2009 Eylül Anneleri

Ben senin kötü niyetli olarak bişey yazmadığının farkındayım.
Cancagızlarım fazla üstüne gitmeyin Sümeyyeciğimin kızcağız zaten kaynanasından çekiyor. Birde Bizden çekmesin:)))
ela dan haberlerim var bu arada,merak edenlere ;
çok sıkılmış alışmış yeni evine bugün neti bağlanıcak sanırım
kısa zaman da kk ya katılıcak
Elayı çok özledim psikoloğum benim tez zamanda katılır umarım aramıza.
Senin durum taş plaktan bu güne olmuş:))
Yatın ben yokum kızlar uzun bir tatil dönemi beni bekliyor.
Bı arada benim adaşım işi bıraktı niye girmiyor artık yaa onudamı küstürdünüz yoksa kız fikfik meryem sen mi küstürdün yoksa cik cik bahar sen mi küstürdün çabuk itiraf edin.

meryemcim geçmiş olsun canım bizimde vucudumuzda enfeksiyon vardı ve antikor oluşturamdığı için vucudu bezeler oluşturuyodu daha vucutları çok küçük ve korumasız inşallah hemen geçer canım ben senede bir kere evi baştan aşağı ilaçlatıcam geçen sene yaptım bu senede yapıcam hiç böcek gelmiyo iyi oluyo .

baharcım hg :)) seninde kuzuna geçmiş olsun kullak ağrısı iltihabı çok zor kuzun bir an önce iyileşir inşallah canım

hb sümeyye cim gökşen şu an etraftaki cekmeceleri boşaltmakla mesai ye başladı uyuduğundada benim toplama mesaim başlıcak :))) sen nasılsın ??

zeynep bende evi ilçlatmayı düşünüyom ama sona bade ye bir zararı olur diye geri cayıyom..bir sıkıntı olmuyo dimi

yarında öğlenden sonra tatil olduğu için bugün çok mutluyum bir an önce yarın olsada oğluşum evde çekmeceleri dökse bende arkasından toplasam diye bekliyorum..zaten mutfak dolabının alt çekmeceleri boşaldı ..kapılarını bağlasam acil bişey alacak olsam onları açmakla uğraşıyorum...sen çekmeceler için nasıl bi önlem aldın

ayy aman ya börtü böcek demeyin uyuz oluyom
geçen sene bu ay esranın bebek mevlüdü için temizlikte 2 tane şu iğrenç kulak böceği denilen yaratıktan gördüler kıçı kancalı hani siyah ince uzun eşime söyledim hemen
şans işte anlatırken balkona bi baktım 2 tane var aaa bak bak bunlardan derken eşim balkona çıktı 8 tane falan öldürdü hemen evi ilaçlattık 2 gün ablamda kaldık
geçen hafta eşim dikkat et camı kapıyı fazla açık bırakma o böceklerin mevsimi yağmurlu havlarda ve bu ayda çıkıyorlarmış dedi ki dün gece balkonda gördüm 1 tane bir tanede mutfağa girmiş kapının ağzında duvarda delirdim kaşın kaşın bi hal oldum görünce hemen eşimi aradım hafta sonu ev ilaçlanacak bebekler var yaa aklım çıkıyor geçen yıl onlardan eşimi ıssırdı kolundan 10 gün baya kabardı düşünsene Allah korusun minicik kuzularımız

hg müşerrefim :)) iyiki geldiniz :))

gitmek yok bundan sonra :)))

ebru canım o ayakkabı içindeki tümsek olanından ben aldım günlerce aradım ama aldım çünkü spor ayakkabı almıştım içindeki ANATOMİK 5 NOKTA olması gerekiyomuş o yüzden iade attim böyle bi ayakkabı aldım MP One - Sen yeter ki oyna aklında bulunsun bi bak :))

zeynep bende evi ilçlatmayı düşünüyom ama sona bade ye bir zararı olur diye geri cayıyom..bir sıkıntı olmuyo dimi

Ben evi ilaçlattım sonra eve geldik oğlumun gözleri alerrji oldu konjiktivit oldu ve dmla kullanmak zorunda kaldım. Çok pişman oldum ama iş işten geçmişti. İlaçlatırsan bile başka yerde kalın ve evi çok iyi havalandır.

yaaa sorma sağolsun eltimler gelecek.. koştur koştur bitmez olacağım.. birde yaramaz bir oğlu var ve sağolsun hiç sahip çıkmaz yandım ben..

Allah yardımcın olsun tatil gibi tail geçsin diyecektim anlaşılan geç kalmışım..benim henüz planım yok..umarım kayınvalidem doldurmaz hergün tatil olunca sana şunlar gelcek bunlar gelecek diyordu

müşerrefçim sana tavsiyem heryıl iyice ilaçlattır evi ben öyle bi çözüm buldum bizim aile apartmanı onları ikna edemyiyorum bana kalsa ben apartman dahil heryeri ilaçlatıcam ama şimdilik sadece evime söz geçirebiliyorum (( bizde örümcek ve sarı böcek çok oluyo aşağıda kiracının bi tanesi pek temiz değil dolayısıyla bizede geliyo (( ama ilaçlatınca kapının önüne gelip ölüyolar çok şükür bu sene çok rahattım yoksa geceleri böcek avı yapıyodum

hüsniyecim ben evi ilaçlattım evi 2 gün annemde kaldım evi iyice temizledim ondan sonra gökşeni eve getirdim ve gece gündüz camlarım açıktı iyice havalanması için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…