi bizim kalacak dedi :))))))))
azcık kaçık falan ama gamze iyidir yaa minik kuşum o benim kaydirigubbakcemile3
bende seni sevmiyom napim yani ama şurda nezaketten ses çıkarmıyom bak susuyosam büyüklüğümden (ebat olarak yanii :)))) )
kendime marta kadar zaman verdim dahada seni sevemessem zorlamıcam selam bile vermem bil yani :))))))))))))))))))
canım yaaa saol valla sende olmasan:)))))
saol gerçekten saol.. bak efendi günümdeyim susuyosam efendiliğimden :))))))
10 marta geri saım yapıyom.... olmadı seni parçalıcam kemiklerini saycam :))))
kaçık minik kuşmuuuuuuuuuu ömrüü yidiiiiinnnn ama ben seni görecem izmirdee ozaman nere gaççan bakalımm :)))))))))))))
ya hakkaten eskiden aşağısı ne dolu olurdu beeee..
AMA ESKİYE RAĞBET OLSA BURAYA CİCİŞ YAĞARDI DEMİ LAAAYN :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?