2009 Eylül Anneleri

dua ma da kimse bi AMİN demedi be

valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)

bende seni sevmiyom napim yani ama şurda nezaketten ses çıkarmıyom bak susuyosam büyüklüğümden (ebat olarak yanii :)))) )
kendime marta kadar zaman verdim dahada seni sevemessem zorlamıcam selam bile vermem bil yani :))))))))))))))))))

bende seni seviyom ama daha çok bebeni :))))))))
gamze iyi kızdır bebesi dünya güzeli hele gelde sen görürsün onuda diğer bacılarımıda :))))

canım yaaa saol valla sende olmasan :)))))

bende senin kızını sevıyorum ama ellere yar olacak diye korkuyorum:)

aman gamzenın neresi iyi Allahasen:)

saol gerçekten saol.. bak efendi günümdeyim susuyosam efendiliğimden :))))))
10 marta geri saım yapıyom.... olmadı seni parçalıcam kemiklerini saycam :))))

kaçık minik kuşmuuuuuuuuuu ömrüü yidiiiiinnnn ama ben seni görecem izmirdee ozaman nere gaççan bakalımm :)))))))))))))

ya hakkaten eskiden aşağısı ne dolu olurdu beeee..
AMA ESKİYE RAĞBET OLSA BURAYA CİCİŞ YAĞARDI DEMİ LAAAYN :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

tatlışkommm bebem minik kuşum güzel gözlüm öyle dimedim yanlış yazmışım affettt :))

gamze karısı gamze karısı bana bak buranın müdürü benim:) 10 marta kadar beni sevdin sevdin sevmedin 10 martta zorla sevdiririrm:)

ya hakkaten eskiden aşağısı ne dolu olurdu beeee..
AMA ESKİYE RAĞBET OLSA BURAYA CİCİŞ YAĞARDI DEMİ LAAAYN :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

şimdide dolu olurda bazıları kaçıyo bazıları çekemiyo ondan gülyabaniler çoğalıyo :)))
ciciş yağsında cicişşşşşşş sevelim bacıımmmmm

oğlışa ilaç götürecvektı heralde eve gitti yemegınıde yer gelır. gercı haber verırdı. dun elektrıklerı gıttı yınemı gitti acep

anladım cnm ben esra yı uyutcam yemek yapcam evi toplaycam çok işim varr çokkkk (((
çıkmam lazım artık kızlar öptüm hepinizi gelebilirsem gelirim gene

ahh canım müş.üm bemiiiimmm hiç ben sene gıyarmıyım :)))
o meyrem denen gadınlan sorunum var duygularımı zorluyom ama olmuyo belki 10 marta olur.....
meyrem gız bi 10 martta izmire gelde öpesende barışak :)))))))))))))))))

gız ben gelsem benide öpermisin :Saruboceq:vereliniortak

sataşma amaçlı değil...

slm kizlarrr
meryemcim gecmis olsun canim insallah cabuk gecer.
baharcim sanada gecmis olsun.bebelerimize yazik yaaa onlara bise olmasinn...
meryem dedikodumu ne yapiyon leennn:))))cok seviyorum kizim ben seni.ama baska gelin bul napiiimm:)))

yalnız izmire gelen beni öpecek öle anlaştık...
not: sataşma amaçlı değil bilgilendirme amaçlıdır :)))))))))))))))))))))))))

selam kızlar ... ben geldim.. ali efeye geçmiş olsun..ali tunamıda yemesin o böcükler.. yarın yarım gün ne güzellll şimdiden çok mutluyumm

öperim ne olacak izmire bi gidebilsem yeterki....:1hug:

hüsniye evet 3,5 gün izin yat yat bitmez...

ay beni merak eden canlarım elentirinkler gitti de iki gündür mağara dönemine geri döndük :))) şimdi de vodemmidir nedir onla bağlandım birazdan geri vercem
ciciş biciş muhabbetinize çok güldüm yaaaa... delisiniz ne diyim. sevirem sizi bacılar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…