Ben senin kötü niyetli olarak bişey yazmadığının farkındayım.konuşmuyorsam tatsızlık çıkmaması için ayrıca yenilerden kimler var diyen sizsiniz o yüzden eskiye rağbet olsaydı kelimesini kullandım amannn neyse yaptığım densizlik değildi sadece sizin dilinizden konuştum:lepi:
Elayı çok özledim psikoloğum benim tez zamanda katılır umarım aramıza.ela dan haberlerim var bu arada,merak edenlere ;
çok sıkılmış alışmış yeni evine bugün neti bağlanıcak sanırım
kısa zaman da kk ya katılıcak
Senin durum taş plaktan bu güne olmuş:))ay beni merak eden canlarım elentirinkler gitti de iki gündür mağara dönemine geri döndük :))) şimdi de vodemmidir nedir onla bağlandım birazdan geri vercem
ciciş biciş muhabbetinize çok güldüm yaaaa... delisiniz ne diyim. sevirem sizi bacılar :)))
slm ben geldim :))
uzun zamandır bu kadar çok sayfa okumamıştım :))
öperim ne olacak izmire bi gidebilsem yeterki....:1hug:
hüsniye evet 3,5 gün izin yat yat bitmez...
slm ben geldim :))
uzun zamandır bu kadar çok sayfa okumamıştım :))
meryemcim geçmiş olsun canım bizimde vucudumuzda enfeksiyon vardı ve antikor oluşturamdığı için vucudu bezeler oluşturuyodu daha vucutları çok küçük ve korumasız inşallah hemen geçer canım ben senede bir kere evi baştan aşağı ilaçlatıcam geçen sene yaptım bu senede yapıcam hiç böcek gelmiyo iyi oluyo .
baharcım hg :)) seninde kuzuna geçmiş olsun kullak ağrısı iltihabı çok zor kuzun bir an önce iyileşir inşallah canım
hg müşerrefim :)) iyiki geldiniz :))
zeynep bende evi ilçlatmayı düşünüyom ama sona bade ye bir zararı olur diye geri cayıyom..bir sıkıntı olmuyo dimi
yaaa sorma sağolsun eltimler gelecek.. koştur koştur bitmez olacağım.. birde yaramaz bir oğlu var ve sağolsun hiç sahip çıkmaz yandım ben..
valla hepinizi biliyorum;::) hemen hepinizi yuzyuze görmüş evlatlarınızı mıncıklamıs sanslı biri olarak hepinizide çok seviyorum. haa gamze hariç:) o bana daha görünmedi:) onu sevmiyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?